Arkadaşlar Benim Yaklaşık 1800YTL Civarı Bir Bütçem Var...Bu Para İle '' V Kasa , Floyd Rose'lu , 24 Perde '' Bir Gitar Alacağım...Jackson ile LTD Arasında Kaldım...LTD'nin Alexi 200 Gitarı Hoşuma Gidiyor Fakat Henüz Hiç Denemedim ve Deneyenler Nasıl Birşey Olduğunu Yazarsa Sevinirim...Ayrıca İzlediğim Videolar Üzerine '' Pinstripes Sticker '' Denilen Yapışkanlar İle Alexi 200 'ü 600'ün Aynısı Gibi Yapıyorlar...Bu Stickerları Nereden Temin Edebileceğim Hakkında Bir Bilgisi Olan Yazarsa Sevinirim =) Evet LTD Olarak Alexi 200 Düşündüm Çünkü 600'ün Fiyatı Bi Hayli Uçuk =) Şimdi Jackson'a Gelelim..Jackson Hakkında Neredeyse Hiçbir Bilgim Yok...(İyi Bir Firma Olduğu Dışında)Pera Ltd ile Jackson'u Kıyaslayamazsın Jakson Firma Değiştirdi Ve Artık İyi Değil Diyor...Zuhal Müzik İse Jacksonla LTD Kıyaslanamaz LTD Yan Sanayi Esp Olsa Belki Diyor =)Şimdi Bu sözler Beni Çok Düşündürdü =) İstediğim Gitar Türü Alexi'nin Kasası Gibi...Yani Uçlarının Biri Kısa...Bana Jackson Gitarlarda 1800 TL Civarı Önerebileceğiniz Bir V Kasa Gitar Varmı?...**** ''Bırak Jakson'u,Alexi 200'ü Al EMG Manyetik Tak Kral Bir Gitar Olsun'' Mu Diyorsunuz ? =) Evet Arkadaşlar Eğer Buraya Kadar Okuduysanız Teşekkürler Bayağı Bir Uzun Oldu Çünkü...Yardımlarınız İçin Şimdiden Teşekkür Ederim =)
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Jackson ve LTD Gitar Arasında Kaldım
Collapse
X
-
Bir kere ltd yan sanayi jackson kral falan böyle şeyler saçma her markanın belli modelleri iyidir esp çok çok üst bir marka olması ltd nin de bir alt firması olması ltd yi kötü yapmaz ki çoğu ltd de jacksonlara taş çıkartabilir. soruna gelirsek ben olsam alexi 200 almam 22 perde olmasına rağmen rr3 alırdım. muhtemelen bu fiyata en iyi seçeneğin o olacaktır.
-
Süper Moderatör
- Sep 2007
- 2168
-
1-Forumda arama yapmadan konu açanın konusu uyarı olmadan kapanır.
2-Nitelikli 100 mesajdan fazlası olan statü atlar. Boş mesajı olan uyarılarla beraber silinir. 3 uyarıdan sonrası banlanmadır.
3-Kuralları önemsememek kendinizi önemsememektir. Önemsenmek istiyorsanız anlamlı mesajlar yazın, kurallara uyun. İyi forumlar.
Arkadaşım seni tenzi ederek diyorum ki '' arkadaş ben gitar almak isteyen bir insana söylenen bu sahte ucuz para peşinde koşan açıklamalara kaş göz çizer öyle gülerim.'' ya arkadaş piyasa ne hale geldi. Millet ne diyor
Jackson lar kötüymüş yok canım Gibson'lar da zaten beş para etmez. Hangi markanın hangi modelinin hangi markanın hangi modeliyle kıyaslandığı önemlidir. Blind arkadaşımız da demiş belli olmaz ltd nin de iyi performans sergileyeceği modeller olabilir diye ama 1800 ytl si olan adama da ltd al jackson ı boşver demek sadece ticari bir kurnazlık başka birşey değildir. Ha başka birşeyse ben gitar çalmayı ve müzik hayatımı burda sonlandırırım. Önce bir sor arkadaşa '' beyfendi siz hangi modellere bakmıştınız? Buyrun istediğiniz gitarların özellikleri bunlar birbirlerine göre üstünlükleri bunlar. Siz uygun olanı seçin.'' diye... Müşteri=para... Senin de için kara ve para. Bana bunu diyecek harbi diyorum kahkayı basardım.
