Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2. el Elektro Gitar Tavsiyesi

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

2. el Elektro Gitar Tavsiyesi

selam,

elektro gitara yeni başlayacağım ilk elektro gitarımın 2. el olmasına karar verdim ama 2. el piyasası hakkında pek bir bilgim yok.
    400-450 tl arası, floyd rose olan bir gitar arıyorum yardımcı olup akıl verirseniz sevinirim.
    Son güncelleyen pisikos94; 27-05-2009, 20:22.

1.Kalın yazmazsan daha iyi olur bu yasak çünkü. 2.o fiyata ibanez rg serisine bakabilirsin.(örn:rg370,350wh)

Yorum

Evet RG370 güzeldir arkadaşımda vardı.Güzel bi gitar.

-Eğer floyd rosedan vaz geçersen Squier by Fender Custom Tele güzeldir.(2.el veya yurtdışı)

Squier Vintage Modified Telecaster Custom asasasa Black Maple Elektro Gitar
      Son güncelleyen guitaR.; 27-05-2009, 20:29.

Yorum

bende tahminen rg370 diye gecirmistim aklımdan ama dedim gibi piyasa hakkında bilgim yok squier by fender custom da estetik bakımdan hosuma gitmiyor 1 site varmı acaba 2. el satısı yapan
        Son güncelleyen shnicx; 27-05-2009, 22:28.

Yorum

DepecheMode isimli üyeden alıntı Mesajı göster
          bende tahminen rg370 diye gecirmistim aklımdan ama dedim qibi piyasa hakkında bilgim yok 1 site varmı acaba 2. el satısı yapan
          Gitar satışı yaparn yoktur fakat ürün satan siteler var, orda ki gitar katogorilerine bakabilirsin.

Ayrıca gelen kutunu kontrol et.

Yorum

Mesela 700tl olan bir gitarın 2. eli 400tl civarındadır değil mi? Ben mantık yürüterek hesap yapyorum.

canKUTTT:''dimi'' değil '' değil mi?'' dir doğrusu. Daha dikkatli olunuz.
            Son güncelleyen canKUTTT; 27-05-2009, 21:43.

Yorum

Mesela 700tl olan bir gitarın 2. eli 400tl civarındadır değil mi? Ben mantık yürüterek hesap yapyorum.

canKUTTT:''dimi'' değil '' değil mi?'' dir doğrusu. Daha dikkatli olunuz.
              Kullanılıdığı süreye göre değişir heralde...
              Yani kutudan çıkarıp 1 ay kullandığın gitarla 1 sene kullandığın gitarın fiyatı aynı olmaz bence (=

Yorum

yani ortama demek istedim.
                başka tavsiye yokmu?

Yorum

2. el bir ibanez 370dx ya da yamaha pasifica serisi bakabilirsin.

Yorum

birde cort x6 tavsiyeleri almıstım daha onceden ama sonra klavyesinin rahatsızlıgı hakkında cok uyardılar bende vazgectim sizce cort x6 iyimi kullanan varmı aranızda?

Yorum

Çok tercih edilen bir model. Sadece 1-2 kez çaldım ama klavyesi öyle rahatsız falan değil gayet rahat bir klavyesi var .

Yorum

birde cort x6 tavsiyeleri almıstım daha onceden ama sonra klavyesinin rahatsızlıgı hakkında cok uyardılar bende vazgectim sizce cort x6 iyimi kullanan varmı aranızda?
                        Forumda cort x6 yı kullananlar da çok bu gitar hakkında yapılan uzun uzun konuşmalar da çok. Gerekli aramayı yaparak istediğiniz bilgilere ulaşabilirsiniz.

Hatta cort x6 kullananlar diye bir başlık da vardı.

Yorum

peki teşekkürler baska tavsiyeleriniz varsa onlarıda duyabilirim

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                          Initializing Tabs & loading Content...
                          Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                          X