Selam şu anda elimde GRG170DX elektro gitar var ve seneye değiştirmeyi düşünüyorum.
Ibanez RG08LTD:
[B]Marka : Ibanez
Bağlantı : bolt-on
Gövde : Ihlamur Gövde
Klavye : Gül Ağacı Klavye
Köprü : Kilitli Tremolo
Manyetik : Manyetik-V7 V8
Perde : 24 Perde
Sap : Akçaağaç Sap
Seri : Ibanez RG tremolo Serisi
Ibanez GRG170DX:
Marka : Ibanez
Köprü : Modern Tremolo (Fat 10)
Manyetik : Manyetik-V7-PSDN2-V8
Seri : Ibanez GRG Serisi
Şimdi soruma geliyorum bu iki gitar arasında hiç bir ağaç farklılığı yok manyetikler dahil aynı tek fark floyd rose görünüşteki. Tabiki RG serisiyle GRG serisi arasındaki işçilik farkını konuşmaya gerek yok sorum şu bu 2 gitar arasında dağlar kadar fark olur mu sizce? Ne farkı vardır? Benim görüşüm tabiki fark olacaktır fakat beni mutlu edecek kadar değil o yüzden biraz daha bekleyip Ibanez RG1570 gibi bir gitar almak daha mantıklı sizin görüşlerinizi merak ediyorum.
Ibanez RG08LTD:
[B]Marka : Ibanez
Köprü : Kilitli Tremolo
Manyetik : Manyetik-V7 V8
Seri : Ibanez RG tremolo Serisi
Ibanez GRG170DX:
Marka : Ibanez
Köprü : Modern Tremolo (Fat 10)
Manyetik : Manyetik-V7-PSDN2-V8
Seri : Ibanez GRG Serisi
Şimdi soruma geliyorum bu iki gitar arasında hiç bir ağaç farklılığı yok manyetikler dahil aynı tek fark floyd rose görünüşteki. Tabiki RG serisiyle GRG serisi arasındaki işçilik farkını konuşmaya gerek yok sorum şu bu 2 gitar arasında dağlar kadar fark olur mu sizce? Ne farkı vardır? Benim görüşüm tabiki fark olacaktır fakat beni mutlu edecek kadar değil o yüzden biraz daha bekleyip Ibanez RG1570 gibi bir gitar almak daha mantıklı sizin görüşlerinizi merak ediyorum.
Yorum