Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sert tonlar için..?

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Alışveriş Sert tonlar için..?

Amfiler = İbanez TBX15R mi? Roland Cube 15x mi?
    Gitarlar = Cort x2 ve İbanez grg170dx?
    Hangi amfi ve gitarın birleşiminin tonu daha sert olur_?
    Şimdiden sağolun : )

Sertlik kişiden kişiye değişir.Forumda arama yaparsan yazdıkların dışında da çok geniş bilgi bulabilirsin.

Yorum

Pedal eklersen tonu sertlestirirsn gayette ama bence grg 170 dx ve cube 15 x kombinasyonu isini görür.

Yorum

cort x6 nın sert sesler werdigi söyleniyor pek bi deneme şansım olmadı ama forumda okuduklarıma göre öyle diyorum okuuduklarımın yalancısıyım

Yorum

dostum bence ibanez grg170dx al ama cube 15x'i alma istersen.çünkü onda chorus flanger phaser delay reverb vb. efektler yok. bence micro cube alabilirsin. tam bir ev amfisi. kücüklügüne bakma cok büyük işler başarır. bencede rolandların en zayıfı 15x

Yorum

katılıyorum cube 15x alma ya micro cube ya da biraz daha ekliyip 20x al

Yorum

Gitar olarak cort x5, amfi olarak da roland micro cube almanı tavsiye ederim...

Yorum

Ibanez, Ibanezle en güzel oluyor. TBX OD'si sert MGler halt edio (Ibanez GRG170DX'e takıldığında). Pedal falan takacaksan Roland'ı alma Ibanez al. TBX15 ve GRG170DX yakışır birbirine.

P.S: Biraz daha paran varsa bekle daha iyi bir gitar al. Orta sınıf gitarlarda Cortla Ibanez arasında fazla fark yoktur; ama ikisinin başlangıç ve ileri seviyelerini kıyasla dersen Ibanez derim.

Yorum

Hmm.. çok sağolun arkadaşlar yorumlarınız için.Satıcının birine sordum roland amfileri boşver dedi :S neden böyle bir yorumda bulundu?Birde microcube yalnızca pillemi çalışıyor,yani diğer amfiler gibi fişe takamıyormuyuz?(saçma bi soru ama cahillik işte ) )

Yorum

takabiliyorsun fişe adaptörü var amfiyle gelen. bu arada o roland amfileri boşver diyen satıcıyı boşver ya işinden anlamıyordur ya da elindekini satmaya çalışıyordurşahit oldum aynısı bana da oldu çünkü belki aynı kişidir neyse isim vermeyelim cube 20x falan alırsan pedallarla falan işin olmaz zaten direk güzel dist alırsın ama eq su kötüydü yani dene kendin karar ver ama pedalla amfi daha pahalıya gelir söyliyim

Yorum

metalofgod: reverb istiyorsan tbx15r al istemiyorsan roland 15x(tek eksiği reverb)

Yorum

roland 15x lerde sanırım o meşhur modellemeler yok r-fier gibi o yüzden almaya değer mi bilmiyorum sıkın dişinizi 20x alın ya da micro cube...

Yorum

kullandıgım sistem : cort x 6 marshall dfx 30 metal muff

sana tavsiye ettiğim : cort x 6 marshall dfx 30 metall muff

Yorum

bütçe ne kdr?

Yorum

eğer sert tonlar istiyorsan distortion şart.Bunu da ya ampi üzerindeki distortion üzerinden halledebilirsin ya da distortion pedalı kullanarak halledebilirsin.Hatta elektronikten anlıyorsan ya da kendine güveniyorsan kendi pedallarını yapabilirsin.Böylece sert tonlara sahip olabilirsin.Forumda pedal yapımı hakkında yeterince ders mevcut.
                              Son güncelleyen mygitar; 08-04-2009, 03:27.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X