arkadaşlar 300-400 TL arası bir bütçe ile nasıl bir elektro akustik alabilirim tavsiyeleriniz nelerdir. Çok iyi bir model varsa 500 tl zorlayabilirim.Şimdiden teşekkürler.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Elektro Akustik tavsiye
Collapse
X
-
Bunlara bir bak:Takamin€ isimli üyeden alıntı Mesajı gösterarkadaşlar 300-400 TL arası bir bütçe ile nasıl bir elektro akustik alabilirim tavsiyeleriniz nelerdir. Çok iyi bir model varsa 500 tl zorlayabilirim.Şimdiden teşekkürler.
Epiphone AJ-100CE Naturel - EE1CNACH1 Elektro Akustik Gitar en uygun fiyatla mydukkan'dan satın al! Kampanyalar, avantajlı fiyatlar MyDukkan'da
LAG Tramontane GLA T-66 ACE Elektro Akustik Gitar en uygun fiyatla mydukkan'dan satın al! Kampanyalar, avantajlı fiyatlar MyDukkan'da
Fender CD-60CE Natural Elektro Akustik Gitar en uygun fiyatla mydukkan'dan satın al! Kampanyalar, avantajlı fiyatlar MyDukkan'da
http://www.mydukkan.com/urunler_deta...=7794&gid=2155 (öneri)
Applause By Ovation AE147 Black - Siyah Elektro Akustik Gitar en uygun fiyatla mydukkan'dan satın al! Kampanyalar, avantajlı fiyatlar MyDukkan'da
http://www.mydukkan.com/urunler_deta...=8434&gid=2155 ( En iyisi )Son güncelleyen kocaman_93; 07-02-2011, 18:48.
-
Kullanmadım ama kağıt üzerinde(ağaç bakımından falan) iyi gözüküyor. Bir de bulduğun yerde denersin...Takamin€ isimli üyeden alıntı Mesajı gösterteşekkürler peki Takamine G320 hakkında ne düşünüyorsun nasıl bir gitardır.
Yorum
-
...
arkadaşlar acil önerilerinize ihtiyacım war..
öncelikle bütcemden bahsedeyim 1000 lira civarı bütcem var ama güzel içime sinen bi gitar bulunca 1200 1300 zorlayabilirim...pazartesiye kadar sürem var yurt dısına gideceğim...
elektro akustik gitar almak istiorm yarı pro. bi gurupla bazen çalıyoruz sahne perf. daha önemli diebilirim ama canlı sesi cok cılız bi gitarda almak istemiorm devamlı anfide calmıorm...kendimi gelistirebilecegim ve ilerde pisman olmayacagım bi gitar almak istiorm...cünkü hic *** kaliteli gitarlar calmadım kaliteli gitar nasıl olur cok fikrim de yok ama elime aldıgım zaman tınısından bisiler cıkarabilirm tahmin etceginiz gibi...
bn buldugum begendiğim gitarları göstereyim siz aralarından tavsiyede bulunun **** varsa baska tavsiyeleriniz yardımcı olun lütfen...
ilk düsüncem bu gitar...ama canlı sesi konusunda süphelerim var...ortasında delik olmayan bi gitar tahminimce cılız bi sesi vardır **** daha hic bi yerde bulamadm deneyemedm...bu gitarda digerlerinin aksine cift picup var...bunun hem avantaj hem dezavantaj oldugunu düşünüyorum...fazladan pickup üretim maliyeti ve bunun beraberinde **** malzemelerden kısma...aynı paraya tek pickup daha ii bi gitar alınabilir belki...
kullanıcı yarumları harika bi gitar...ama sadece görüntüye göre bi gitar alsam bunu diil montage yi tercih ederdim)
listeye ikide fender eklemesek olmaz bence...
cok anlamıorm iste agaclarından falan bilen biri cıkıp dese bu daha ii bi fiyata bile cıkıcam kıyıcam paraya...
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...
Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Yorum