Duyuru

Collapse
No announcement yet.

gitar + amfi + pedal yardım !!!

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Alışveriş gitar + amfi + pedal yardım !!!

Marshall MG15CD - Elektro Gitar Amfisi alacağım

cort evlx4, LTD M-100FM, Ibanez RG08LTD, Ibanez RG370DX bu gitarlar arasından hangisini önersininiz acaba ve neden ?

pedal olarak da Boss MT-2 Metal Zone, DigiTech XMM Metal Master Heavy Metal, DigiTech Death Metal DDM bunlardan hangisini önerirsiniz ?

çalmak istediğim müzik metal bi yardımcı olursanız sevinirim şimdiden çok teşekkürler...

bence amfiyi 15 dfx yap gitar 370dx olsun pedal da tabiki mt2

Yorum

ya manyetikler konusu falan filan emgden şaşma dediler ama ?

Yorum

yerinde olsam amfiyi cdr terine dfx alırdım en azından efektör almana lüzum kalmaz seni idare eder.metal yapacağım diyorsanda rg370 **** iyidir.ama pedalı bence mt-2 degil ml-2 al cok daha tatlıdır ve serttir. yanına bi eq baglarsan yemede yanında yat her türlü distortionu elde edersin.. kolay gelsin

Yorum

aynı şekilde manyetik olayında aydınlatabilir misiniz ?

Yorum

tabiki manyetik olayıda önemli cortlarda ve cortlarda bazı modellemelerde var elbette senin bileceğin iş ama ben biraz ibanez yanlısıyım.) 370te zaten metal müzik yapma potansiyeli bulunduran bir gitar.rahattır klavyesi. ayrıca uzun zaman seni götürür. hatta ibanezede sonrada manyetik takviyesi yaparsan uzun zaman tatmin eder

Yorum

Ben olsam gitar olarak şunu alırım.

Ibanez RGA42 BK - Siyah Elektro Gitar

Metal çalacaksan çok ideal bir gitar. Maun gövde gibraltar köprü ve aktif manyetikler. Bu ne demek oluyor inanılmaz sustain çok sert tonlar ben şiddetle öneririm. Amfi olarak'ta mg15cdr veya dfx öneririm. Eğer pedal alacaksan'da önce bir gitar ile amfiyi test et ve ihtiyaç duyarsan pedal al.

Yorum

eyvallah sağolun cort hakkında ? cort düşünmüştüm **** ama...

Yorum

seçtiğin gitarlar arasından illa floyd roselu istiyorsan cort ya da ibaneze bakabilirsin. ama amfi olarak kesinlikle marshall ve distortion pedalı almanı tavsiye etmem. zaten o pedalların çoğu kötü pedallar. onun yerine tüm paranı adam gibi tek bir amfiye yatır derim...

Yorum

bir bütçe belirtirsen daha net yardımcı oluruz
                    bunun yanı sıra ilk elektro gitarın mı olacak?
                    tarz metal ama nasıl metal black trash ?

Yorum

Bence Rg370Dx'i al.Pedal olarakta sert tonlar istiyorsan MT-2 ve DS-1 al
                      MT-2 ile riff çalarsın DS-1 ile solo atarsın tonu yumaşak gelirse yanına sert bir overdrive alırsın(OD-3) Corttaki mayetik "EMG" , 370'in manyetiği "INF". EMG daha iyidir ama klavye rahatlığı Ibanez süper.Bende Rg370Dx alıcam Çok araştırdım kullandımda bence Ibanez al ama tercih senin.

Yorum

evet ilk elektro gitarım *****
                        ya toplam 1500tl kadar bütçem var
                        tarz ağırlıklı metallica trash yani...
                        adam gibi amfi ne olabilir ?

Yorum

biraz daha yardım ?

Yorum

selamlar...

öncelikle burdaki ve sitedeki bütün yorumları oku...hepsinden bilgi al hepsi kulağının arkasında dursun dene kendi zevkine göre al... benimkiyle senin ki uymaz çünkü

ilk gitarınsa floyd rose olaylarına hiç girmemeni öneririm...

gitardan daha önemlidir bence amfi sebebi gidersin tünele kaliteli bir amfiye dandik bir gitar takarlar sen fark etmezsin orda.sesi bir duyarsın allah cayır cayır gitara aşık olursun eve gelirsin basit ev amfine takarsın gitarı herhalde gitarımı arada değiştirdiler bu olamaz dersin...

amfi...
                            Marshall MG30DFX Elektro Gitar Amfisi

başlangıç için biraz yüksek ama seni idare edebilecek hatta biraz kassada konsere bile çıkabileceğin,pedal karmaşasına en az 6 ay seni sokmayacak bir amfiefektleri ise gerçek anlamda tatmin edici değil ama ilerki zamanlarda pedalların veya dijital efektörün olacağından gayet yetecektir

linkte ses kayıtları ve yorumlar var kullanıcılar tarafından

gitar
                            Cort EVL-Z4 BKS Elektro Gitar

üstündeki emgler ile seni tatmin edecektir.ve floyd rose si olmaması da başlangıç için gayet ideal

efekt için herhangi birşey hemen alma önce gitarını amfini 1-2 ay kendin evde kullan bak bakalım açıkları ne tek başına gitardan amfiden veya pedallardan birşey beklemek anlamsız...hepsi bir bütün hepsinin en iyi yönlerini kullanmak gerek

elimizde de 300 tl para kaldı bu parayı elinde tutmanı ve gitarın ve amfinle geçirdiğin zamanda üstüne biraz daha para eklemeni tavsiye ederim.

pedal konusunda da şimdiden bir tavsiye vereyim...

2 türlü analog pedal kullana bilirsin...(zevkine göre)

eğer fuzzlu tonlar seversen

tekbaşına metal muff dime distortion gibi pedallar yetecektir.

ama daha gevrek hacimli tonlar istersen distortion pedalını daha yumuşak alıp yanına onu destekleyecek drive pedalı koyabilirsin yani dis pedalı+drive pedalı+amfi gaini ve gitarında ki emgler bu biraz daha tuzlu olabilir ton işi zevk işi bunlara sen karar vermelisin

benim burdaki önerilerim sadece öneri bu söylediklerimin bazıları hoşuna gidebilir bazıları gitmeye bilir ama aklında bulunsunlar bunlar benim zevkimden ve düşüncelerimden parçalar

Yorum

Gitar olarak mericc'e kesinlikle katılıyorum.Amfi'yi ev ortamında çalacağın için 15 Wattlık öneririm.Yanında'da ekolayzır ve dist. pedal alırsın seni gayet iyi tatmin eder diye düşünüyorum..

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X