bugün ev halkı 1 günlüğüne yoktu. fırsat bu fırsat deyip gitarımı çıkardım yüksek sesle çalıyorum derken penam düştü. 2 saat aradım fakat bulamadım ve pes edip öteki penamla devam ettim. akşam oldu, gece gece rahatsız etmeyeyim komşuları diye klasik gitarla yumuşak takılayım dedim. klasik gitarı almak için yan odaya gittim, dolabı açtım ve gitarı kılıfından çıkardım. takır tukur sesler geliyordu kıllandım şöyle bi sallayayım dedim. sonunda takırdayan nesneyi düşürmeyi başardım ki görmemle şok oldum. yere düşen kaybolan penamdı arkadaşlar. zaten 2 adet penam var başka bir pena olmasına imkan yoktu. penayı inceledim belki başka bir arkadaşındır diye fakat üzerindeki "M" harfini görünce benim penam olduğunu anladım.
penalarda bi kıllık olduğunu biliyordum, cart curt kaybolmaları tesadüf olamazdı... onları şimdiye kadar hor gördük, aşağıladık, zulmettik , fakat canlı bi mahlukat olduklarını düşünmek hiç aklımıza gelmedi...
arkadaşlar anlattığım şey tamamen doğrudur odamda kaybolan penanın başka bir odadaki dolabın içindeki gitar kılıfının içindeki gitarın içinden çıkması benim kafamı hakketten allak bullak etmiştir. sözlerimi şu deyimle sonlandırmak istiyorum, "yallah cinler yallah, kışkış cinler kışkış"..
penalarda bi kıllık olduğunu biliyordum, cart curt kaybolmaları tesadüf olamazdı... onları şimdiye kadar hor gördük, aşağıladık, zulmettik , fakat canlı bi mahlukat olduklarını düşünmek hiç aklımıza gelmedi...
arkadaşlar anlattığım şey tamamen doğrudur odamda kaybolan penanın başka bir odadaki dolabın içindeki gitar kılıfının içindeki gitarın içinden çıkması benim kafamı hakketten allak bullak etmiştir. sözlerimi şu deyimle sonlandırmak istiyorum, "yallah cinler yallah, kışkış cinler kışkış"..

Yorum