Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Boss Gt-8 ve Line 6 floor pod plus

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Alışveriş Boss Gt-8 ve Line 6 floor pod plus

Arkadaşlar Boss Gt-8 ve Line 6 floor pod plus bu iki prosesör arasında kaldım.
    Hangisini tercih etmeliyim, kullanan veya kullanmayan arkadaşlardan yorum bekliyorum.
    19
    Boss Gt - 8
    57,89%
    11
    Line 6 Floor Pod Plus
    42,11%
    8

Her şekilde line 6 taraftarıyım bir süre line 6 kullandıktan sonra tekrar gt8 kullanma fırsatım oldu ve çok boş geldi açıkçası. floor pod plus bir pod xt live kadar değil sanırım ama 2 sini de dene derim. line 6 nın modellemeleri daha iyi bence.

Yorum

F.pod plus'da gt-8 gibi kaliteli kayıtlar yapabiliyormu pc'de.
      Gt-8'den pc'ye bağlandığı zaman aldığın kayıt kalitesi muhteşem gerçekten.
      Sanal bir stüdyo gibi. Pod plus'da böylemi acaba ?

Yorum

line 6 lar özellikle kayıtlarıyla meşhurdur zaten youtubedan pc ye usb ile direk kaydedilmiş şarkılar bulabilirsin.

Yorum

o usb den kayıt xt live da var bunda var mı bilmiyorum floor plus fiyat olarak 500 lira,gt 8 daha pahalıydı ikisini de denedim ancak line 6 yı detaylı deneyememiştim bana kalırsa line 6 yeterlidir.bir de bu tech21 gt2 ler var prosesör yerine onu da düşünebilirsin forumda konu açıcam onunla ilgili..

Yorum

elbette gt-8, göz var kulak var nizam var Çok düşünmeye gerek yok, aradaki mühendislik farkındanda anlamak rahatlıkla kolay. line6'nın gt-8'e dil çıkardığı ürünler xt live'ler dir.. onun haricindeki ürünlerle kıyaslama yapmaya gerek yok..

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
            Initializing Tabs & loading Content...
            Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
            X