Duyuru

Collapse
No announcement yet.

YOUTUBE / Komik ve İlginç Videolar

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Bunlar da ilginç;

American Muscle
    Fast Hands
    Deli adamlar hidrolik ve supercharger'ın dozunu kaçırmışlar. Zaten biri taklasını attı, kim bilir daha da çok gaza bassa ne olucak sonuç?
    Bildiğim kadaryla muscle car'larda hidrolik kullanılmıyor, önünün o şekilde kalkması aşırı torkundan dolayı.

Yorum

Bunlar da ilginç;

American Muscle
      Fast Hands
      Deli adamlar hidrolik ve supercharger'ın dozunu kaçırmışlar. Zaten biri taklasını attı, kim bilir daha da çok gaza bassa ne olucak sonuç?
      Bildiğim kadaryla muscle car'larda hidrolik kullanılmıyor, önünün o şekilde kalkması aşırı torkundan dolayı.
      Ya tork tamam zaten de aynı motoru normal bir arkadan itişli bir otomobile koysan olmaz, ya hidrolik var ya da en kötüsünden otomobil ağırlık dağılımı arka bölümde yoğunlaştırılmış. Muscle'a da takılıyo tabi hidrolik ama 1980 model civarı otomobillerde daha yaygın.

Bu arada o ferrari videosu gerçek mi? Sanki oyun gibi geldi bana amaKafam karıştı.

Yorum

Öncelikle o motoru normal bir araca koyarsan, dingil kopar gider, hidrolikle alakası yok, araştır biraz, birde otomobil manyağı olacaksın tüü rezil seni, öyle veyron resmi koymakla olmuyor Berkan efendi :P, tamamen motorun gücü ile alakalı, özel üretim motor+özel yakıtı+nitro sonucu öyle ki dikkat edersen o tarz araçlarda arka kısımda metal bir parça vardır arabanın önünün aşırı kalkıp takla atmasını önlemek için, arka tekerlekler özel drag tekerlekleridir motorun gücüne dayanıp parçalanmamaları için. Pek çok drag yarış tipleri ve araçları var, misal funny car denilen tiplerin motor güçleri 8000 beygir civarlarına kadar çıkabilmekte. Bu arada anlatmak istediğimi yanlış yazmışım, evet muscle car larda şov amajlı hidrolik süspansiyon takılıyor, çoğunlukla zenciler tarafından, benim bahsettiğim bu videoda gördüğümüz drag araçlarıydı, biliyorsundur o araçlar birkaç saniyede 350-400km hıza çıkıyorlar, o yüzden o şekilde şaha kalkmaları normal. Neyse konu sapmasın, link alalım.

Ferrari videosu tamamen gerçek, yazdığım gibi bir film için çekilmiş. Trafiğin normal hali.

Yorum

dingil o torka nazaran o kadar sürtünüyor ki arabanın önünün kalkmasına neden oluyor

Yorum

Bırak artistliği Lord, ben her gün avatarıma farklı resim koyarak 9 sene bu sitede kalabilirim. Otomobil dergi arşivim bir çocuk kadar ağır (25kg falan civarı tartım walla)

Neysssssse Juan Martin'den hoş ve ilginç bir rumba;

Çok hoşuma giden akustik mario;

Semih şov;

Türkiye'de DA motorsport'un BMW M3'yle Ferrari kapışması, video eski, şu an o bmw 1100HP civarlarında;

Yorum

Konuyla alakasız ama, ben hayran kaldım. Bi bakın arkadaşlar. Bunun akorları çözebilen varsa bir yardım etsin insaniyet namına. Mest olacaksınız, garanti edilir...

http://www.youtube.com/watch?v=rCgnh...elated&search= buda aile baskısı ile keman dersi almaya zorlanan has bir metalci küçük kardeşimiz. Bakın sonucu da bu oluyor işte....Kemana dist. bağlamış velet...süper

Düzenleyen - distortionist on 20/12/2006 17:50:22

Düzenleyen - distortionist on 20/12/2006 18:49:57

Yorum

Bunlar için biraz ingilizce bilmek gerekebilir ama çok iyi espriler var
                MTV Movie Awards videoları.

Star Wars
                Batman
                Matrix Reloaded
                Mummy Returns
                Peter Jackson
                Spiderman
                Lord of the Rings
                Sex and the city & Matrix
                Jim Caviezel

Yorum

arattım ama bulamadım önceden werildise kusura bakmayın
                  canon

Yorum

Hayran olduğum reklam, link'i Erkan'dan aldım

Rexona Reklamı

Yorum

benim favorim sahan videolarıdır.

Yorum

Midesi zayıf olanlar bunu izlemesin;

Papağanlar halt etmiş, bu kuş her sesi kusursuz taklit ediyor;

Komşu kafayı evinin yılbaşı ışıklarıyla bozmuş, ortaya bu çılgınlık çıkmış;

Kedilerle ilgili kısa güzel bir video, özellikle sonlara doğru ayı yavrusunu kovalayan biri varki kaçmaz;

Yorum

Şu ışık olayı inanılmaz !!! Yalnız çalan şarkı çok hoşuma gitti... Kimin oldugunu bilen var mı?

Yorum

Trans Siberian Orchestra
                            Bu klip zaten yabancı müzik grupları başlığında, bu grubun altında bulunuyor. Arama yaptırarak bulabilirsiniz. Buraya cevap yazılmasın fazla merak edenler oradan devam etsin konuşmaya. Buraya link verelim genelde.

Sevgiler...

Yorum

Tam bizlere yani gitar çalanlara hitap ediyor.Küfürlü ama

Verilen link silinmiş ve karne notunuz 50 puan düşürülmüştür. Lütfen vereceğiniz linklerin seviyeli ve kaliteli olmasına dikkat ediniz. Vereceğiniz linkler bu siteye yakışır olsun. [/color]

Yorum

arkadaşlar bence Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi haber spikeri ve canavar uzmanını atlamamak gerekirdi...

İŞTEEEEEEEEEEEE

REHA MUHTAR!!!!!! [:0]

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                                Initializing Tabs & loading Content...
                                Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                                X