Çok merak ediyorum LTD nin hangi modelinde seymour duncan manyetikler var ? Hangi modeli Jackson RR-3 ten daha üstün? Üstünse buyrun tartışalım belki açıklık gelir konuya. Ha desin ki bana JAckson vs ESP tamam. Jackson la LTD yi kıyaslamak Ibanez ile Cort ları kıyaslamakla direkt olarak aynıdır. Fender le squer i kıyaslamakla da öyle. Gibson la epiphone u da öyle.
Ya bir kere Jackson ların pro serisi japon üretimidir. LTD nin hangi modeli Japon ? En fazla kore dir. ya çindir ya endonezya.
Kardeş ben sana derim ki git Zuhal'e '' usta ben RR-3 alacağım de ya da diğer V kasaları case ile beraber en son kaça verirsin'' diye sor. 1500 ytl ye nakit olarak anlaşalım de ve işi bitir. LTD yi alacan da EMG leri alacan da EMG leri taktıracan da çalacan. Tavsiyem Jackson ları araştırmandır ama eğer Jackson lar sound olarak sana uyuyorsa üstünde biraz daha dur derim.
LTD marka gitarı olan arkadaşları da tenzi ederim benim lafımın gittiği yer belli zaten. EMG lerle tabiki canavar gibi olur da sen bir de aynı emg leri Jackson RR-3 ya da başka bir ''japon üretimi'' Jackson a tak da duy sesi.
Yorum
-
rr3 ler sap vidalımı yoksa birleşik( ismini bilmiyorum sap ve gövdenin birleştiği noktada hiç birşey yok sap ve gövde bir parça gibi duruyor. işllah anlatabilmişimdir)
ltd ex 400 ec 400 gibi modellerini kullandım çok iyi gitarlardı eline aldığın da hissettiğin şey sağlamlıydı, jacksonda ben de aynı izlenimi buraktı kely 3 kullanmıştım ama ltd ler biraz daha pahalı jacksonlardan ve alıcan paraya birde 300 lira ya takın emg manyetikler takılacak.
Yorum
-
Ben sizin yerinizde olsaydım cebimde de 1800 lira olsaydı ve kendimi RR kasa bir gitara şartlamış olsaydım
Jackson RR24M !!!! bu gitarı arardım. Maple klavye bulamsaydım
Jackson RR24
Jackson RR5
Jackson RR5 FR seçeneklerini değerlendirirdim ve nakit 1800 tl mi sıfır bir jacksondan ziyade 2. el yüksek model bir jacksona yatırırdım
Ayrıca güzelim bir seymour duncan lı jacksonu, emg 81 85 le katletmezdim...
Yorum
-
Çok Teşekkür Ederim =) Bana Yeni Bir İzlenim Kazandırdınız =) Fakat Ben '' 24 '' Perde Bir Gitar İstiyorum =) Evet Benimde Aklıma LTD ve Jakson Karşılaştırılması Yapıldığında Jackson Sonuçta Bir Esp Tarzı Bir Marka Fakat Ltd, Esp nin Yan Sanayisi Mantık Olarak Jackson Üstün =) Sanırım Zuhal Beni Bekliyor =) Ve Bu Arada Bana Önerebileceğiniz Bir 24 Perde,V kasa ve Floyd Rose'lu RR3 tipi Bir Jackson Varmı? =) Çok Tşkkr Ederm =)canKUTTT isimli üyeden alıntı Mesajı gösterArkadaşım seni tenzi ederek diyorum ki '' arkadaş ben gitar almak isteyen bir insana söylenen bu sahte ucuz para peşinde koşan açıklamalara kaş göz çizer öyle gülerim.'' ya arkadaş piyasa ne hale geldi. Millet ne diyor
Jackson lar kötüymüş yok canım Gibson'lar da zaten beş para etmez. Hangi markanın hangi modelinin hangi markanın hangi modeliyle kıyaslandığı önemlidir. Blind arkadaşımız da demiş belli olmaz ltd nin de iyi performans sergileyeceği modeller olabilir diye ama 1800 ytl si olan adama da ltd al jackson ı boşver demek sadece ticari bir kurnazlık başka birşey değildir. Ha başka birşeyse ben gitar çalmayı ve müzik hayatımı burda sonlandırırım. Önce bir sor arkadaşa '' beyfendi siz hangi modellere bakmıştınız? Buyrun istediğiniz gitarların özellikleri bunlar birbirlerine göre üstünlükleri bunlar. Siz uygun olanı seçin.'' diye... Müşteri=para... Senin de için kara ve para. Bana bunu diyecek harbi diyorum kahkayı basardım.
