merhabalar. ben cort x-6 yı aldım. fakat yanına alacağım amfi konusunda kararsızım. 250-300 tl civarı, evde çalacağım amfi modelleri olarak ne önerirsiniz?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Cort X-6 ile hangi amfi?
Collapse
Bu konu kapandı.
X
X
-
Merhaba
j.daniel isimli üyeden alıntı Mesajı göstermerhabalar. ben cort x-6 yı aldım. fakat yanına alacağım amfi konusunda kararsızım. 250-300 tl civarı, evde çalacağım amfi modelleri olarak ne önerirsiniz?
Düzenleme:Hatta link vereyim.Bu Roland: Roland Cube 15X Elektro Gitar Amfisi Bu Marshall: Marshall MG15CD MG15CD Limited - Gümüş Elektro Gitar Amfisi Buda İbanez: Ibanez TBX15R Elektro Gitar Amfisi
Fiyatları aşağı yukarı aynı ancak Marshallın dfxli olanını alırsan daha iyi olur ben öyle yaptım.Bunların dışında randall,hitwatt,hartke alabilirsin bütçene göre.Son güncelleyen IbAnEzKeMaL®; 19-03-2009, 02:04.
-
Merhaba
j.daniel isimli üyeden alıntı Mesajı gösterMarshall MG15CDR
Roland Cube 15X
bu iki modelden hangisini tercih etmeliyim. bir türlü karar veremiyorum. bu arada belirteyim gitar çalmaya yeni başlayacağım. içimdeki heyecanı bastırmakta zorluk çekiyorum. yarın gitarım elime ulaşacak ama amfim hala yok.Marshallın overdriveı çok kötü geldi bana Boss Mt-2yi aldıktan sonra.Marshallı alıken Rolandıda denemiştim ama Rolandın disti daha iyi ama sen bilirsin yine.
Yorum
-
Ben derim ki gitarından gitarının tonunu almak istiyorsan en küçüğü bile olsa bir tüplü ampli. almalısın. Önerim : Ibanez Valbee VBG Elektro Gitar Amfisi veya Laney Cub 8 Tube Guitar Amp Combo Elektro Gitar Amfisi
Ama alabiliyorsan manyak bir alet olan: Laney CUB-12 R Elektro Gitar Amfisi almalısın.
Mesela ynx' den alıntı. Konu: Yorum:ynx isimli üyeden alıntıBir amfi tum ton yelpazeni temsil eder. Bir gitar sadece gitar calmanin sana kattigi fiziksel tepkiyi verir. Benim herkese tavsiye etmeye calistigim, alabilecekleri en iyi amfiyi alip ucuz bir gitarla baslamalari. Gitarlarin 2. el piyasasi cok iyidir, populer markalar alirsaniz, kotu kullanmazsaniz ve fiyati cok yuksek gostermezseniz alip satmasi kolaydir. Amfiler gorece daha pahali ve agir olduklari icin satimlari biraz daha karmasiktir.
Hatta benim herkese onermeye calistigim Laney Cub 12R alip artan parayla ikinci el bir gitar edinmeleri. Bu $ekilde en bastan lambali amfiyle baslanabilir ve inanin ki lambali amfiyle caldiginiz zaman tuseniz kesinlikle daha cabuk gelisecek ve kotu aliskanliklara burunmeyecektir (sert tuse, dinamik eksikligi vs.)
Amanın tarihi yeni fark ettim. Neyse başka arkadaşlar bilgilensin.Son güncelleyen kocaman_93; 06-11-2010, 21:16.
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...

Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.
Yorum