Duyuru

Collapse
No announcement yet.

metallicastic: kürdilihicaz ve nihavent longa . Onları hiç böyle dinlemediniz =)

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

metallicastic: kürdilihicaz ve nihavent longa . Onları hiç böyle dinlemediniz =)

arkadaşlar can sıkıntısının vermiş olduğu kronik yan etkilerdir. aksaklıklar var. çok fazla uğraşamadan koymak istedim =) beğenilir umarım

The Zshare file hosting providing website had been shut down many few years ago. The new zShare website is a news blog that publishes the latest trending news on the web. So what happened to the old Zshare? As the new owner of the domain zshare.net, I honestly don’t know. The domain had not been

Güzel olmuş eline sağlık. Özellikle davullar çok hoş Gitarın tonunda sanki kayıt sonrası oynamalardan herhalde bir digitallik mi desem bir ses var "bıynk bıynk" şeklinde Anlatabildim umarım. Güzel çalışma olmuş.

Yorum

teşekkür ederim dostum. ya zaten ton direk gt8 den geldiği için olduğuna digital kayıt sonrasında da digital bir eq ile ufak tefek düzeltmeler yapıyorum ama ancak bu kadar.

Yorum

Parçayı kendin mi çıkardın? Notalardan ve ya guitar prodan mı hazırladın? Kendin çıkardıysan parçanın tam adı ne biliyor musun?

Yorum

parçaların isimleri yazdığım gibi . ilki kürdilihicaz longa diğeri nihavent longa.. nihavent longayı elektroya başladığım dönemlerde parmak ezgersizi olsun diye çıkarmıştım. diğerinide geçen akşam klarnetçi bir arkadaştan esinlinerek çıkardım.davulla süsleyerek çalayım dedim işte.

Yorum

Peki tamam. Güzel çalışmalar ama tam parmak egzersizi. Bizim Türklerin klasik müziği Ne zamandır aklımda bir ara çalmayı düşünüyordum çıkarıp. Aklıma getirdin

Yorum

hehe o zaman sana uğraşacak bişeler çıktı hadi iyisin

Yorum

Hocam çok sevdiğim iki Türk Sanat Müziği eserini çalmışsın. Gayet güzel olmuş. Zorlanmadan elektro gitar kaygısı gütmeden temiz bir iş çıkarmışsın. elektro gitarda çalmak istediğim bu iki şarkı için örnek oluşturdun teşekkür ediyorum.Bu arada duvul yazılımının adını öğrenebilir miyim ? Bir de daha önce dinledim elektro icralarını
                Son güncelleyen Dönence_; 14-03-2010, 18:40.

Yorum

ya ilham verdiğim için acayip mutlu oldum arkadaşlar. yorum içinde çok teşekkürler. ezdrummer kullanıyorum. yalnız şunu farkettim evdeki masa üstü pc hoparlörlerimde aldığım duyuma göre tonluyorum herşeyi ama başka bi yerde dinlediğim zaman gitar ve snare ın tonlarının çok daha tiz geldiğini gördüm. umarım en kısa zamanda bir referans monitörüm olur =)

Yorum

Hocam ben elektroda Tsm çalmayı çok seven biriyim. Şu sıralar Şarkılar seni söyler ve Kimseye Etmem Şikayet'i çalışıyorum. Ritme ihtiyacım oluyor haliyle. Bir de doğaçlama çalmak istediğimde daha çok ihtiyaç duyuyorum ritme. Teşekkür ederim program için. Umarım monitörüne en yakın zamanda kavuşursun

Yorum

eyvallah kardeş (= eğer davulun tonlarını sevdiysen bence işini görür =) bol TSM li günler

Yorum

güzel çalmışsın bu da yardımcı olsun çalacaklara : http://www.mygitar.com/nota_tab_akor...searchid=92615

Yorum

sağolasın..

Yorum

Hocam sana tavsiyem bir de Şehnaz Longa -Santuri Ethem Efendi- çalmayı dene. Ben bu eseri çok seviyorum eminim çoğu üyemizde seviyordur.

Yorum

neden olmasın oda çok eğlenceli çok güzel bir eser.zaman buldukça onada bakarım. teşekkür ederim tavsiyen için.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X