Duyuru

Collapse
No announcement yet.

buda benim hikayem

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

çok güzel ya valla tebrik ederim.. bizden tam destek devam et böyle.. sanal ortamın manevi desteği) karınca kararınca..
    şimdi kendime kızdım emin ol gereksiz bi yazı yazmamışsın insanlarda bazı hatalarını ve tatminsizliklerini hatırlatan bi yazı..teşekkürler paylaştığın için..
    gitarın bir ömür yoldaşın olsun)

Yorum

valla abi.ihtiyacı olanın ve zorda kalanın herzaman yanındayız...bende ilk gitarımı tamammıyle kendim tamir edip (25 yıllık harap bi gitardı) bu tutkuya başladım...bu durumu biliyorum...ihtiyacı olanın herzaman yanındayız...saygılar..

Yorum

Guzel bir ani olmus...

Cogu muzisyenin gectigi yollardan biri olsa gerek bu Parasizlik.

Su anda yeni anfimle tanisabilmek icin,gun icerisinde yemek yemiyorum

2 ay surucektir parayi biriktirmem.Ister hasta deyin,ister deli.

Mutluyum yahu.O anfinin vericegi derin ve temiz sesi hayal ediyorum =)

Yorum

üniversitenin ilk yılı ve ilk ayıydı.bizimkiler bana daha yeni para yatırmıştı ve en ucuz gitarı aldıktan sonra elimde bugünün parasıyla sadece 10milyon kalacaktı ve o parayla 1ay geçinmek zorundaydım.
          .............tabiki gitarımı aldım.(simitçilerde çok yardımcı oldular)

Yorum

bu arada ben .: CeM :. şifremi kaybettim nası alındığını bilmiyodum ondan yeni hesap açtım seninki daha bi azimliymiş.simitçiler veriyo en azından vicdanı olan insanlar onlar...

Yorum

yanlış anladın abiciğim.simitçiler simidi parayla verdiler.bu şehirde parasız alabileceğin pek birşey yokki.ama önemli olanhepsinin geride kaldı.

Yorum

Gerçekten okurken duygulandığım bir hikaye olmuş.Yaşının getirdiği çocuksuluğa aldırmadan bu kadar olgun bir tavır çok az insandan beklenir herhelde.Umarım sen ve senin gibiler daha çok olanaklara kavuşurlar.

Yorum

Gerçekten okurken duygulandığım bir hikaye olmuş.Yaşının getirdiği çocuksuluğa aldırmadan bu kadar olgun bir tavır çok az insandan beklenir herhelde.Umarım sen ve senin gibiler daha çok olanaklara kavuşurlar.
                  belki benim yanlış anlamamdan kaynaklanıyodur bilmiyorum ama bu bir hikaye değil

Yorum

süper ya iyi hikaye öyle bi abi bizi de bulsaydı

Yorum

ilerde ünlü olursan filmlik bi hikaye ama şimdilik bi işe yaeramaz burda kimbilr kaç kişi ne zorluklarla öğrendi elimde x 10 vardiye kem küm ediyosun x 10 sanki çok dandik bi gitar çal onu yavrucuğum ilerde daha iyiside olur cem abinede selamlar

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                      Initializing Tabs & loading Content...
                      Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                      X