Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Elektro gitar almak istiyorum

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Alışveriş Elektro gitar almak istiyorum

ben elektro gitar almak istiyorum daha önce klasik gitar falan çalmadım ben bu gitarları düşündüm amfide alacağım
    B.C rich revenge warlock
    B.C rich warbeast
    Cort X-6 WH - White Elektro Gitar Cort X6
    tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler . . .

Eğer hard rock yapacak ve ağırlıkla solo çalacaksan b.c. rich eğer her tür müzik yapacaksan cort iyi olur amfi olarak marshall mg30dfx işini görür her ikisindede.

Yorum

b.c rich warlock mu warbeast mı ben daha çok metal türü yapmak istiyorum (metallica evanescence vb.)ama bütün türleri denerim başka tavsiyelerde olur 500-600 tl civarında bütçem var
      Son güncelleyen lastbreath; 08-03-2009, 22:34.

Yorum

dostum bc richler o fiyatta genelde karizma şekilli odundur o yüzden geç onları.

ayrıca ucuz ve ilk başlayacağın bir gitarı floyd rose lu alma.

Cort KX5 WP Elektro Gitar bu gitar sana uyacaktır. ayrıca tam bir bütçe belirtirsen amfide de yardımcı olabiliriz.

Yorum

teşekkürler kardeş bütçem 600-700 tl x5 de 550 tl olduğuna göre 100-150 tl ye amfi almak istiyorum evde çalacağım marshall marka düşünüyorum pisikos94 ün önerdiği mg30dfx de olabilir tavsiyelerinizi bekliyorum(cort x6 nasıl acaba?)

Yorum

blind.quardian isimli üyeden alıntı Mesajı göster
            dostum bc richler o fiyatta genelde karizma şekilli odundur o yüzden geç onları.

ayrıca ucuz ve ilk başlayacağın bir gitarı floyd rose lu alma.

Cort KX5 WP Elektro Gitar bu gitar sana uyacaktır. ayrıca tam bir bütçe belirtirsen amfide de yardımcı olabiliriz.
            önerdiğin gitarın pek kaliteli olduğunu düşünmüyorum cort pek sağlam değildir genelde ritim kullanılır arkadaşın istediği heavy birşeyler.

Yorum

evanescence metal değil ya kafam oraya takıldı

Yorum

lord_soth isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                evanescence metal değil ya kafam oraya takıldı
                ya ben metalde çalarım evanescence de çalarım anlamında dedim onu ibanez falanda olabilir sağlam olsun ben çok kurcalarım 3 ayda bozulmasın gitar
                Son güncelleyen lastbreath; 08-03-2009, 23:49.

Yorum

O zaman senin öğrenmene bağlı eğer hızlı öğreniyorsan 3 ayda amfindende gitarındanda sıkılırsın.Eğer başta sağlam birşey alırsan en az 3-4 yıl kullanırsın.Eğer zamana bırakırım diyorsan grg170dx öneririm çünkü bütçene uygun pek bir gitar yok.

Yorum

kardeş galiba sendede grg170 ver memnunmusun kaç yıldır kullanıyorsun ben kursa falan gitmeyi düşünüyorum hızlı öğrenirmiyim onu bilemem kalsik gitar falan çalmadım daha önce ve gitardan canımın sıkılcanı sanmıorm

Yorum

Ben 1 yıl katlandım grg'meBeni fazla idare etmedi zaten stüdyoda çalıyorduk o yüzden alacağım gitar önemli değildi.Yakında ufak yerlerde konsere başlayabiliriz diye amfimi değiştirdim ama grg ilk göz ağrım onu değiştiremedim bende üstüne gibson aldım.Kursa gitmen elbette önemli yapamadığın şeyleri öğreneceksin.Kursa gitmeden öncede çok şey öğrenebilirsin ama ne olursa olsun eğitim şart.
                      Elbette daha ileride fazlasını isteyeceksin ton üstüne ton olsun diyeceksin bir sürü ekipman alacaksın yani para yatır bence şimdiden.

Yorum

teşk beyler ben galiba ibanez grg-170 ve amfi olarak ibanez ibz 10g alacağım yorum yapn herkese teşkler

Yorum

Bana sorarsan IBZ10G alma. Bende var pek memnun değilim.

Yorum

cevizli_kadayıf isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                            Bana sorarsan IBZ10G alma. Bende var pek memnun değilim.
                            Bencede 30 watt marshall al pahalı gelirse 15 watt ibanez al az bir farkla.

Yorum

15 watt ibanezin link verebilirmisin?ben bulamadım mydukkanda ve bn o kadr fazla para yatıramam amfiye kısıtlı yani ibanez grg170 530 tl amfiye 150 tlden fazla yatıramam odamda fazla büyük değil
                              Son güncelleyen lastbreath; 11-03-2009, 18:11.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X