Duyuru

Collapse
No announcement yet.

distortion wah veya drive pedalı???

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Alışveriş distortion wah veya drive pedalı???

arkadaşlar benim ekipmanları profilimde görebilirsiniz ben digital pedal alana kadar tek bir analog pedal almak istiyorum bütcem 100 ytl wah pedal hastasıyım sadece vah pedalı mı alsam veya ne önerirsiniz

hocam senin önce o bütçeye biraz katkı yapman gerek bence. 100 ytl ye düzgün birşey alınabilicegini sanmıyorum.

Yorum

kardeş 100 ytl ye iyi bir wah alamassın kanımca.İlerde prosesör alıcam diyosun bence prosesörden tam verim alabilmek için amfini değiştir.

Yorum

Analog pedallar tek başına yeterli olmuyor.Buda çok masraf demek ama digitale de yaklaşma derim.Bence en güzeli iyi bir ampli al.Yanına da craybaby wah alırsın bir tane.Ama acele etme paranı ayarla mümkün olduğu kadar ömürlük bir şey almaya çalış çünkü istekler hiç bitmeyecek.Sevgiler...

Yorum

bence de önce amfi düşün ama illa pedal dersen 100 ytl ye güzel wah alınmaz, bence analog pedal almaya çalış wah olarak da ortalama bi 200 liran olsun, voxun wahı falan var o fiyatta crybaby ler biraz daha pahallı

Yorum

teşekkürler ilginiz için ama benim öncelikle istediim şey amfideki dip gürültüsünü kesmek yani bunun için idare eder bişeyer 2.e lalıp gidermek istiyorum wah olmasa da olur zaten bir gün illaki crybaby alcam ama daha zaman var benim istediğim nisana kadar şu ses olayını çözmek ve küçük bir cafede çıkıyoruz bazen 10 watt yeterli ama cızırtı olunca çok sakat oluyor.2.el bir bos alsam giderirmiyim acaba problemi

Yorum

Kullandığın jack ve elektrik tesisatı çok önemli.Buna dikkat et.Kolay gelsin.

Yorum

tamam jack ım çok iyi olmayabilir ama topraklı 3lü prizi babam yaptı (elektrikişlerinden anlar)ben acaba herhangi bi pedalla çözebilirmiyim diyorum ne tür bir pedal alsam diyorum

Yorum

Hama marka priz alırsan daha iyi olur bence.Biraz pahalıdır ama kalitelidir.Yine sorunun çözülmezse o zaman bir noise gate pedalı bakarsın ama denemeden alma.Bu arada wah pedalı alırkende 2.el alma.

Yorum

fender17 isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                    arkadaşlar benim ekipmanları profilimde görebilirsiniz ben digital pedal alana kadar tek bir analog pedal almak istiyorum bütcem 100 ytl wah pedal hastasıyım sadece vah pedalı mı alsam veya ne önerirsiniz
                    50 tlye wah yapıyorum
                    cemati_54@hotmail.com ekle konuşalım
                    Son güncelleyen bytr34; 04-04-2010, 20:10.

Yorum

Nerdeyse 1.5 yıl olmuş.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                      Initializing Tabs & loading Content...
                      Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                      X