Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Cort X-6 ile hangi amfi?

Collapse
Bu konu kapandı.
X
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Alışveriş Cort X-6 ile hangi amfi?

merhabalar. ben cort x-6 yı aldım. fakat yanına alacağım amfi konusunda kararsızım. 250-300 tl civarı, evde çalacağım amfi modelleri olarak ne önerirsiniz?

Merhaba

j.daniel isimli üyeden alıntı Mesajı göster
    merhabalar. ben cort x-6 yı aldım. fakat yanına alacağım amfi konusunda kararsızım. 250-300 tl civarı, evde çalacağım amfi modelleri olarak ne önerirsiniz?
    Sana benim amfiyi satabilirim ama 250-300 demişsin o zaman ibaneze,marshalla veya roland amfilere bakmalısın.O amfilerin 10veya 15w lık modelleri güzeldir ev için.

Düzenleme:Hatta link vereyim.Bu Roland: Roland Cube 15X Elektro Gitar Amfisi Bu Marshall: Marshall MG15CD MG15CD Limited - Gümüş Elektro Gitar Amfisi Buda İbanez: Ibanez TBX15R Elektro Gitar Amfisi
    Fiyatları aşağı yukarı aynı ancak Marshallın dfxli olanını alırsan daha iyi olur ben öyle yaptım.Bunların dışında randall,hitwatt,hartke alabilirsin bütçene göre.
    Son güncelleyen IbAnEzKeMaL®; 19-03-2009, 02:04.

Yorum

Marshall MG15CDR
      Roland Cube 15X
      bu iki modelden hangisini tercih etmeliyim. bir türlü karar veremiyorum. bu arada belirteyim gitar çalmaya yeni başlayacağım. içimdeki heyecanı bastırmakta zorluk çekiyorum. yarın gitarım elime ulaşacak ama amfim hala yok

Yorum

Merhaba

j.daniel isimli üyeden alıntı Mesajı göster
        Marshall MG15CDR
        Roland Cube 15X
        bu iki modelden hangisini tercih etmeliyim. bir türlü karar veremiyorum. bu arada belirteyim gitar çalmaya yeni başlayacağım. içimdeki heyecanı bastırmakta zorluk çekiyorum. yarın gitarım elime ulaşacak ama amfim hala yok
        Hayırlı olsun arkadaşım yeni başladığın için ses kalitesini anlayamazsın ama ben Marshall kullanıyorum ama eğer sonradan dist pedalı almak zorunda kalmak istemiyorsan Roland al.Marshallın overdriveı çok kötü geldi bana Boss Mt-2yi aldıktan sonra.Marshallı alıken Rolandıda denemiştim ama Rolandın disti daha iyi ama sen bilirsin yine.

Yorum

ibanez tbx15r amfi

Yorum

Bence Line6 veya Marshall a bakmalısın . Line6 15 yarı dijital olmakla 6 efekt ve 4 modelleme kanalı bulundurur. Marshall Mg15R de ise o marshall lambalı tadını dahi hissedebilirsin . İkiside güzel amfilerdir

Yorum

15 w lık ibanez fena değil ama zamanla daha fazlasını istiyorsun.

Yorum

j. daniel arkadaşım, sana marshall mg15'i veya arada 15-20 tl fark olan mg15r'yi öneririm, arkadaşımda grg170dx gitar+ marshall mg15 vardı, ama solo çalıyorsan bir müddet sonra reverb isteyeceğin için mg15r'yi almalısın. -saygılar (forumda yeniyim)

Yorum

Ben derim ki gitarından gitarının tonunu almak istiyorsan en küçüğü bile olsa bir tüplü ampli. almalısın. Önerim : Ibanez Valbee VBG Elektro Gitar Amfisi veya Laney Cub 8 Tube Guitar Amp Combo Elektro Gitar Amfisi

Ama alabiliyorsan manyak bir alet olan: Laney CUB-12 R Elektro Gitar Amfisi almalısın.

Mesela ynx' den alıntı. Konu: Yorum:
                  ynx isimli üyeden alıntı
                  Bir amfi tum ton yelpazeni temsil eder. Bir gitar sadece gitar calmanin sana kattigi fiziksel tepkiyi verir. Benim herkese tavsiye etmeye calistigim, alabilecekleri en iyi amfiyi alip ucuz bir gitarla baslamalari. Gitarlarin 2. el piyasasi cok iyidir, populer markalar alirsaniz, kotu kullanmazsaniz ve fiyati cok yuksek gostermezseniz alip satmasi kolaydir. Amfiler gorece daha pahali ve agir olduklari icin satimlari biraz daha karmasiktir.

Hatta benim herkese onermeye calistigim Laney Cub 12R alip artan parayla ikinci el bir gitar edinmeleri. Bu $ekilde en bastan lambali amfiyle baslanabilir ve inanin ki lambali amfiyle caldiginiz zaman tuseniz kesinlikle daha cabuk gelisecek ve kotu aliskanliklara burunmeyecektir (sert tuse, dinamik eksikligi vs.)
                  Bende aynı şeyleri düşünüyorum.

Amanın tarihi yeni fark ettim. Neyse başka arkadaşlar bilgilensin.
                  Son güncelleyen kocaman_93; 06-11-2010, 21:16.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                  Initializing Tabs & loading Content...
                  Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                  X