Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1600 Liraya Kadar Sadece Gitar

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Alışveriş 1600 Liraya Kadar Sadece Gitar

Merhaba arkadaşlar.
    Öncelikle yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Gitarda aradığım özellikler.
    Neck thru bağlantı ,EMG aktif manyetikler (60-81/81-81/81-85) ,Floyd Rose tarzı tremolo sistemi, maun gövde, abanoz **** gül klavye (hangisini önerirseniz) ve son olarak kilitli akor sistemi.
    Sanki çok şey istedim ama bu 2. gitarım olacak iyi olmasını istiyorum =)
    Kullanımı rahat olan tecrübe ettiğiniz bu özelliklerde gitar tavsiyelerinizi bekliyorum.
    Müzik tarzı olarak Heavy Metal-Trash Metal dinleyip çalıyorum.

Benim aklımdan birkaç model geçiyor onlarıda yazayım.
    Cort EVL-K6 WP Elektro Gitar
    Cort X-TH BKT Elektro Gitar (bu ikisi arasında pek bi fark yok gül ağacı ve abanoz klavye farkları var)
    LTD M401 Elektro Gitar
    Cortlar ilgimi çekmiyo değil ama marka takıntılı biri olmamama rağmen şüphelerim var sonuçta az para değil =)

Saygılar.

Esp forever

Yorum

Aradığın sert tonlara yönelik öncelikle Jackson öneririm. Tam biçilmiş kaftan. Zuhal Müzik getireceğini söylüyor. (ne zaman gelir Allah bilir) bekleyemem dersen yurtdışından da getirtebilirsin. Ikinci seçenek olarak ESP işini görür.

Yorum

Jackson benim herzaman aklımdaydı. Ne getirtebilecek tanıdığım var ne de bekleyecek takatim. =) başka fikirleri olan **** yorumları

Yorum

metronomtuner isimli üyeden alıntı Mesajı göster
          Aradığın sert tonlara yönelik öncelikle Jackson öneririm. Tam biçilmiş kaftan. Zuhal Müzik getireceğini söylüyor. (ne zaman gelir Allah bilir) bekleyemem dersen yurtdışından da getirtebilirsin. Ikinci seçenek olarak ESP işini görür.
          Haziran temmuz gibi gelirde yurt dışından getirmen hem zaman hemde nakit açısından karlı olur.Ama benim tercihim hala Esp

Yorum

Aslında benimde gönlümden geçen o. fakat onun fiyatı cortlardan 300 400 lira daha yüksek buda benim ampli almamı biraz daha erteleyecek. ki bu kalitede bi gitar pc de çalarak harcanır(her ne kadar x-fi ses kartı olasada)

Yorum

ESP ile Cort arasında kalıyorsan kaliteden vazgeçme derim. Bir kaç ay sonrada amfini alırsın. Bu demek değilki cort dandik gitar, ama istediğin ton için ESP Cort'dan çok daha iyi.

Yorum

dostum bence o fiyata 2. el gitarlara bak sağlam jackson bulursun.

Yorum

dostum işine karışmak gibi olmasın da amfi nedir?

Yorum

ampli yok şu an ama gitarı 1600 e falan kapatırsam 400 500 lira ampliye ayırabilirim

Yorum

Marshall MG30DFX iyi gider esp'leGerçi benim asıl işim Gibson.Eğer solo atmak istiyorsan Epiphone'a filan bak.

Yorum

ne yap ne et jackson bul derim, türkiye ye gelmesini bekleyebilirsin. fiyatları ne kadar olur bilmiyorum.

Yorum

maksimum 2 ay bekleyebilirim. inşallah o zamana kadar jackson gelir. bana riff çalabileceğim arada ufak sololar atabileceğim sert tonlu gitar lazım o yüzden jackson ya da esp

Yorum

Ben yinede epiphone'lara bak derim.

Yorum

önerdiğin o fiyatlarda bi epiphone varmı acaba

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.