Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Brutal Vokal Denemesi (sNbrK)

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Brutal Vokal Denemesi (sNbrK)

27 sn lik ufacık birşey. Daha önceleri cep telefonuyla kaydedip bakıp siliyordum bu sefer şu meşur c-s kulaklığımın (5 yıllık) mikrofonuyla kayıt aldım telefondan iyidir beğeninize sunayım dedim 2 haftadır çalışıyorum ..

www.myspace.com/snbrkzlfkr ' dan dinleyebilirsiniz

brutal vokalden çok bir scream atmışsın o kadar bi verse söyleseydin bari

Yorum

Ben brutali pek sevmem ama senin yaptığım biraz geğirik gibi olmuş. Sanırım ya biraz daha gırtlağa yükleneceksin ya da bunun teknikleri falan var ,öğrenirsen hiç canını acıtmadan yapabilirsin,öyle yapacaksın.
      Olur ya zamanla.

Yorum

sasquash isimli üyeden alıntı Mesajı göster
        brutal vokalden çok bir scream atmışsın o kadar bi verse söyleseydin bari
        ozzyfive isimli üyeden alıntı Mesajı göster
        Ben brutali pek sevmem ama senin yaptığım biraz geğirik gibi olmuş. Sanırım ya biraz daha gırtlağa yükleneceksin ya da bunun teknikleri falan var ,öğrenirsen hiç canını acıtmadan yapabilirsin,öyle yapacaksın.
        Olur ya zamanla.
        Teşekkürler.

Yaklaşık 40 kişi bakmış 2 kişi yorum yapmış hadi arkadaşlar kötü de olsa memnun olurum paylaşırsanız yorumunuzu..

Yorum

Ben brutali pek sevmem ama senin yaptığım biraz geğirik gibi olmuş.

kardeşim mükemmel yorum *** yanlış anlamayın sadece komşunun benzetmesi komik geldi brutalden bende pek hoşlanmam ama teknikleriyle öğrenerek uygularsan gayet güzel olabilir.

Yorum

Başka görüş yok mu ?

Yorum

olmazmı, brutal vokalden herkesin aksine inanılmaz hoşlanırım bence bi verse oku öyle karar verelim sadece bir scream ile vokaline yorum yapmak acımasızlık olur yorum yapılmasını istiyorsan biraz uzun tut kayıtlarını.

Yorum

güzel olmuş ağzına sağlık ama bana biraz distortion açıkken yapılan fısıltı gibi geldi. yinede güzel olmuş

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                Initializing Tabs & loading Content...
                Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                X