Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1000 - 2000 TL Bütçe Aralığı İçin Gitar+Amfi Önerileri

Collapse
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Başlıktaki fiyat aralığında gitar + amfi istiyorum yeni başlıcam ne önerirsiniz,Dark Tranquility,In Flames,Lamb Of God,Cradle Of Filth benzeri gruplar dinliyorum ve bu tarzlarda(death ve black metal tarzı) müzik yapmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Yorum

dostum tarzın ne?

Yorum

yuakrıda belirttim ya Black metal ya da death metal,kanımca zaten ton farkı yok aralarında işlevsel ve vokal açısından biraz farklılar

Yorum

arkadaşlar Ibanez RG-1570 almaya karar verdim bu gitarın sesini kalite açısından tam yansıtacak anfi önerisi bekliyorum. ev için yeterli bir anfi olursa iyi olur. Birde gitara bayağı para gittiğinden anfiye az bir bütçem kaldı fiyat/performans olarak iyi tavsiyeler bekliyorum.

Yorum

MystaQe isimli üyeden alıntı Mesajı göster
            Arkadaşlar elektrogitara yeni başlayacağım heavy metal parçaları çalmayı düşünüyorum o yüzden clean tona pek ihtiyacım yok. Amfi+gitar için 1600 tl kadar bütçem var ne önerirsiniz?

Edit : fiyatları da tam olarak bilmiyorum aslında ben gitar için 1500tl max. düşünüyordum ama amfiyi hesaba katmamıştım dediğim gibi güzel bir distiortionlu ses alabileceğim bir amfi nasıl olmalı kaç paradır? Ayrıca gitar olarak Ibanez RG-1570, Ibanez ICT-700, Jackson KE3 Kelly bunlara bakmıştım hangisi benim için daha uygun olur? Yeni başıyorum ama sesi güzel olsun yani gitardan soğutmasın beni
            Bence 1570 alma. S570 al, presitj serileri hiç te o parayı haketmiyor. Gerisine bir marshall 30-50 watt arası MG. Bende bu cihazlar var ve taş gibi ses geliyor. Aslında Jackson KE3 te var ancak o sadece ve sadece metal için. Ibanezlerden daha çok farklı ton alabilirsin, ne de olsa HSH dizilim var. 2. ve 4. pozisyon switchlerde Fender gibi ton alıyorsun.

Yorum

arkadaşlar esp ltd gitarımı ve bütün ekipmanlarımı satıyorum/takasa veriyorum kaliteli elektro gitarlarla takasa açık konuşup anlaşabiliriz üstüne para bile verebilirimmm msn adresimi ve ilan linkini veriyorum....

sirhot__@hotmail.com

Yorum

Arkadaşlar yakın bir zamanda elektro gitar ve amfi almayı düşünüyorum. 1000-1500 TL arası bir bütçem var. Slash tonlarına yaklaşmayı ve Metallica, Megadeth falan çalmayı istiyorum. Ben gitar olarak Cort vx-4v amfi olarakta roland cube 20xl düşünüyorum. Acaba ben bu gitar ve amfiyle Slash tonlarına yaklaşabilir miyim beni tek düşündüren soru bu yeni başlayacağım için bir fikir yürütemiyorum yardımınıza ihtiyacım var şimdiden teşekkürler.

Yorum

Merhaba arkadaşlar elektro gitara yeni başlicam ve yeni bir elektro gitar alıcam 1 milyara kadar olur her şey daha çok metallica nirvana megadeth ama özellikle metallicaya ölürüm ama arada hafif parçalar da çalmak isterim. hangi marka bana uyar **** model önerirmisiniz ayrıca amfi olarak marshall düşünüyorum ne dersiniz iyi midir? Varsa amfi için de bi model önerir misiniz?? Yardım ederseniz sevinirim teşekkürler.

Yorum

Arkadaşlar 1500 tl bütcem var.Stratocaster ya da telecaster tarzı bi gitar almak istiyorum.Hangisini istediğimi yazmıyorum denemem lazım ama fiyatları aynı olduğu için bütceye etki etmeyecektir.Ben squier 50's Strat ya da tele düşünüyorum.Ona uygun güzel crunch lar cleanlar overdriveler alabileceğim bir amfi de arıyorum.Şimdiden teşekkürler.

