EXTREME gitarlar hakkında ne soyleye bilirsiniz???
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
EXTREME gitarlar???
Collapse
X
-
Distribütörü olan bi firmaya sordugumda gitarların gayet iyi oldugunu fakat piyasada fazla pahalı ürünleri olmadıgı icin insanların bu markayı kötü veya ögrenci nitelikli gitarlar tarzında gördüklerini söyledi birde firmanın kullandıgı agaclar kanada kavagı yani pop oldugundan gövdelerde bazı sorunlar olusuyomus sanırım..
-
Extreme marka bir elektro klasik gitar alma gafletine düştüm almaz olaydım hayatımın hatası o kadar para verdim gidip sokağa atsaydım bu kadar zoruma gitmezdi nasıl böyle bir salaklık yaptım hala anlamış değilim olacağı varmış neyse ben yandım bari sizler yanmayın diye yazıyorum beş para etmez işçilik sıfır bırakın profesyonel kullanımı çocuk için bile oyuncak olarak kullanılmaz gitar demeye bile dilim varmıyor gerisini siz düşünün ne diyim
Perdeleri zımpara gibi telleri aşındırıyor alt eşik ve perde ölçüleri tutmuyor dolayısı ile entonasyon hakgetire hiç bir ses birbirini tutmuyor cızırtı ve bozuk sesler var bu hali ile bu gitarı kullanamam luthier yolları gözüktü ama o bile bu şeye fazla bir şey yapamaz şey diyorum gitar değil bu çünkü
Yorum
-
Bu şeyi (gitar demeye dilim varmıyor) internetten sipariş ettim,Bir hafta sonra kargo geldi.Kutuyu açtığımda gitar görünümlü bir süs eşyası çıktı; evinizin bir köşesine koyarsınız dekoratif açıdan süper bir görüntü verir. onun dışında bırakın ithalatçı firmanın dediği gibi profesyonel bir ürün olmayı yeni başlayan bir çocuk için bile fazla dandik marketlerde satılan oyuncak gitarlar bile daha güzel sonuçlar veriyor.
Entonasyon denen bir şey yok her perdeden ayrı ses çıkıyor.işçilik o kadar dandik ki hemen göze çarpan bariz hatalar var sapın gövdeyle birleştiği yerde cila çatlakları falan vardı.
Fredler zımpara gibi hiç tesfiye edilmemiş yani sololarda telleri aynı bir törpü gibi kesiyor bu şekilde çalamazsınız bu aleti.
İthalatçı firmanın sayfasın da Pre-amp: 4 band ekolayzırlı profesyonel yükseltici Aktif manyetik 9 voltluk pilden besleme alarak gitardan çıkan sesin süzülerek ve her türlü parazitten arındırılmış olarak yükselticiye gitmesini sağlar. Bu pre-amp, yapılan testlerde Fishman, Shadow ve diğer bilinen markalı ürünlerden çok daha üstün sonuç vermiştir. diye yazıyor bu da külliyen yalan ben böyle bir dandik sistem görmedim...
Elimdeki gitarın arızalı olduğunu düşünüp değişim için geri yolladım ama yerine gelen üründe aynıydı tamam fabrikasyon gitarlarda ufak tefek sıkıntılar olur entonasyon gibi bunlarıda ufak tefek ayarlarla giderebilirsiniz ama bu gitara yapılabilecek hiç bir şey yok ve bende iade edip paramı geri aldım bu yazıyıda benim gibi aynı hataya kimse düşmesin diye yazıyorum bilinen bir marka alın sizi asla hayal kırıklığına uğratmaz ve hatta daha ucuza bile gelir bu gitar hiçte yabana atılacak bir ücret değil **** pahalı aynı fiyata hatta daha ucuza ibanez G5ECE almak varken neden böyle bir cahillik yaptım bende anlamıyorum bir anlık gaflet işte allahtan paramı geri aldım yoksa kendimi hiç affetmezdim
Şimdi çıtayı iyice yükselttim yaşadığım bu hayal kırıklığından sonra paraya kıyıp kendime bir Ibanez AEG 10 NE alacağım herkese bol müzikli günler dilerim
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...

Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.
Yorum