Duyuru

Collapse
No announcement yet.

The Day That Never Comes (Yeni !)

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

The Day That Never Comes (Yeni !)

Enfes Metallica şarkısının Intro su ...

Tüm gitarlar bana ait. Ekipman :

Ibanez Rg350
    Digitech rp50
    Onboard ses kartı

*Line in den Audacity programı ile kanal kayıt .

**Daha iyi şeyler yapabileceğimi farkettim ve davul da yazdım üzerine ve 2. arpej kısmını değiştirdim . Tam 1 saatimi aldı ama deydi sanırım . Yorumlarınız beni çok mutlu etti tekrar çok teşekkürler. Yeni halini yine

Discover, share and connect with culture, creativity, sound, images and people.

dan dinleyebilirsiniz.
    Son güncelleyen sNbrK; 26-11-2008, 21:54.

oldukça güzel dostum bayağı iyi yapmışsın özellikle kanalları birleştirmen başarılı olmuş ufak tefek nota hataları var geçişlerde ama onlarda zamanla kapanacaktır devamını bekliyoruz...

Yorum

Hiç fena değil...

Yorum

Çok teşekkürler .

36 Kişinin bakıp 2 kişinin yorum yapması gerçekten üzüyor Yahu kötü olduysa kötü deyin de hırslanıp daha iyisini yapalım be ..

Yorum

Çok emek harcamışsın.
          52. saniyeden sonraki kısımda ton kötü olmuş. Ama geri kalanı çok güzel.

Yorum

Gayet başarılı. Bu ekipmanla bu kadar yapabildigim deyip geçme yeni kayıtlar yaptıkça sende görüceksin kayıt kalitesindeki gelişmeyi. Yani neymiş ekipmanım yok diye kayıt yapmaktan vazgeçmiyoruz

Yorum

ilk baştaki arpej gibi yerler çokgüzel olmuş bayaa tutturmuşsun tonu eline sağık..

Yorum

tonlar harika olmuş

Yorum

Kusura bakma ama sadece girişteki arpej güzel olmuş. Sonrasında eklediğin re-mi-la-la-si-sol diye giden yerde galiba iki tane gitar çalmışsın üst üste. ama ikisi üst üste binmemiş. ayrıca sesi çok yüksek.

yapman gereken, orada kalın (bas?) olanı kaldırıp, ince olan gitarın sesini azaltıp bas miktarını azaltman gerek (aslında bas değil, düşük midler yani 250Hz-500Hz arasını) (çalışta ufak hatalar var, orjinalini iyice dinle)

En sondaki arpejde ise tonun gaini çok fazla ve orjinalinde çok daha tok ton var. böyle bir ton elde etmek için sap manyetiğini kullan. eğer yeteri kadar tok değilse, gitar üzerindeki ton ayarıyla oyna. Gainin de azalması gerekiyor biraz distortion oluşmuş.

Bu arada kulağıma göre çaldığın ikinci arpej yanlış. Bence şu şekilde olmalıydı:

Am-G-Em-C-->Am-G-Em-C.

tekrar kaydet. ilk kayıtlar böyle olur ama zaman ilerledikçe güzelleşirler

Düzenleyen - ynx on 05/11/2008 14:16:23

Yorum

Herkese çok teşekkürler . Ynx hocam kartım distortion u kaldırmadığından istediğim gibi çalamıyorum / Çalamayacağım da . Sesler birbirine girdiği için bazı notaları basamıyorum veya değiştirerek basıyorum . O kadar olacak yoksa hiçbirşey yapamayacağım . Vaktinizi ayırdığınız için çok teşekkür ederim.

---------------------------------------------------------------------

Daha iyi şeyler yapabileceğimi farkettim ve davul da yazdım üzerine ve 2. arpej kısmını değiştirdim . Tam 1 saatimi aldı ama deydi sanırım . Yorumlarınız beni çok mutlu etti tekrar çok teşekkürler. Yeni halini yine

Discover, share and connect with culture, creativity, sound, images and people.

dan dinleyebilirsiniz.

Yorum

Çok güzel olmuş tebrik ederim. 45. saniyede hafif bir kayma var sadece. Diğerleri ekipmandan falan kaynaklanan ton sorunları. Eline sağlık.

Yorum

Çok güzel olmuş tebrik ederim. 45. saniyede hafif bir kayma var sadece. Diğerleri ekipmandan falan kaynaklanan ton sorunları. Eline sağlık.
                        Kaymayı ne yaptıysam düzeltemedim . Çok teşekkür ederim vaktinizi ayırdığınız için.

Düzenleyen - sNbrK on 05/11/2008 19:38:32

Yorum

fena sayılmaz rp50 ye göre tebrikler dostum

Yorum

en başta kirk'ün çaldığı kısmı yanlış çalıyosun sanırım ya da düşük oktavda çalıyosun çok bas geldi ve sondaki arpej kısmında ton açısından yanlışlıklar var oda olur o kadar..

Yorum

Tebrikler uğraştığınıza deymiş.Devamını bekliyoruz

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X