Duyuru

Collapse
No announcement yet.

epiphone les paul custom

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

epiphone les paul custom

mehaba arkadaşlar bu ay ıcınde gıtarımı alıyorm 1 yıllık klasik gıtar deneyımım var yaklasıkda 2 aydır elektro alt yapısı alıyorm ve her turlu muzıgı ve tonu elde etmek ıstıyorm uzun zamandır arastırdm ve epiphone les paul custom almaya karar verım aklımda bı kac soru var ama

- alacagım gıtar http://www.epiphone.com/default.asp?ProductID=47&CollectionID=6

1. bu gıtarın uretm yerı neresıdr
    2. rock blues metal vs.. farklı tur muzıgı calarken zorluk cektırırmı bana les paullarn cok yonlu gıtarlar oldugunu duymustm
    3. bu gıtara gözüm gibi bakıcam yınede ustune tıtrerken 1 yılda basıma ıs acarmı
    4. bu gıtarın yanında alabılcegım max 250 ytllık amfı ne olmalı

sımdıden tesekkur ederm tum arkadaslara

Customların kore olması lazım, gayet kaliteli ve çalımı rahat aletlerdir epi customlar. 1 yılda değil 4-5 yılda -belki o da- bir sorunu olabilir çalımına bağlı olarak tabi. Tarz olayını da amfi seçimine bağlı olarak yapabilirsin belli sınırlarla tabi ki. Alacağın alet çok kolpa bir alet değil unutma, Epiphone LP Custom. İhtiyaç duydukça eksikliğini çektiğin şeylerini değiştirirsen epey süre kullanabilirsin.

Amfi tercihini ise metal rock türevleri için kullanacaksan ibanez tbx serisi ya da roland cube serisi öneririm, güzel amfilerdir. Blues tarzı için ise önerim olmamakla beraber şunu hatırlatmak isterim; eğer tek amfi alacaksan gidip de blues çalacam diye fender mender alırsan metal çalarken amfiden tat alamayabilirsin!

Kolay gelsin.

Yorum

shnicx cok tesekkur ederım bılgılerınden dolayı

bu gıtarın yanına roland cube15x alsam ıyı bı ıkılı olurmu ??

Yorum

Kardeşim öcelikle selamlar. Epiphone u tercih etmekle çok iyi yapmışsın. Çünkü Epiphone çok iyi bir gitar markası. Cort ve Ibanezlere benzemez. Üstündeki manyetikleri eskittiğin zamanda EMG aktif set alırsın mükemmel olur. Demek isteğim ömürlük gitar. Sakın renkli alayım filan deme. Biliyorsun Les Paul Custom'a ebony den başka renk yakışmaz

Amfiye gelince. 250 ytl iyi bir amfi almak için az ama ikinci el temiz bir Marshall 30dfx alırsan sanırım sana yeterli olacaktır.

Tekrar söylüyorum Epiphone Les Paul Custom çok iyi bir karar olmuş.

Yorum

kimi89 ikinci el alma işine girmeyi hiç düşünmüyorm gitar konusnda artık netlestım bunu alıcam ama amfı ne almalıym max 250-300 cıkartabılrm ama amfı konusnda hıc bı bıgım yok bna onerılerınızı nedenlerıyle acıklarsanız cok sevınırm saygılarr

Yorum

Bence gitarı al,amfi için biraz daha para biriktir...Ve unutma bir süre sonra amfinin yanına gelmesi gereken pedallarda var..Bu yüzden şimdi distortionu iyi bir amfi alman gerek,eğerki yanında pedal alacak durumun yoksa...**** 200 ytl ye bir amfi al 100 ytl ye 2. el bir pedal al...Bu şekilde herşeyin tamamlanmış olur..Zamanlada analogunu dizersin...

Yorum

sımdılık pedala ıhtıyacım yok daha toyum pedalın farkını da bılmyorm ya o yuzden amfi önerilierinizi bekliyorm nedenlerıyle cok teskr ederm herkese

Yorum

O zaman ilk söylediğim geçerli..
                Güzeldir..:
                Roland Cube 15X Elektro Gitar Amfisi

Kirk Hammett'in damgaladığı amfi..Özelliklerine bakılırsa fena değil..

Randall Kirk Hammett Signature Series KH15

İyi bir amfi herşey demektir..Nitekim benimki idare eder amaHerşey için çok zamanın olacak..Bu yüzden sindire sindire,herşeyi öğrendikten sonra,deneme yanılma yöntemi ile birşeyleri almanı öneririm..Gitarda dahil...

Yorum

Öncelikle epiphone seçimi güzel manyetikleri de emg aktifle falan değiştireyim deme. ayrıca gidip de marshall 30 gibi boş bir amfi alma. roland alacaksan 15 liğini değil de micro cubeu al nasıl olsa sanırım evde çalacaksın ve micro cubeda hem reverb delay chorus flanger phaser tremolo efektleri var ayrıca R-fier modellemesi var distortion için sağlamdır

Yorum

RerouteToRemain ® bnde senınle aynı gorusteyım yorum yapan tum arkadaslara tesekkur ederm kararımı verdım hepıız cok saoln

Yorum

bu gitarın kullanıcısıyım tavsiye ederim. hangi amfiyle hangi ekipmanla güzel uyum saglar vs vs gibi tavsiyelerde bulunabilirim. gitar hakkında daha fazla bilgi istersen bayraktar_k@hotmail.com msn adresim

Yorum

ekledım konusalm

Yorum

Epiphone les paul Custom benim 1 senedir denediğim ama ulaşamadığm bi gitar.ii bi karar wermişsin şimiden hyrlı olsn diyorum... amfi olark da tavsiyem Roland cube 20x zati üzerinde yeternce ton var seni uzun bi süre idare eder w fiyatıda 300 en azındn bn o fiyata aldm...

Yorum

Lespaul custom lar dahil epiphone ler çin de üretiliyor artık.2007 den sonrası olması lazım.ben çok hevesliydim bu yüzden vazgeçtim.ebayden gitarlara bak detaylı resimlerde made in CHİNA yazısını görünce insanın kaçası geliyor 2. el kore veya eski japonlardan bulursan al yoksa yinede sen bilirsin

Yorum

evet çinde üretilio ama 2005 den snra çinde düzeltme yapiim dedim
                              2.el de bulmak brz zor alan bi daha bırakmıo gitarı ya da sıfırına yakın bi fiyat isiyolar...
                              ama çin deyipte küçümsenmemesi lazım çnkü bi çok şey artık çinde üretilio orda işçilk ucuz olduğu için orası tercih edilmiş.**** bildiğim kararıyla yanlş olablr bilmiorm =) ağaçlar koreden getirtiliomş yane dandik çin ağaçları ****...

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X