Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Arch Enemy-Nemesis cover by King of metal

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Arch Enemy-Nemesis cover by King of metal

arkadaşlar ben de ufak bir çalışmamı ekleyeyim dedim can sıkıntısından kaydetmiştim,ayrıca dandik telefon kamerasıyla kaydedilmiştir.Her türlü eleştiriye açığım..saygılar)
    Son güncelleyen king of metal; 08-11-2010, 17:26.

arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum güme gitti konu galiba sabaha karşı açtığımdan

Yorum

Güzel olmuş gerçekten ama her ne kadar sorun olmasa da kafama takılan bir konu var.

Gitarı çalarken neden sarılacakmış gibi üstüne eğiliyorsun.Bu kadar kasarsan çalarken hata yapman kolaylaşır.Daha rahat çalmaya çalış bence.

Yorum

gitarın üstüne eğilmemin nedeni o gün sağ konumun bi ilginç bir şekilde kasılmış olmasıydı akşam üstüne yatmıştım galibasağ kolumun tutkluğunu en az hissetmek için ve bu olabilecek koordinasyon bozukluğunu önlemek için sarılarak çalmıştmteşekkürler yorumun için...

Yorum

Oldukça başarılı tebrik ederik. Çok sevdiğim ve hatta bu grubu tanıdığım parçasıdır nemesis. Ellerinize sağlık. Gİtar da ton da başarılı. Çalımın solo kısımlarında yer yer fazla bend ler var. Onun haricinde 10/9 dur puanım

Yorum

bend olayını fazla yapmamın nedeni şarkıyı tıpa tıp çalma amacımın olmamasıdır sonuçta coverama en büyük faktör bendin en sevdiğim tekniklerden biri olmasıdır,ayrıca canlı performanslarında da Michael Amott çok bend kullanıyor.Değerli yorumun için teşekkürler cankuttt

Yorum

Hocam bu parçanın dinlediğim en iyi coverlarındandı.Bileğine,gitarına sağlık

Yorum

İnsan bu parçayı çalabiliyorsa hiç canı sıkılır mı ya Çok güzel olmuş ellerine sağlık.

Yorum

Diger kisimlari fevkalade olsa da bence yavas "ballad/ninni" gibi kisimlarini beceremedin. Erken birakiyorsun notalari, yeterince beklemiyorsun. Bu cok hizli calabilmeye calismanin kacinilmaz sonucu, biraz da yavas calmaya odaklanmalisin bence.

Yorum

promer isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                    İnsan bu parçayı çalabiliyorsa hiç canı sıkılır mı ya Çok güzel olmuş ellerine sağlık.
                    Teşekkürler Promer yorumun için

NexeLGiuS isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                    Hocam bu parçanın dinlediğim en iyi coverlarındandı.Bileğine,gitarına sağlık
                    Sağol nexelgiusum,ilerde benden daha iyi çalacaksın eminim

ynx isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                    Diger kisimlari fevkalade olsa da bence yavas "ballad/ninni" gibi kisimlarini beceremedin. Erken birakiyorsun notalari, yeterince beklemiyorsun. Bu cok hizli calabilmeye calismanin kacinilmaz sonucu, biraz da yavas calmaya odaklanmalisin bence.
                    Sağol ynx yorumun için,yavaş kısımlarda ince hatalar var ama söyle birşey de var konserde Michael abimiz de böyle çalıyor,çok sağol tekrar değerli yorumun için

Evet var mı başka yorum yapmak isteyen?

Yorum

çok mu geç yazdım bilmiyorum.İyi olmuş ya pek bi' hatası yok ton da ev kaydı için iyi.Ynx'e katılıyorum ama bu durum çok da bozmamış olayı.Bu arada ilk gitarın mı bu?klavyesi falan rahat mı sweep için özellikle?

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                      Initializing Tabs & loading Content...
                      Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                      X