arkadaşlar yeni bi akustik gitar almayı düşünüyorum,jumbo kasa istiyorum ve şu an ilgilendiğim takamine eg523sc ve epiphone ej200ce var,ikisinin fiyatı da hemen hemen aynı,kullanan arkadaşlar varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Takamine mi? Epiphone mu?
Collapse
X
-
MYGitarist++
- Jan 2008
- 466
-
Eser, arka arkaya getirilen notalarla değil, bestekarının enstrümanı ile geçirdiği zaman ve onunla etkileşimi ile doğan duygudur.
dostum epiphone u bilmiyorum ama ben de takamine kullanıyorum. adamlar sadece akustik gitar üretiyorlar ve bence en iyisi onlar.gönül rahatlığıyla takamine alabilirsin.tabi bence
-
sergendinho isimli üyeden alıntı Mesajı gösterdostum epiphone u bilmiyorum ama ben de takamine kullanıyorum. adamlar sadece akustik gitar üretiyorlar ve bence en iyisi onlar.gönül rahatlığıyla takamine alabilirsin.tabi bence
Yorum
-
bence takamine'yi al epiphone'nin yurt dışı maliyeti 449 dolar buda 650tl civarı gümrüktür vergidir komisyondur oluyor sana 850 900 civarı gitarın güsterişi güzel ama ben sana cort NLT50 FX i düşün derim seçim sana kalmış ama takamine alırsanda memnun kalırsın bence(gitarları agaç olarakta araştırmanı tavsiye ederim) hayırlı olsun şimdikten
Yorum
-
Takamine derim başka birşey demem !
Hocam epiphone un görünüşü mükemmel bende jumbo hastasıyım ve hala bakıyorum ancak bulunması çok zor yurtdışında var ama Türkiyede zuhal müzik getiriyodu o da getirmiyor artık. Bir de adamlar 880 TL ye türkiyede satıyor yurdışında yarı fiyatından da az. İnternette yabancı bir sayfada videosu var bir gitarist tanıtımını yapmış faydası olur bir izle bence. Adam beğenmemiş gitarı, sadece görüntü isteyen için bu gitar diyo.
Bir de takamine e bak, gerek kalitesi, gerek tarzı, tonları çok hepsi harika 1200 tl verebilirim dersen ben olsam düşünmem takamine natural olanı alırım...
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...

Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.
Yorum