Çok merak ediyorum LTD nin hangi modelinde seymour duncan manyetikler var ? Hangi modeli Jackson RR-3 ten daha üstün? Üstünse buyrun tartışalım belki açıklık gelir konuya. Ha desin ki bana JAckson vs ESP tamam. Jackson la LTD yi kıyaslamak Ibanez ile Cort ları kıyaslamakla direkt olarak aynıdır. Fender le squer i kıyaslamakla da öyle. Gibson la epiphone u da öyle.
Ya bir kere Jackson ların pro serisi japon üretimidir. LTD nin hangi modeli Japon ? En fazla kore dir. ya çindir ya endonezya.
Kardeş ben sana derim ki git Zuhal'e '' usta ben RR-3 alacağım de ya da diğer V kasaları case ile beraber en son kaça verirsin'' diye sor. 1500 ytl ye nakit olarak anlaşalım de ve işi bitir. LTD yi alacan da EMG leri alacan da EMG leri taktıracan da çalacan. Tavsiyem Jackson ları araştırmandır ama eğer Jackson lar sound olarak sana uyuyorsa üstünde biraz daha dur derim.
LTD marka gitarı olan arkadaşları da tenzi ederim benim lafımın gittiği yer belli zaten. EMG lerle tabiki canavar gibi olur da sen bir de aynı emg leri Jackson RR-3 ya da başka bir ''japon üretimi'' Jackson a tak da duy sesi.
Yorum
-
Süper Moderatör
- Sep 2007
- 2168
-
2-Nitelikli 100 mesajdan fazlası olan statü atlar. Boş mesajı olan uyarılarla beraber silinir. 3 uyarıdan sonrası banlanmadır.
3-Kuralları önemsememek kendinizi önemsememektir. Önemsenmek istiyorsanız anlamlı mesajlar yazın, kurallara uyun. İyi forumlar.
Rica ederim öncelikle =) Ben RR-3 ü örnek olarak göstermiştim yani kıyaslama unsuru gibi. Siz tabi diğer modellere ihtiyacınız doğrultusunda bakabilirsiniz. Aşağıda 24 perde V kasa Jackson lar mevcut. Buyrun bakın.
Crafted with the demands of the discernible player in mind, Jackson guitars give you the shapes, finishes and tones you love. From the venerable Rhoads, Soloist, Warrior and more, shop Jackson for the highest performance.
Crafted with the demands of the discernible player in mind, Jackson guitars give you the shapes, finishes and tones you love. From the venerable Rhoads, Soloist, Warrior and more, shop Jackson for the highest performance.
bu 24 perde değil ama güzelliğine bir bak
Yorum
-
Çok Teşekkür Ederim =) Gerçekten Çok Yardımcı Oldunuz =)canKUTTT isimli üyeden alıntı Mesajı gösterRica ederim öncelikle =) Ben RR-3 ü örnek olarak göstermiştim yani kıyaslama unsuru gibi. Siz tabi diğer modellere ihtiyacınız doğrultusunda bakabilirsiniz. Aşağıda 24 perde V kasa Jackson lar mevcut. Buyrun bakın.
bu 24 perde değil ama güzelliğine bir bak
http://www.jacksonguitars.com/produc...uct=2913002877
Yorum
-
Süper Moderatör
- Sep 2007
- 2168
-
Yalnız hemen belirtmek isterim Zuhal Müzik'e yeni modeller zamanla gelecek ve tabiki tüm yeni çıkanları anında getiremedikleri için bizlerin yurtdışınca mevcut olup da Zuhal'de mevcut olmayan modelleri beğenmemiz ve bunları satın almak istememiz durumunda kendileri o gitarın belli kısmının ücretini alıp size 1-3 ay içinde de gitarı getiriyorlar. Tabiki gitarın tüm masrafından ilk başta vermiş olduğunuz ön ödeme düşülüyor.
