Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Esp mi Washburn mü Modifiye Etmek mi???

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Alışveriş Esp mi Washburn mü Modifiye Etmek mi???

Benim 3 elektro gitarım var. 2 si Cort(ne yazık ki) ve bir Gibson(çok şükür). Ben 2 Cortu satıp Esp(ltd yani esp ye para yetmez)ya da Washburn alacağım limit 720 ytl.. Ama sonra düşündüm ki limiti biraz azaltırsam daha düşük bir model alıp modifiye edebilirim.. Eskiden kasaya bakmazdım ama şimdi kasada önemli.. Taktırmak istediğim manyetikler Seymour Duncan(Shr-1 ve Sh-2 ****...).. Bana bi yardımda bulunur musunuz? Zahmet olmazsa
    Baktığım modeller Ltd Ex-50 ve Washburn SI61
    ------------------------------
    Akortta Kalın!!!

dostum elinde zaten sağlam bir gitarın var ve gördüğüm kadarıyla amfin 20 watt. bir marka yazmadığın için basit bir amfi olduğunu varsayıyorum. bence tekrardan gitar alıp manyetik falan değiştirmek yerine yeni bir amfi al böylece tonun çok çok daha iyileşir. başka bir gitar alsan ona manyetik de taksan o tarz ufak bir amfide çok farkı yaşayamayacaksın ve de o kadar pedal dizmişsin halbuki çok daha iyi bir amfi alsan pedala bile gerek kalmayacak ve tonun çok daha iyi olacak.

Yorum

Ya tüm markaları araştırdım..Amphi zaten alacağım..(Line 6 **** Marshall 30 watt) Ama okuldaki çalışmalara dandik gitar götürmem lazım Cortlarda acayip dandik bende daha iyi bi gitar istiyorum ondan modifiye etmek istiyorum

Yorum

Anladım durumunu ama amfi olarak seçimin biraz kötü olmuş line 6 nın düşük modelleri ve marshall mg ler pek iyi amfiler değil. tam tarzın nedir bu arada? gitar için söyleyebileceğim de boşa manyetik modifiyesiyle uğraşma yerine olsam cort veya ibanez alırdım o fiyata.

Yorum

Her tarz çalıyorum neredeyse ama genellikle nightwish falan çalıyorum

Yorum

Anladım gitar ibanez veya cortlara bak derim ama amfini en kısa zamanda değiştirmeye bak.

Yorum

esp ? carvin ?.

Merhaba arkadaşlar.Konumuzla ilisi yok ama bu konuda biraz daah bilgili olanlara danısmak istiyorum.Benim halam USA'dan 18 ağustos 2009 da geliyor.Ben orda gitar almak istiyordum.Seçeneklerim 2 tane biri CARVİN bir diğeri ise ESP.Size linklerini vereyim tarzım rock.Sizce hangisini almalıyım lütfen yardım.

Yorum

ESP :::http://cgi.ebay.com/ESP-Horizon-FR-I...3%3A1|294%3A50..

CARVİN ::: http://cgi.ebay.com/Carvin-DC-400-An...3%3A1|294%3A50

Yorum

esp ? carvin ?.

Ama onuda size söylemeliyim ki Esp TR'de 4.250 tl.Yani eğer ordan alacak olursam Tr'deki fiyatına gore cok cok cok uyguna alırım.Gerçi carvinler'de hiç ucuz ve ciddiye alınmayacak gitarlar değil ama..ooooof ya cok kararsızım.
                  Son güncelleyen kenana; 09-06-2009, 13:56.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                  Initializing Tabs & loading Content...
                  Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                  X