Daha 1 hafta kadar önce öğrenmeme rağmen şuana kadar dinlediğim en iyi Türk grup ünvanını kesinlikle hakediyorlar. Vokalin müthiş bir sesi var, daha önce bu kadar yüksek notalara çıkan Türk bir vokal dinlemedim.(Amatör grup olarak) Ve inanıyorum ki destek verilirse harika işler başarabilir Saints'n Sinners. Sahne şovları çok iyi ve hakikaten coşturuyorlar seyirciyi. Buyrun izleyin, dinleyin derim.
Bu adamları dinlemeden Türkiye'de vokal mi var, Türkiye'de adam mı var gibi şeyler söylemeyin. Umarım bir yerlere gelirler ama gelemezlerse bile en azından Türk müzik piyasasında böyle başarılı, böyle 80ler kokan bir grubun var olduğunu bilmek bana yeter. Tarz olarak Hard'n heavy diyebiliriz. Grup elemanlarının favori grupları arasında Iron Maiden, Judas Priest, Van Halen, Black Sabbath, Ac/Dc gibi isimler var.
Saints'n Sinners - One For THe Road (Live)
Saints'n Sinners - Max Schreck
Metal God'a teşekkürler.
Bu adamları dinlemeden Türkiye'de vokal mi var, Türkiye'de adam mı var gibi şeyler söylemeyin. Umarım bir yerlere gelirler ama gelemezlerse bile en azından Türk müzik piyasasında böyle başarılı, böyle 80ler kokan bir grubun var olduğunu bilmek bana yeter. Tarz olarak Hard'n heavy diyebiliriz. Grup elemanlarının favori grupları arasında Iron Maiden, Judas Priest, Van Halen, Black Sabbath, Ac/Dc gibi isimler var.
Saints'n Sinners - One For THe Road (Live)
Saints'n Sinners - Max Schreck
Metal God'a teşekkürler.
Yorum