Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Emre - Yeni Video - Endless Pain

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Emre - Yeni Video - Endless Pain

Arkadaslar yeni videomun linki aşağıdadır. Fikir ve eleştirilerinizi bekliyorum.

Emre
    Son güncelleyen emrebozkurt800; 16-09-2009, 13:33.

Çalıştan ziyade benim söyleyeceklerim: video görüntü olarak güzel sağda solda 2.gitarlar falan hoş olmuş ancak çok kapalı bir rengi var izlerken monitörün rengini açmak zorunda kaldım. Rg350 deki manyetikleri öğrenebilirmiyim. Ayrıca köprüsü de normal 350 köprüsü mü?(edge III). Çalışa zaten söyleyecek bir şey kalmamış

Yorum

fender17 isimli üyeden alıntı Mesajı göster
      Çalıştan ziyade benim söyleyeceklerim: video görüntü olarak güzel sağda solda 2.gitarlar falan hoş olmuş ancak çok kapalı bir rengi var izlerken monitörün rengini açmak zorunda kaldım. Rg350 deki manyetikleri öğrenebilirmiyim. Ayrıca köprüsü de normal 350 köprüsü mü?(edge III). Çalışa zaten söyleyecek bir şey kalmamış

tskrler

manyetikler super distortion 3 ( bridge ) + HS2 ( middle ) + Air norton ( neck )

köprü de orjinal kendi köprüsüdür.

Yorum

Yanlız yanlış anlama abi ama bir ricam olacak. Şu yazına birazcık dikkat edersen sevinirim çünkü yarım veya yanlış yazdığın zaman polis işaretleri çıkıyor. Şimdiden teşekkür ederim

Yorum

fender17 isimli üyeden alıntı Mesajı göster
          Yanlız yanlış anlama abi ama bir ricam olacak. Şu yazına birazcık dikkat edersen sevinirim çünkü yarım veya yanlış yazdığın zaman polis işaretleri çıkıyor. Şimdiden teşekkür ederim

evet ya o yüzden habire düzenlemek zorunda kalıyorum. Allahtan işyerinden yazıyorum. evdeki klavye ingilizce

Yorum

kardeş ben tekniğide müziğide çok beğendim ellerine sağlık!

Yorum

metallicastic isimli üyeden alıntı Mesajı göster
              kardeş ben tekniğide müziğide çok beğendim ellerine sağlık!

sağolasın

Yorum

**** dikkatimi çekmişken bişe sorayım! bnde m audio fire wire solo ses kartı kullanıyorum kayıt içinde cubase! videodaki kayıt hoşuma gitti! kayıt alırken neler kullanıyosun mix edit için kullandığım programlar varmı! **** pc de monitör olarak bieş kullanıyomusun

Yorum

**** dikkatimi çekmişken bişe sorayım! bnde m audio fire wire solo ses kartı kullanıyorum kayıt içinde cubase! videodaki kayıt hoşuma gitti! kayıt alırken neler kullanıyosun mix edit için kullandığım programlar varmı! **** pc de monitör olarak bieş kullanıyomusun
                  ben de m audio fast track2 kullanıyorum. Program olarak da cubase. davulları addictive drums plug in ler. mix ve efektleri de cubase den veriyorum.

Yorum

anladım bende izotop oze kullanıyorum mix de ve cubase le destekliyorum davul içinde ezdrummer fakat kayda istediğim şekli veremiyorum! sen kayıt alırken mikrofonlama mı yapıyosun amfiden

Yorum

güzel olmuş eline sağlık ekipmanlarda maşallah ama

Yorum

anladım bende izotop oze kullanıyorum mix de ve cubase le destekliyorum davul içinde ezdrummer fakat kayda istediğim şekli veremiyorum! sen kayıt alırken mikrofonlama mı yapıyosun amfiden
                        hayır amfinin emulated output unu kullanıyorum

Yorum

anladım line out u bende denedim ama o zaman sinyal alamadım! pontom power la xlr ucamı bağlamak gerekiyor acaba

Yorum

video güzel olmuş bu şarkının adı ne ?

Yorum

ToxiC20 isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                              video güzel olmuş bu şarkının adı ne ?
                              Endless pain

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending