Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Şebnem Ferah'ın basçısı

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

valla iyi bass çaldy?yny biliyorum ama bence en güzel olan kendisi ahuauah )

Yorum

hehe genelde kadınların(kızların mı deseydim) elleri ufak tefek narin oldugundan kotu gorunuyor ,hele koskoca bass gitar klavyesinde,eciş bucuş bir durum soz konusu olması normaldir :P

Yorum

Evet bende onu demek ystedym gecen zagdayken baktymda yani bole perdenin kenarynda ufacycyk byr parmak tele basmaya ugrasyyor

Yorum

evet kesinlikle benim de demek istediim buydu

Yorum

ne biliim abi ben seviyorum. bas çalan hatunlary (çalamayanlary de?il tabi) ne biliiim narin eller narin beden o kütleyi saatlerce omzunda ta?yybiliyor. güç ve estetik. ender bulu?malardan biri...

Yorum

ne biliyim iyi çalyyor ama beyaz show daki bass çy abimizin yanynda ezik kalyyor(adyny bilen varsa söylesin)

Yorum

Ulu? Aydeniz olur kendileri..
                **** ünlü Tv lerde de oldu?u için populerdir birazda

Süper bir müzisyen ..

Yorum

ya ablamyz harbiden guzelde angel bencede beyaz show daki abimiz daha iyi ben program boyunca adamy izliyodum gulusu fln cok komik ya boyle nasyo diyim... ))

hakkaten adama biraz dikkat edin program devam ederken yuzunde hos bir tebessum fln...

Yorum

ulu?la ilgili bilgisi olan varsa payla?abilir mi acaba?

Yorum

neyi hakkynda bilgisi olan?
                      Bilmek istediklerin neler birde basgitarist.com adly sitede sertaç hocamyn yapty?y bir roportaj var ulu?aydenizle bir goz at istersen..

Yorum

abi adam o kadar yükse?e asyyor ki bassy ..ama harbiden çok iyi çalyyor..slaplar falan net geliyor yani

Yorum

evet.Aslında ben oldum olası bass gitara ilgi duymuşumdr...

Yorum

beyaz şovda basçı götürüyo işi o gibsonı olan herif var birşey çalamıyor daha doğrusu duyulmuyo,zagadada keltoş var ibanezli o herif çok iyi bence.

Yorum

EEEEEEEEEEEAH yeter ulen hergeleler yok bayanlar narinmiş bas gitarın yanında ufak kalıyomuş.benim eller çalmaktan yelpaze gibi oldu parmaklarım morardı.pena tutmaktan elim damarla kaplandı eee bayanlarda çalar işte (melissa auf der maur size kapak olsun 3-5 eleman dışında çoğu erkekten güzel çalıyo) buket çok yavaş çalıyo şarkının nakaratına kadar 2 tane notayla idare ediyo...ama bayan diyede itip kakmayın

Yorum

Yuh yani Buket yavaş mı çalıyor.Mayın tarlasını dinle o zaman

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                                Initializing Tabs & loading Content...
                                Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                                X