Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Penalar canlıdır, pusu bile kurarlar !

Collapse
Bu konu kapandı.
X
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Penalar canlıdır, pusu bile kurarlar !

bugün ev halkı 1 günlüğüne yoktu. fırsat bu fırsat deyip gitarımı çıkardım yüksek sesle çalıyorum derken penam düştü. 2 saat aradım fakat bulamadım ve pes edip öteki penamla devam ettim. akşam oldu, gece gece rahatsız etmeyeyim komşuları diye klasik gitarla yumuşak takılayım dedim. klasik gitarı almak için yan odaya gittim, dolabı açtım ve gitarı kılıfından çıkardım. takır tukur sesler geliyordu kıllandım şöyle bi sallayayım dedim. sonunda takırdayan nesneyi düşürmeyi başardım ki görmemle şok oldum. yere düşen kaybolan penamdı arkadaşlar. zaten 2 adet penam var başka bir pena olmasına imkan yoktu. penayı inceledim belki başka bir arkadaşındır diye fakat üzerindeki "M" harfini görünce benim penam olduğunu anladım.
    penalarda bi kıllık olduğunu biliyordum, cart curt kaybolmaları tesadüf olamazdı... onları şimdiye kadar hor gördük, aşağıladık, zulmettik , fakat canlı bi mahlukat olduklarını düşünmek hiç aklımıza gelmedi...
    arkadaşlar anlattığım şey tamamen doğrudur odamda kaybolan penanın başka bir odadaki dolabın içindeki gitar kılıfının içindeki gitarın içinden çıkması benim kafamı hakketten allak bullak etmiştir. sözlerimi şu deyimle sonlandırmak istiyorum, "yallah cinler yallah, kışkış cinler kışkış"..

Penalar aşkına ...

Yorum

senin yine iyimiş benim kaybolan pena babamın ayakkabısının içinden çıktı

Yorum

sokak gitaristi isimli üyeden alıntı Mesajı göster
        senin yine iyimiş benim kaybolan pena babamın ayakkabısının içinden çıktı
        canlı bunlar arkadaş başka açıklaması yok

Yorum

Yaklaşık yanımda 10-15 pena taşırım, ona rağmen hep aynı penayla çalmak için odanın altını üstüne getiririm

Yorum

T-mert isimli üyeden alıntı Mesajı göster
            canlı bunlar arkadaş başka açıklaması yok
            valla canlı yoksa taşınırken dolabın altından 80-90 tane pena çıkma olasılığı % kaç sence ??

Yorum

ynx isimli üyeden alıntı Mesajı göster
              Yaklaşık yanımda 10-15 pena taşırım, ona rağmen hep aynı penayla çalmak için odanın altını üstüne getiririm
              Aynen öyle. Cüzdanım pena dolu fakat alıştığımdan vazgeçemiyorum. O da bir cins. Sürekli kayboluyor.

Yorum

örgütlenmiş bunlar, birbirlerinden ayrılırken tekrardan toplanmaya and içiyorlar, en basitinden dolap altları..
                çok psikopata bağladım olayı farkındayım

Yorum

Bende de 4 tane jazz III vardı, 3ünü birden kısa sürede kaybettim. ama 2-3 aydır sonuncusunu kaybetmiyorum ortalıkta durmasına rağmen her gün aynı penayla çalabiliyorum, sevdi beni galiba

Yorum

Penalara değer vermeli onları öpüp sevmeli. Yoksa huysuzlanıp kaçıyorlar...

Yorum

fenderstrat* isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                      Bende de 4 tane jazz III vardı, 3ünü birden kısa sürede kaybettim. ama 2-3 aydır sonuncusunu kaybetmiyorum ortalıkta durmasına rağmen her gün aynı penayla çalabiliyorum, sevdi beni galiba
                      bendede öyle bi planet waves var sarı olandan hepsi kayboldu ama o hala duruyo

Yorum

3 gündür ibanez sand grip lerimi arıyodum şimdi buldum yatağın altındaymış tüm penalarım ortalıkta duruyo ama sadece sand gripler kayboldu şimdiye kadar valla cins bu penalar anlıyolar insanı

Yorum

yutup123458 isimli üyeden alıntı
                          Koleksiyon amaçlı olarak topladığım yüzlerce penam var.

Bir kısmı bu resimde örneğin
                          Ama kullanmaktan asla vazgeçmediğim ve vazgeçmeyeceğim penam, Jim Dunlop 3mm.

1 yıldan uzun süredir pena kaybettiğimi hatırlamıyorum. Her daim amfimin üzerinde durur penam. çalacağım zaman alırım, işim bitince yine yerine koyarım. En fazla birkaç saniyeliğine kaybederim.
                          hocam harika bi koleksiyonun varda 3mm biraz kalın değil mi ? ben 0.84 lükle çalıyorum şahsen anormallik bende mi yoksa ?

Yorum

Benim de evde giydiğim çok sevdiğim gri bir eşorfman altım var. Gitar çalarken üstümü çıkarırım genelde. Bundan dolayı üzerimdeki tek cep sadece eşorfmanın cepleri oluyor. Nitekim mola verdiğim zamanların birinde penayı farketmeden cebime koymuşum. Sonra odama geri döndüm ara ara pena yok. O pena da jim dunlop un 1.0 mm lik kırmızı stubyIII penasıydı. Solodaki atakların yanında ritim gitarda palm mutelarda atağa geçerken mükemmel bir hız kazandırıyor yani onsuz yapamam zaten evde tekti o... Bir hafta falan geçti aynı penanın kalınıyla çaldım ama ümidimi kaybetmemiştim. Sonra eşorfman altım yıkanmış,kurumuş ütülenmiş dolaba konmuş ve diğer bir giyişimde cebimde olduğunu görmüştüm. Nitekim bizim penamız da hijyenine önem birşey çıktı. Makina da bir güzel bıcı bıcı yapmış hınzır

Yorum

penadan daha acayip bir şey varsa o da diş lastikleridir diş teli takanlar bilir. günde bir kere değiştirme zorunluluğuküçüklüğü çokluğu vede zıplama uçma gibi özellikleri. çay bile içmeden önce çıkartmak sonra geri takma zorunluluğu olsun. üç ay kullanımdan sonra 6 ay boyunca bulunduğunuz bütün mekanlarda etrafta bu lastiklerden bulabiliyorsunuz

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X