Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ibanez rg270 japon vs Jackson js30 end.

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Alışveriş Ibanez rg270 japon vs Jackson js30 end.

Arkadaşlar lp kasa gitarımın yanına bir gitar daha almayı düşündüm ve 2. el araştırmasına girdim.Şu an elimde 2 seçenek var Ibanez rg270(gio değil)Japon ve Jackson js30 endonezya..Ibanezde H-s-H js30da H-H dizilimi var manyetiklerde.Sizce hangisi alsam daha mantıklı.Ton olarak hangisi diğerinden daha geniş yelpaze sunar.Bu arada 2sinede verceğim para aynı ondan dolayı bu soruyu sormaktayım.....

Tabiki İbanez Derim Rg270 Ler Eski Seri Gitarlar Ve Fujigen Yapımı Gitarlardır Js30 İse Beş Para Etmez Hindistan Yapımı Bir Gitar. Gerçek Jackson Bile Değil Bence, Sadece Sapındaki Yazıya Para Vermiş Olursun İbanez in O modeli eski Olduğu İçin Ağacı da Kurumuştur Daha İyi Ton Alırsın Manyetik Modifiyesinde İyi Sonuç verir İşçiliğide Güzel Zaten Japon yani Kısaca İbanez Derim Ama İllede Jackson alacaksan Ps-4 Veya Jdr-94 lere Bak Onlarda Japon Üretimi Ve Oldukça Güzel Gitarlardır

Yorum

peki rgr270 kore nasıl bi alet rg den farkı nedir?Görünüşüye göre sapı ters burguların olduğu yer...

Yorum

Açıkçası O gitarı Denemedim Ve Görmesim Ama Rgr Serisi Sabit Köprülü Ve Ters kafa Oluyor Sanırım ve maun Ağacından Yapılıyor Sanırım Ama Bence Rg270 Olanı Al

Yorum

rgr nin sadece kafası tersmiş ve manyetik farklıymış.Peki kore rgr270mi end. jackson j30mu dersek
          Son güncelleyen cassion; 09-01-2009, 19:59.

Yorum

birde rg serisinden önerceğiniz floyd rose gitarlar nelerdir...

Yorum

ibanez onerırım cok daha avantajlı olacagını dusunuyorum...

Yorum

asla ibanezden şaşmam

Yorum

hocam biraz para koyup rg370dx'de alabilirsin.ben kullanıyorum garanti veririm.floydrose var ve akord falan kaçırmıyor.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                  Initializing Tabs & loading Content...
                  Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                  X