Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Metallica - One [Solo]

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Metallica - One [Solo]

Yorumlarınızı esirgemeyiniz.Teşekkürler

1-2 yerde tapping hatası var biraz metronom kaymış onun dışında güzel. keep rock'in in the free world

Yorum

ogi isimli üyeden alıntı Mesajı göster
      1-2 yerde tapping hatası var biraz metronom kaymış onun dışında güzel. keep rock'in in the free world
      Çok teşekkür ederim

Yorum

Dostum gayet başarılısın ancak kaslarını biraz daha güçlendirmen gerek. Hızı verdiğin an kaslar yetişemiyor. Notaları doğru bassan da hafif geri kalıyorsun. Metronomla çalışıp, şarkının da sadece davul ve ritim gitarı üzerine soloyu çalsan bence daha iyi göreceksin kendini. Onun haricinde çok iyi emek vermişsin ,) Başarılar.

Yorum

canKUTTT isimli üyeden alıntı Mesajı göster
          Dostum gayet başarılısın ancak kaslarını biraz daha güçlendirmen gerek. Hızı verdiğin an kaslar yetişemiyor. Notaları doğru bassan da hafif geri kalıyorsun. Metronomla çalışıp, şarkının da sadece davul ve ritim gitarı üzerine soloyu çalsan bence daha iyi göreceksin kendini. Onun haricinde çok iyi emek vermişsin ,) Başarılar.
          Çok teşekkür ederim.Guitar Backing Tracks'tan indirdiğim alt yapının üzerine çaldım.Hız ve metronom konusunda çalışıyorum sürekli.

Yorum

Arkadaşlar söylenmesi gerekeni söylemişler zaten genel olarak,daha yolun başındasın düzenli ve sistemli çalarak çok daha iyi çalabilirsin

Yorum

king of metal isimli üyeden alıntı Mesajı göster
              Arkadaşlar söylenmesi gerekeni söylemişler zaten genel olarak,daha yolun başındasın düzenli ve sistemli çalarak çok daha iyi çalabilirsin
              İnşallah

Yorum

kardeşim güzel çalıyorsun biraz daha ilerletsen bunun gibi olursun inşallah

Yorum

aytekingoksoy isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                  http://www.youtube.com/watch?v=ZSw6R...eature=related
                  yanlış olmasn ama bence bu çok iyi degil ton tutmamış gibi sanki...

Yorum

aytekingoksoy isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                    http://www.youtube.com/watch?v=ZSw6R...eature=related
                    İnşallah.. Teşekkürler yorumun için

Yorum

Bir yeri kaçırmışsın ama onun dışında güzel

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                      Initializing Tabs & loading Content...
                      Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.