Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Mr.Down - Enter Sandman İntro (Metallica)

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Mr.Down - Enter Sandman İntro (Metallica)

Videoyu deneme amaçlı yaptım. Jak kablom bozulmuştu. Onun için amfinin overdrive efektini kullandım. HQ izlerseniz iyi olur.

Ekipman:

-Marshall MG15DFX
    -Ibanez GRG270B

_-_-Youtube-_-_

_-_-Facebook-_-_

Yorumlarınızı bekliyorum.
    Son güncelleyen Mr.Down; 19-12-2009, 10:48.

Gitarın akortu pek iyi değil gibi geldi kulağıma sanki ton zaten vasat hata falan yapmışsın neyse daha birşey yazıp moralini bozmayayım...Çalışmaya devam...
    Son güncelleyen Asilberk; 19-12-2009, 12:22.

Yorum

Tuşen çaldıkça gelişir,kimse doğar doğmaz ölçü kaçırmadan birşeyler çalar diye birşey yok.
      Evet,şu gitarın ton olayına biraz çalışmalısın,palm mute olayını daha çok kullan,bir de bi parça çalmadan önce,ayağınla ya da kalemle,o parçanın ritmini kafana iyice yerleştir,sonra çal.Ya da parçayı aç,üstüne eşlik et. Metallicanın altyapıları falan internette çok . (Vokal+davul+bas gibi). Onların üzerine çalarsan daha çok hayrını görürsün..
      İyi çalışmalar,ne diyelim
      Son güncelleyen ynx; 19-12-2009, 20:52. Sebep: kalın yazı olmasın

Yorum

ahahah cidden komik olmuş

daha kaliteli bir mikrofon al ve amfini ondan biraz uzak tut. gitarını akord et bir de çalışınca çok daha güzel olacak eminim

başarılar...

Yorum

Asilberk isimli üyeden alıntı Mesajı göster
          Gitarın akortu pek iyi değil gibi geldi kulağıma sanki ton zaten vasat hata falan yapmışsın neyse daha birşey yazıp moralini bozmayayım...Çalışmaya devam...
          Bende katılıyorum ama daha iyisi için uraşmak her zaman güzeldir devamını dilerim..
          Son güncelleyen ByTwoE; 19-12-2009, 14:44.

Yorum

Yorumlarınız için teşekkürler. Ses konusuna gelince pedalımı kullanamadım. İkinci jak kablom bozulmuştu. Ondan amfinin overdrive kullanmak zorunda kaldım. Onun da sesi bayağı kötü çıktı. Kameram şu an 3,5 yaşında. Onun için mikrofonu iyi değil. Kameraya mikrofon da takamıyorum. Webcam'dan çeksem kamera hareketleri bulanık çekiyor. Elimden geldiğince yapmaya çalıştım. Ama iyi bir kamera alınca daha iyi olur. Bu arada gitarın akortunu daha yeni yapmıştım. Ama tekrar bir bakarım.

Yorum

Mr.Down isimli üyeden alıntı Mesajı göster
              Yorumlarınız için teşekkürler. Ses konusuna gelince pedalımı kullanamadım. İkinci jak kablom bozulmuştu. Ondan amfinin overdrive kullanmak zorunda kaldım. Onun da sesi bayağı kötü çıktı. Kameram şu an 3,5 yaşında. Onun için mikrofonu iyi değil. Kameraya mikrofon da takamıyorum. Webcam'dan çeksem kamera hareketleri bulanık çekiyor. Elimden geldiğince yapmaya çalıştım. Ama iyi bir kamera alınca daha iyi olur. Bu arada gitarın akortunu daha yeni yapmıştım. Ama tekrar bir bakarım.
              Kamera hataları dışında kendi hatalarını da düzeltirsen daha iyi sonuçlar alabilirsin

Yorum

Palm Mute yaparken sorunum yok. Ama amfinin overdrive efekti kötü olduğundan palm mute belli olmadı.

Yorum

Mr.Down isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                  Palm Mute yaparken sorunum yok. Ama amfinin overdrive efekti kötü olduğundan palm mute belli olmadı.
                  Tuşen tamamen doğru mu?

Yorum

Tuşe derken?

Yorum

Neden

Bunun altında yatan sebep ne senin için değil sadece,çoğu tanıdığım insan aynı şeyi yapıyor.
                      Sanki gitarı youtube'ye koymak için çalıyomuş gibi bir hava seziyorum.
                      Test amaçlı koydum demişsin neyi test amacıyla koydun test amacıyla koyduysan foruma niye verdin.
                      Anlayamıyorum ama saygı duyuyorum.

Yorum

tripanasoma isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                        Neden

Bunun altında yatan sebep ne senin için değil sadece,çoğu tanıdığım insan aynı şeyi yapıyor.
                        Test amaçlı koydum demişsin neyi test amacıyla koydun test amacıyla koyduysan foruma niye verdin.

Arkadaşlar kendi aramızda komplo teorisi uydurup forumun güzel ortamını rahatsız etmeyelim Arkadaşımız paylaşmak isterse paylaşır, denemeyse denemedir. Youtube'a koysun tabi, bizden yorum alsın bilgilensin. Bizim zamanımızda büyükler suratımıza tükürürdü

Yorum

Aynen şimdi ona en azından hatalarını düzeltme imkanı doğdu...

Yorum

tripanasoma isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                            Neden

Bu yorumu duyunca biraz üzüldüm. İnternette yeni bir program gördüm. Onun testi içindi bu. Hep böyle bir şey yapmak istiyordum sonunda yapabildim. Aileme izlettim güzel olmuş dediler. Bende Youtube yükleyip forumda paylaşayım dedim. Ama bu videoyu çekerken ve ya çekmeden önce hiç Youtube koyayım ve ya MyGitar'da paylaşayım diye bir düşüncem yoktu. Bu şarkıyı çok seviyorum. Hem paylaşarak bu parçayı daha iyi çalmak istedim. Olay budur. Ben bu forumda çok şey öğrendim. Ve hala öğrenmeye devam ediyorum. Gelen yorumlar kötü de olsa iyi de olsa benim için önemli bir bilgi kaynağı. Böyle kötü şeylerle başlayarak daha iyi videolar, kayıtlar yapacağıma inanıyorum. Ve yardımlarınız için teşekkür ederim.
                            Son güncelleyen Mr.Down; 19-12-2009, 21:28.

Yorum

hangi programı kullandın ?

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X