Duyuru

Collapse
No announcement yet.

[ynx] - Videolar

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Vallahi kullanima bagli biraz. Tek bir SM57'yle cok fazla birsey yapmayi beklemeyin. Ya 2 sm57 veya sm57+ kondenser mikrofon veya sm57+ sennheiser 421 veya sm57 + ribbon mikrofon cok daha iyi sonuclar verecektir. Tek bir sm57 ile kayit yapmaya calisirsaniz cok buyuk hayal kirikligina ugrayabilirsiniz. Ugrayabilirsiniz degil, direk ugrarsiniz diyorum. Tabi distortion tonlari icin bahsediyorum. Clean kaydi her $ekilde yapilir.

Kese mese, bu amfiyi aldim ama sanirim geri goturecegim hehe. 1036 dolar vermek cok pis koydu, baska bir dukkana girip oradan kafa kabin bakacagim. Sagol Donence

Yorum

Ya kusura bakma kese mese haddim değil ama bi düşündümde....

Yorum

Olabilir canim, problem degil

Yorum

Evet arkadaşlar huzurlarınızda yeni videolar!

Pam'ın yeni halini görmek isteyenler (tremol-no ve yeni boyasıyla) doruğa ulaşacaklar

Ekipmanlar Pam, Behringer, DD-3 ve chorus pedalım. SM57'yi kullandım sadece. Dolayısıyla daha kompreslenmiş modern bir clean kaydı elde ettim Pozisyon off axis.

Jazz Improv:

Home Studio - The Clean Stuff:

Son güncelleyen ynx; 23-03-2010, 07:14.

Yorum

ynx isimli üyeden alıntı Mesajı göster

Pam'ın yeni halini görmek isteyenler (tremol-no ve yeni boyasıyla) doruğa ulaşacaklar

Ekipmanlar Pam, Behringer, DD-3 ve chorus pedalım. SM57'yi kullandım sadece. Dolayısıyla daha kompreslenmiş modern bir clean kaydı elde ettim Pozisyon off axis.

Jazz Improv:

http://www.youtube.com/watch?v=MdbvmK52nL4
            Şimdi face'den izledim ikisinide.
            Jazz improv gerçektne hoş olmuş.

Yorum

Jazz improv'da vibratoların yeter senin Surat çok malmsteen gibi olmuş ha buna da değinmeden edemeyeceğim

Yorum

ynx isimli üyeden alıntı Mesajı göster

Jazz Improv:

http://www.youtube.com/watch?v=MdbvmK52nL4
                Bir dakika noluyor yahu yoksa o rengarenk gitar pam mi ben bunu feysbukta gördüm benzettim ve yok canım daha neler dedim demekki dikkatli bakmamışım vay arkadaş nasıl kıydın pamime...(Ne tür boya var onun üstünde...)Finish Js Blackdog tadında sankim....

Yorum

Abi jazz doğaçlamanı izledim. Hoş bir eser olmuş. Pam ayrı bir karizmatik olmuş
                  Söylemeden de edemeyeceğim; dilin dışarı çıkmaya çalışıyor sen de onu tutmaya çalışıyorsun Eğlenceli...

Yorum

gitar çizmelikedi işimi yoksa yrt dışında mı o hale geldi.İlginç hava katmış.van gough havası var sanki

Yorum

monet ya da rambrandt dedim ama ben
                      kaliteli bir resmini istiyoruz bu boyama işinin yunusum.
                      toplumcanak tedirgince meraklardayız

Yorum

Beğenmenize sevindim arkadaşlar

Sorulara gelecek olursak, gitarımın üzerinde akrilik boya var. Fırça darbeleriyle sürüldüler. JS Black Dog ilham kaynağım olsa da gitarımı boyayan arkadaşıma herhangi bir resim falan göstermedim. Önceleri balık pulu tarzı bir işlem yaptık üst kısımda. Sonrasında alt tarafta o swirlimsi çizgileri oluşturunca yukarıdaki pulların üzerinden tekrar boyadık ve aynı tasarımı gitarın kafasına aktardık. Gitarın kolumu dayadığım bölgesinden altına kadar kısmını ben boyadım. Son olarak gitarımın ton düğmesinde bir çiçek ve volume düğmesinde bir kelebek var

Tek kusuru boyayı tırnakla kazıyınca çıkartabiliyorum. Ama o şekilde olması daha özenli davranmama neden oluyor

Resimlerini birazdan eklerim

Yorum

güzel olmuşta boyayı nasıl yaptın?

Yorum

Yazmış ya.

Yorum

Swiril Finish sanmıştım ben ilk resimde gördüğüm de Jazz barından solo atıyordun onunla sonradan akrilik boyayla yapıldığını söyledin güzel olmuş ama bence sanki gitarın stok rengi daha hoş... Ama insan bir yerden sonrada aynı renkten sıkılıyor tabi . Jazz Imrpove mükemmel tam 4 kere ard arda dinledim adamımsın Yunus abi. Facebook'da hayran sayfası açıcam sana .

Yorum

Akrilik olsada şekli swirle çok benziyor.
                                Son güncelleyen IbAnEzKeMaL; 18-10-2010, 22:56.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                                Initializing Tabs & loading Content...
                                Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                                X