Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Amatöre 600-700TL Hediyelik Davul

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Alışveriş Amatöre 600-700TL Hediyelik Davul

Merhaba arkadaşlar.. Kardeşime doğum gününde 600-700 lira civarı tutacak 1. el bir davul almak istiyorum ama davullar hakkında hiçbir bilgim ya da araştırmışlığım yok. Her zaman araştırıp öğrenmeden yanayım ancak ben uygun davulu bulmak için bir hafta araştırsam, davulunu aldıktan sonra hiçbir işime yaramayacak. Bu durumda benim adıma karar vermenizi istiyorum.

6. sınıfta, 14 yaşına girecek, bateriye oldukça hevesli ama hevesinin kaçabileceğinden de korkuyorum. O yüzden fazla puhalı birşey almadım, ama teneke de olmasın, lazım olur belki ilerde, benim baskımla sürdürür enstrümanını, en azından bir iki konser idare edebilecek birşey olsun dedim. Bütçem dediğim gibi 600-700 lira. 2. el de almıyorum çünkü davul setinden zerre anladığım yok.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler, bu başlık altında önereceklerinizi diğer arkadaşlar değerlendirecekler ve bu tartışmalar sonucu uzlaştığınız davul setini alacağım, yapacak birşey yok

@Birde apartmandayım, susturmam lazım bunları ^^ Ona da bir çare, lütfen ^^

Davul + Susturucu istiyorsun.Fiyat veremeyeceğim bende davuldan anlamam ama baterist bir arkadaşım eve alacaktı yanlış hatırlamıyorsam susturucular 100TLye yakındı.Davulla ilgili bilgim yok .Elektronik davul yerine gerçeğini alıp susturmaklada iyi ediyosun hem ilerde lazım olunca kullanabilir(konser vb),hem ilerletirse ziller ekler,değiştirir hemde aynı tadı vermez .Hevesi kaçsa bile boşada gitmez sen kullanırsın fena mı olur

Yorum

Bagete susturucu takılıyor, kick'e yorgan sokarım, diğerlerine de bez bağlarım, zillere de birşey yaparım artık..

Susturucu dediğin, bagete takılandan farklı birşey mi? Dur araştırayım.. Umarım ilerletir de ziller vesaire eklerim Olmadı ben başlayacağım onun yerine dediğin gibi

Yorum

Benim susturucu dediğim zillere,davula,tomlara( davulcu değilim isimler yanlış olabilir) falan hepsine takılıyor.Daha doğrusu orjinal deriyi çıkarıyosun o susturuculu deriyi takıyorsun.Çok az bir ses veriyor.Apartmanda çalışmak için ideal.

Yorum

Dijital davul ev için idealde ilk mesajımda saydığım kötü yanları var.Davulu bence internetten bakma yaşadığın yerdeki müzik marketlere git söyleyeceğin fiyat civarlarında sana davul göstersinler.Çoğunluğu sana aynı markayı gösterecektir.Daha sonra o markayı 1-2 anlayana sor ve internetten al.

Yorum

Evet, sanırım önce kursa başlatıp 1 ay sonra hocasıyla karar verdiği davulu alacağım.. İnternetten getirmede kargoda sorun olur mu, ya da yaz tatilinde 3 ay kaldığımız farklı bir yer var, oraya elbet götürmek isteyecek, oraya kargoyla göndermemiz ne kadar tutar (koca davul), onu merak ediyorum birde.. Fikri olan?

Yorum

mesafeye bakar ben boludan antalyaya 61 tl ye gönderdim.davul susturmaya gelince yorgan yastık gayet yeterli.yetmez diyenlere aldanma ben denedim biliyorum yalnız 0 bir davul bu fiyata pek randıman vermez tavsiyem 2.ele yönelmen.olmadı biraz para çıkartırsan sonor 505 işini görebilir.yeterli olmazsa özel mesaj yoluyla yardımcı olabilirim sevgiler.

Yorum

Blacky isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                Bagete susturucu takılıyor, kick'e yorgan sokarım, diğerlerine de bez bağlarım, zillere de birşey yaparım artık..

Susturucu dediğin, bagete takılandan farklı birşey mi? Dur araştırayım.. Umarım ilerletir de ziller vesaire eklerim Olmadı ben başlayacağım onun yerine dediğin gibi

sen direk susturucu set al bagete takılandan alma tüm sete takıyosun apartmanda filan sorun olcağını sanmam

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                Initializing Tabs & loading Content...
                Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                X