Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Jim Dunlop Gcb mi yoksa Behringer hell babe mi?

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Alışveriş Jim Dunlop Gcb mi yoksa Behringer hell babe mi?

Arkadaşlar wah pedalı alacağım ve bu iki pedal arasında kaldım iki pedalın artıları eksileri nedir fiyat farkı var aralarında ama mesela jim dunlop a o kadar parayı ne için vermeliyim eğer alacaksam

jim dunlop + cry baby gibi bir şey al

niyemi okadar vereceksin

iyi bir amfide

bi dene anlarsın

Yorum

hell babe hiç kullanmadım ama crybaby kalitesini gerçekten hissetiriyo,ama gcb-95 de yüksek gainlerde çok iyi performans bekleme.

Yorum

Yüksek gain lerde derken?

Yorum

Yüksek gainler için ibanez wd-7 yi tavsiye ederim.Yenisi biraz pahalı olabilir ancak, 2.elini 100-110 civarı satan arkadaşlar var.Wah aralığını değiştirebilme,wah karakteristiğini değiştirebilme gibi birçok ayar düğmesi mevcut.Fakat clean tonlarında çok iyi değil.

Yorum

yüksek gain derken bol distortionlu işte

Yorum

ne ibanezi ya . 2. el bir 535q bul . piyasada ondan kaliteli pedal varsa ben de namerdim . sw-95 var ama o biraz pahalı . 535q 95q sw-95 denedim en iyisi sw-95 gibi geldi bana çünkü ben biraz daha yumuşak seksi bir ton seviyorum belki ondandır. ama 535q denediğimde sert geldi bana ama sert seviyorsun sanırım. çok sert istiyorsan zakk ın wahı olmalı. onun 2. elini bulabilirsin ama dediğim gibi piyasadaki en iyi pedal 535q ...

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
              Initializing Tabs & loading Content...
              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
              X