Duyuru

Collapse
No announcement yet.

eemreavci: Kimya Grubu - Van Der Waals

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

eemreavci: Kimya Grubu - Van Der Waals

Grubumuzun ilk bestesi, bir kimya ödevi için hazırlamıştık kulağımıza güzel gelince de kaliteli bir kayıt yaptık ve çok iyi olmasa da bir klip hazırladık. Kayıt ev ortamında bir mikrofon pre-amp ve onboard ses kartı ile Cubase kullanılarak yapıldı. Vidyoda klasik gitar görünse de kayıtta daha kaliteli ses alabilmek için elektro gitar kullanıldı (Rg370dx). Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...

Gitar - Emre Avcı
    Ney - Onur Uludağ
    Yan Flüt - Alp Boyana
    Vokal - Tuğberk Kaya

Youtube'a giremeyenler için :

Grubumuzun ilk bestesi Van der Waals Gitar - Emre Avcı Ney - Onur Uludağ Yan Flüt - Alp Boyana Vokal - Tuğberk Kaya

Çok hoş hocam. Videoya yazdım zaten. Bir acemi besteci için çok hoş beste olmuş.Kendini beste çok tekrar ediyor ama ilk beste için sorun olmaz pek. Eğlenceli bir şarkı dikkat edin binlerce kişi tarafından izlenebilirsiniz

Yorum

Kayıt yapmanın ilk kuralı iyi bir akorttur.

Yorum

Yorumlar için teşekkürler. Yalnız akort nerede rahatsız etti tam anlamadım? Gitarım floyd rose'lu olduğu için genelde akordu pek kaymıyor ama yine de bir daha ki sefere daha dikkat ederim .

Yorum

dostum harikasınız tam gaz devam. Kimya okuyan biri olarak söylüyorum gaz basıncınız hiç düşmesin emi

Yorum

gerçekten çok orjinal olmuş

Yorum

bravo.çok orjinal.

Yorum

Teşekkürler...

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                Initializing Tabs & loading Content...
                Initializing Tabs & loading Content...

Trending