Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Womper: Pentagram Tigris + Bir Cover...

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Womper: Pentagram Tigris + Bir Cover...

Dipnot: Son kısımdaki soloyu kendim çıkardım.Bire bir orjinal solosu değildir.
    Yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim
    Son güncelleyen Womper; 12-05-2009, 15:42.

başarılı ..

Yorum

Tebrik ederim gayet güzel çalmışsın. Sololar da iyi. Yalnız arkadaşım bence çok sakin çalmışsın. Bende o saçlar olacak varya ne headbang yapardım gitarı çalarken. Zaten dinlerken uçuyorum çalarken düşünemiyorum kendimi ama en azından ritme uygun biraz sallasaydın kafanı. Onun haricinde başarılısın.

Yorum

Çok başarılı olmuş tebrik ederim.

Yorum

yorumlar için tşkler. Cankutt söz bir dahaki videomda headbangimide yapacağım İçimden geçmiyor değil ama elimdeki gitar ve ortamdan dolayı çekiniyorum diyelim^^

Yorum

Tamamdır womper nasıl rahatsan öyle yap. Asıl olan zaten müzik. Kayıtlarını bizlerle paylaşman da yeterli tabiki Benimkisi işe biraz hava katmak anlamında

Yorum

Eyvallah hocam söyledikleriniz elbette benim için önemli bunuda not alıyorum

Yorum

Çok güzel olmuş solo kısmıda kulağa güzel geliyor. Tebrikler headbang bencede lazımdı olmamış beğenmedim ama izledim şaka bir yana ellerine sağlık devamını bekleriz lions in a cage falan 1987 dvdsinden o çünkü ve birden sonra o geliyor ezberledim sırasını artık

Yorum

Eyvallah hocam. Diğer parçalarda yolda az kaldı

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                  Initializing Tabs & loading Content...
                  Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                  X