Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Mr.Down - The Unforgiven İntro

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Mr.Down - The Unforgiven İntro

Şimdilik şarkının sadece introsunu yaptım.Ama yakında şarkının tamamını da ekleyeceğim.

Ekipmanlar:
    -Ibanez GRG270B elektro Gitar
    -Modelini bilmediğim Wolf Klasik Gitar
    -Marshall MG15DFX Amfi
    -PC Mikrofonu

The Unforgiven İntro İçin Tıklayınız

güzel sayılır Yeni sayılırsın herhalde elektroda.

Yorum

Tonu yakalamışsın ama neredeyse.

Yorum

Evet elektroda yeniyim.Ama 1,5 sene klasik gitar çaldım.Elektroyu alalı daha 2 ay olmuştur.Çala çala öğreniyorum.Şu an Greensleaves'i kaydediyorum.Ama şimdiki kaydettiğimin sesi daha iyi çıkıyor.Yorumlarınız için teşekkür ediyorum.

Yorum

hoş olmuş tebrik ederim..
          ancak solo gitarda sanki biraz fazla sert vurmuşsun pek hoş sesler gelmiyodu ancak genel olarak gayet başarılı.. biraz da tempo düşük..

saygılar..

Yorum

fender17'nin de dediği gibi tonu yakalamışsın neredeyse, hoş olmuş.. Ben de elektro gitara ilk başladığım zamanlarda tuşem çok sertti 2 senelik klasik gitar geçmişinden kaynaklanan. neden bilmiyorum ama ben dahil tanıdığım tüm klasik gitar geçmişli, elektro gitar çalmaya başlayan arkadaşlar ilk zamanlar solo ve ritimlerde çok sert vuruyor

Yorum

fenderstrat* isimli üyeden alıntı Mesajı göster
              fender17'nin de dediği gibi tonu yakalamışsın neredeyse, hoş olmuş.. Ben de elektro gitara ilk başladığım zamanlarda tuşem çok sertti 2 senelik klasik gitar geçmişinden kaynaklanan. neden bilmiyorum ama ben dahil tanıdığım tüm klasik gitar geçmişli, elektro gitar çalmaya başlayan arkadaşlar ilk zamanlar solo ve ritimlerde çok sert vuruyor
              Bende de vardı o hatta arkadaşın gitarını bir hırpamamışlığım vardır

Dostum sana da tavsiyem rahat olman ve daha hafif çalman ve hafif pena vuruşları yapman

Yorum

fender17 isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                Bende de vardı o hatta arkadaşın gitarını bir hırpamamışlığım vardır

Dostum sana da tavsiyem rahat olman ve daha hafif çalman ve hafif pena vuruşları yapman
                kesinlikle katılıyorum, sen sert vursan da, daha yumuşak vursan da değişen bir şey olmayacak hatta yumuşak vurduğum takdirde hem daha az güç harcamış olacak hem de daha güzel bir ses çıkarmış olacaksın

Yorum

Genel olarak yorumlar dışında söyleyebileceğim devamını yaparkende 2 gitar kullan aynı şekilde birleştir. Biriyle ritm diğeriyle solo çalarsın James gibi bir ona bir ona geçersin

BKZ:METALLICA-The Unforgiven @ Seoul KOREA

Yorum

Gerçekten de tonu yakalamana çok az kalmış...
                    Ve bu konserde James çok rezil söylüyor Unforgiven'i

Yorum

İyi iyi fena değil

Yorum

Peki The Unforgiven'in baştaki soosunda manyetiği nerede kullanıyım? Köprüde mi,Neckte mi?Cevaplar için Teşekkürler.

Yorum

Mr.Down isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                          Peki The Unforgiven'in baştaki soosunda manyetiği nerede kullanıyım? Köprüde mi,Neckte mi?Cevaplar için Teşekkürler.
                          Sapta kullan daha tok ses alırsın.

Yorum

James partisyonlarında sap(neck) , kirk partisyonlarındaysa köprü(bridge) manyetiklerini kullanmanı tavsiye ederim.

Yorum

manyetikleri nerede kullanmak ne demek cahilim kusura bakmayın ne oluyor bu sapta nasıl kullanılıyor köprüde nasıl kullanılıyor?

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X