Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Saints'n Sinners

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Saints'n Sinners

Daha 1 hafta kadar önce öğrenmeme rağmen şuana kadar dinlediğim en iyi Türk grup ünvanını kesinlikle hakediyorlar. Vokalin müthiş bir sesi var, daha önce bu kadar yüksek notalara çıkan Türk bir vokal dinlemedim.(Amatör grup olarak) Ve inanıyorum ki destek verilirse harika işler başarabilir Saints'n Sinners. Sahne şovları çok iyi ve hakikaten coşturuyorlar seyirciyi. Buyrun izleyin, dinleyin derim.

Bu adamları dinlemeden Türkiye'de vokal mi var, Türkiye'de adam mı var gibi şeyler söylemeyin. Umarım bir yerlere gelirler ama gelemezlerse bile en azından Türk müzik piyasasında böyle başarılı, böyle 80ler kokan bir grubun var olduğunu bilmek bana yeter. Tarz olarak Hard'n heavy diyebiliriz. Grup elemanlarının favori grupları arasında Iron Maiden, Judas Priest, Van Halen, Black Sabbath, Ac/Dc gibi isimler var.

Saints'n Sinners - One For THe Road (Live)
    Saints'n Sinners - Max Schreck

Metal God'a teşekkürler.

last fmden buldum onları gerçekten superler hardnheavy tarzının kralı olucaklar turkiyede!! gitaristleri deniz tuncer le last fmde birkaçkez konustuk sanırm en son baterist ariyolardı buldularmı bilmiyorum.. ama hakkaten super bir grup basarıların devamını dilerim...

Yorum

kuruçeşme pentagram konserinde ön grup olarak çıkmışlardı ilk görüşümdü gayet güzel... müzikal açıdan vokal de gerçekten boş değil..

Yorum

Masstivalde süperlerdi erken saatlerde çıktılar ve insanlar güneş sıcaklığı demeyip onları izlemeyi tercih ettiler. Bende en öndeydim. Gerçekten süperler. Yakında albümleri geliyor kayıttalar şuanda en son yaptıkları besteyi çaldılar ve mükemmeldi. Süper bir albüm bizi bekliyor.

Yorum

amatör grup mu onlar ben profesyonel sandım solo gitaristi tek başına idare editordu ezdi geçti kim varsa amca iyi çalıyor.. last fm de ben de dinledim bir konser kaydı vardı sözü çok hoşuma gitti.. "kafa sallamayanı şuraya boğazın serin sularına gömücez arkadaşlar hadi"

Yorum

mükemmel bir heavy metal grubu. Vokal Türkiyede ender bulunacak cinsten. Bence Türkiyede gerçekten heavy metal yapılabileceğini kanıtlamışlardır.

Yorum

ismini duymuştum ama dinlemedim en yakın zamanda dinleyeceyim

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
              Initializing Tabs & loading Content...
              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
              X