Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Gigbag, Softcase, Kılıf vs.

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Alışveriş Gigbag, Softcase, Kılıf vs.

Merhabalar,

Gitarım için bir tane hafif ve sağlam kılıf arıyorum. Kullanım olarak biraz darbe alabilecek cinsten olmalı. Yağmur, soğuk, güneş, kar gibi doğasal elementlerden etkilenmemesi birinci tercihim

Niye kılıf almak istiyorum?

1. Hardcase kolumu kırıyor.
    2. Uçaklarda kabine hardcase almamakta ısrar ediyorlar.

Aldığım kılıfın çok kullanılmayacağını göz önüne alırsak (hardcase dururken, kılıf büyük ihtimalle dolabımın bir köşesinde yaşayacak), fiyat olarak biraz daha düşük modeller olması daha iyi. Mesela,

Ritter RJG5006E - Elektro gitar kılıfı - RJG500-6E

Ritter RCG4006E - Elektro Gitar Kılıfı - NBS

Rockbag RB-20506 B Delux Line - Elektro Gitar Kılıfı

Ibanez IGH7 - Elektro Gitar Kılıfı

Gördüğünüz gibi normalde 70 liraya bile çıkmak istemiyorum; ancak mecbur kalırsan ne yapalım, çıkacağız artık

Yakında Brezilya'ya gideceğim için gitarımı da yanımda götürmek istiyorum. Özellikle bir taraflara dayamam gerektiği zaman tak, tuk, diye adlandırdığımız sağa sola çarpma "yansıma" seslerini duymaktan acı çektiğim için gitarıma daha fazla koruma eklemem gerekmeyecek cinsten olursa süper olur arkadaşlar.

Norveç'e gittiğimde Fender Tweed kılıf ile gitmiştim, onun da alt kısmında koruma yoktu. Direk gitar ile fermuar tabiri caizse sevişiyorlardı yere dayayınca. Gitar taşırken sakarlığımdan da çok çarptığım için. . .

Tavsiyelerinizi bekliyorum, kullanıp memnun olduğunuz/olmadığınız, listede yazılı olmayan ürünleri de tavsiye edebilirsiniz. Mydukkan'da olmasına %90 dikkat ederseniz sevinirim, Selçuk Abi ayrıcalığıyla almak istediğim için

Teşekkürler.

(Pam çok yaramaz, ondan iyi bir kılıf almak lazım yoksa dişlerimle çalarken tel koparır falan aman diyim )
    Son güncelleyen ynx; 31-05-2009, 11:11.

Ben olsam 2 ritterden birini alırdım ki zaten bu yaz almyı düşünüyorum.

Yorum

Ritter RJG5006E RJG500-6E Elektro Gitar Kılıfı

Bundan kullanıyorum ve çok memnunum, kesinlikle de öneririm..

Yorum

Ritter RJG5006E - Elektro gitar kılıfı - RJG500-6E
        Ritter RCG4006E - Elektro Gitar Kılıfı - NBS
        arasında ne farklılıklar var ki ? şekli ve fiyatı neredeyse aynı.

Yorum

ben Ritter RCG700-6-E kullanıyorum ve çok memnunum. Gitar çarpma ve küçük kazalara karşı koruyor ayrıca diğer gigbaglere göre çok daha rahat. kesinlikle öneririm.ayrıca çok da şık durduğunu söyleyebilirim.

Ritter RCG700-6-E NBS ( Night Black / Scarlet ) Elektro Gitar Kılıfı

Yorum

Bende yaklaşık 2 hafta önce o Ritter lara çok çok benzer bi Ritter aldım ama 2 side değil
            Ama fonksiyonları aynı neredeyse bencede Ritter al gayet güzel fakat benimkinin sap bölgesi gitarımınkinin 3 katı kalınlığında.
            Darbelere karşı iyi ama görüntüsü çok kalın duruyor.
            Oradakilerde öyle kalın mıdır bilmiyorum ama rahat kıllıflardır.

Yorum

Fiyatı da cep yakıyor ama

Yorum

ama aldığına değiyor

Yorum

Neredeyse gitarımın 2.el fiyatının yarısı

Yorum

Ritter RJG500B Siyah Bas Gitar Kılıfı okulda 2 kişide bundan gördüm. Bass gitar kılıfı ama elektro için kullanıyorlar. Ben de almayı düşünüyorum şu sıralar ama görüp de soramadım ikisini de burda varsa kullanan arkadaşlar yardımcı olabileceklerini düşünüyorum. Benim de bir önerim olsun =)

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                    Initializing Tabs & loading Content...
                    Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                    X