Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kulaklik seçimi

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Alışveriş Kulaklik seçimi

evde gitar çalmak işkence haline gelmeye başladı, ev halkı isyan ediyor.kullanamadığım için anfimi sattım. prosesörde kabin modellemeleri mevcut, mecburen kulaklık kullanacağım.

gitar: cort evl x4
    prosesör: rp350

bu ekipmana ilave olarak kulaklık lazım pahalı olmayan max 60TL civarı mikrofonsuz kulaklık arıyorum. cızırtı yapmayacak idare eder bir şey olsun istiyorum. soad , rammstein parçalarını ağırlıklı olarak çalmaktayım. bu parçaları çalarken dandik kulaklıklar kaldırmıyor malesef. bir çoğu hurda oldu kısık seste dinlerken bile artık cızırtı çıkarıyorlar.

önerilerinizi bekliyorum

kardeşim önerebileceğim kulaklık avec kin kulak içi kulaklıkları var bir dene derim çok memnunum harika olur senin için

Yorum

philips shp - 900 diyorum
      kayıt yapmayacaksan referans kulaklığı görünümlü pahalı aletlere o kadar çok para vermen gereksiz... kaldı ki bu philips ile yapıyorum ben kayıtlarımı. pahalı her zaman güzel değildir. bunu kafanıza yerleştirin ki rahat edesiniz...

Yorum

sennheiser hd-202

Yorum

murusoft isimli üyeden alıntı Mesajı göster
          kardeşim önerebileceğim kulaklık avec kin kulak içi kulaklıkları var bir dene derim çok memnunum harika olur senin için
          kulak içi istemiyorum

Yorum

dieducktick isimli üyeden alıntı Mesajı göster
            philips shp - 900 diyorum
            kayıt yapmayacaksan referans kulaklığı görünümlü pahalı aletlere o kadar çok para vermen gereksiz... kaldı ki bu philips ile yapıyorum ben kayıtlarımı. pahalı her zaman güzel değildir. bunu kafanıza yerleştirin ki rahat edesiniz...
            900 modelini göremedim nette 1900 olmasın sakın

Yorum

bazı yerlerde SHPI 900 olarak geçiyor bazı yerlerde ise SHP 1900 olarak geçiyor.. 20 - 25 Tl arası değişiyor fiyatları...

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
              Initializing Tabs & loading Content...
              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
              X