hehe genelde kadınların(kızların mı deseydim) elleri ufak tefek narin oldugundan kotu gorunuyor ,hele koskoca bass gitar klavyesinde,eciş bucuş bir durum soz konusu olması normaldir :P
ne biliim abi ben seviyorum. bas çalan hatunlary (çalamayanlary de?il tabi) ne biliiim narin eller narin beden o kütleyi saatlerce omzunda ta?yybiliyor. güç ve estetik. ender bulu?malardan biri...
ya ablamyz harbiden guzelde angel bencede beyaz show daki abimiz daha iyi ben program boyunca adamy izliyodum gulusu fln cok komik ya boyle nasyo diyim... ))
hakkaten adama biraz dikkat edin program devam ederken yuzunde hos bir tebessum fln...
neyi hakkynda bilgisi olan?
Bilmek istediklerin neler birde basgitarist.com adly sitede sertaç hocamyn yapty?y bir roportaj var ulu?aydenizle bir goz at istersen..
EEEEEEEEEEEAH yeter ulen hergeleler yok bayanlar narinmiş bas gitarın yanında ufak kalıyomuş.benim eller çalmaktan yelpaze gibi oldu parmaklarım morardı.pena tutmaktan elim damarla kaplandı eee bayanlarda çalar işte (melissa auf der maur size kapak olsun 3-5 eleman dışında çoğu erkekten güzel çalıyo) buket çok yavaş çalıyo şarkının nakaratına kadar 2 tane notayla idare ediyo...ama bayan diyede itip kakmayın
Yorum