Yorum

Metallica ve diğer trash metal gruplarının parçalarını çalacağım ara sıra da clean tonlar da almak istiyorum.1100 tlye kadar bütçem var bu paraya 2.el rg1570 amfi olarak da roland cube 15xl almayı düşünüyorum.Sizce doğru yapar mıyım?

Yorum

Yardım Lutfen !..

Elektro gitara yeni başlayacağım. Daha önceden klasik gitar geçmişim var hala devam ediyorum. Bütçem 1900 biriktirdiğim para bu kadar. Buyrun setim:

Ibanez rg370dxz elektro gitar
                        line6 spider iv30 amfi
                        planet waves pw-agra 10 devre kesicili jack kablosu
                        planet waves rockstar 50-plc kilitli askı
                        Cort ca652 gitar sehpası

böyle bir set yaptım sizce iyi mi ? beni 7 sene idare edermi 7 seneme ama 2 en fazla 3 sene sonra manyetikleri değiştirmeyi düşünüyorum.

Birde amfi konusunda kararsız kaldım line6 iv30 ve roland cube 20 xl arasında line6 ta reverble delayı aynı anda açabiliyoruz roland da açamıyoruz.
                        Amfi konusunda yardım ve set güzel bir set olmuş mu ?

Not = Tarzım metal , melodik metal , trash metal ,death metal ve pop rock ve punk dinlerim.

Yorum

Arkadaşlar elektro gitara yeni başlacağım ama klasik gitardan 5 sene geçmişim var. 1 veya 2 kez de elektro gitar çalmışlığım var. Orta seviyede bir elektro gitar almak istiyorum ve evde kualanabiliceğim elektro gitar amfisi ilk olarak ben ibanez rg370dxz düşündüm ve kararlıyım, yorumlarınızı yazarsanız sevnirim. Birde amfi olarak line6 spider iv 30 ve roland cube 20xl arasında gidip geliyorum, aslında line6 daha cazip geliyor çünkü reverb ve delay katı ayrı 2 sini de aynanada açabiliriz. Lütfen amfi seçiminde yardımcı olun. Gitar hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim.

Yorum

Geçenlerde Ibanez RG370DXZ gitarını aldım. Orta seviyenin biraz üstündeyim. Bu gitarı sattıktan sonra Ibanez JEM, Prestige veya ESP modellerinden bir gitar almayı düşünüyorum. Gitarı aldım almasına ama amfi konusunda yeterli bilgim yok. Line 6 Spider IV 15 Watt düşünüyorum ama kafamda Roland 15, Marshall MG15R ve Randall RX15M modelleri de var. Gitarımla en iyi kombinasyonu oluşturacak ve ilerde kullanacağım JEM, Prestige gibi gitarlara uyum sağlayabilecek en iyi amfi aralarından hangisidir? Tarzım heavy, trash ve çok az da olsa death metal. Sert tonlar bakımından aralarındaki en iyi amfi hangisidir? Benim için distortion daha önemli...

Yorum

Clifordburton isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                              max 1300 tl bütçem var.
                              judas priest, iron maiden, metallica, megadeth dinlediğim gruplar.
                              floyd rose'lu bi gitar istiyorum.
                              evde ve ufak çaplı konserlerde iş görcek amfi.
                              son olarak da pedal önerir misiniz?
                              Jacksonlara bakabilirsin.Yanına bir line 6 15w veya roland cube 15w iyi gider.Açıkçası ESPler de fena değil.Ama bütçeni biraz zorlayabilir.Ltd dersen her alt firma gibi onlar da fenderle squier arasındaki ilişki gibi.Pedal istiyorum demiştin.Boss pedallarda kral bence.Boss MT2Yİ öneririm.
                              AMFİ:

Yorum

Öncelikle merhaba . Ben elektro gitar almayı düşünüyorum , ve şimdiye kadar elime hiç almadım . Tarza gelince hem yumuşak hemde sert tonları alabilecem bi gitar arıyorum . Bütçemde gitar + amfi olarak 1400 1500 tl civarı . Öyle sürekli sıkıntı yaratmıyacak , uzun ömürlü bi gitar arıyorum . İbanez RG350DX + Line 6 Spider IV 15 almayı düşünüyorum. Sizce yeni başlayacak birisi olarak bu kombin uygun mudur ? Şimdiden teşekkür ederim

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                                Initializing Tabs & loading Content...
                                Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                                X