Yorum
-
MYGitarist
- Jan 2009
- 214
-
sigpic
Bir Dost isimli üyeden alıntı"akortlu gitar parmaklarımı acıtıyor bende telleri gevşettim"
Her model için mi yapma simdi bunubfmv_91 isimli üyeden alıntı Mesajı göster
ltd ve jackson
91 muratla sıfır bmw gibi bi şi olur bu ltd bazı gitarları güzel bu soru esp mı jackson mı diye değiştirirlerse tartışılır anca esp modeller örnek sv standart rr1 mesela ama onda da rr1 daha üstün gelir jackson her türlü esp ltd üstündür
Al Sana Jackson ;
Al Sana LTD ( KH - 602 )
Oldu mu şimdi ?
Her model için direk Jackson LTD'den iyidir demek kadar saçma bişe olamaz genel olarak tabiki Jackson'la kıyaslancak firma ESP dir LTD Değil ama araba örnegi çok saçma
Son güncelleyen Kirk-Lee; 30-04-2009, 23:29.
Yorum
-
Şu forumda bu kadar takılan insanların hala böyle yorumlar yapması gerçekten üzücü bana göre. LTD esp nin alt markasıdır jackson daha üstündür...ya arkadaşlar nasıl zihniyet bu. Seymour duncanlı mı istiyorsunuz? LTD nin öyle modeli yok mu? bir daha bakın derim. ayrıca jacksonlar gibi bolt on değil set thru sapları var ki set neck ile neck thru karışımı saplar. 400 serisi ve üstü üretim kalitesi olarak gayet güzel kore olmasına rağmen birşey fark etmiyor 3 milyara kore ltd varken 1.5 milyara japon olduğu için jackson daha iyi olacak diye birşey yok aynı şey eşit fiyattaki ürünler için de geçerli. ben jacksonları denediğimde genelinde orta kalite izlenimine kapıldım aynı fiyat aralığında ltd yi tercih ederdim ben. Siz hangisini tercih edersiniz o sizin bileceğiniz iş ama artık şu türkiyenin büyük gitar forumunda şu tarz yok esp nin alt markası jackson düz marka jackson süper demeyin her markanın modeli kendinedir hepsi de iyi kalitede gitarlardır. Şu esp ye lanet ettirdiniz. tüm ekipmanıma bahse varım o ltd ler sadece isim olarak esp diye geçseydi burda kimsenin bu konuda çıtı çıkmazdı...
Yorum
-
Süper Moderatör
- Sep 2007
- 2168
-
Yalnız üstüne basabasa japon Jackson ları kıstas aldık onları kıyasladık. JS serisine Jackson demek zaten olmaz. JAckson ın ticari kar güdüp çıkardığı modeller. Onlar japon bile değil. Biz de burda konuşurken ve Jackson lara bu kadar ilgiliyken onu gözardı edebileceğimizi mi düşündünüz sevgili arkadaşımKirk-Lee isimli üyeden alıntı Mesajı gösterHer model için mi yapma simdi bunu
Al Sana Jackson ;
Al Sana LTD ( KH - 602 )
Oldu mu şimdi ?
Her model için direk Jackson LTD'den iyidir demek kadar saçma bişe olamaz genel olarak tabiki Jackson'la kıyaslancak firma ESP dir LTD Değil ama araba örnegi çok saçma

Ayrıca burda bir tartışma ya da birini birinin üstünde tutma amacı yoktur tarih zaten gerçekleri yazmış olanlar belli kullanılan ekipmanlar verdikleri performans ortadadır. LTD neden var öyleyse madem ESP olsaydı kimsenin çıtı çıkmayacaktıysa? Jackson ın da LTD si yok ama JS serisi var işte.
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...
Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Yorum