Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Parafin

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Parafin

Parafin;

Grup 2008 yılında Eren Ötürk(gitar-vokal); Erdem Sarılı(bass) ve Kerem Sarıkaya(davullar) tarafından İzmir'de kuruldu. Kısa bir süre sonra kaydettiği "Uzak Dur" isimli demosuyla Yüxexes ekibinin ilgisini çekerek ar-ge klip çekimi için istanbula gitti.. Eksik kadrosuna rağmen güzel müzik sevdasından kopmayan grup, 2008 Jack Daniels rock müzik yarışması 3. sü Serkan Korkmaz'ın da katılımıyla kadrosunu tamamlandı. PARAFİN şimdilerde diğer besteleri için stüdyoda..

parafin's profile including the latest music, albums, songs, music videos and more updates.

Sevgiler...
    Eklenmiş Dosyalar

Grubun myspace'deki şarkılarını dinledim ve hoşuma gitti. İyi bir gruba benziyor. Umarım başarılı olurlar...,

Yorum

Grubun ''Tutman lazım elimden'' adlı yeni bestesi myspace sayfasına eklenmiştir

Yorum

Şu an sadece tutman lazımı dinledim.Ve birileri tutar gibi geliyor elinizden

Yorum

Grubun ''Beni Hatırla'' isimli cover parçası myspace sayfasına eklenmiştir. Ayrıca ''yarisfest'' te yarışmacı gruplar arasındadır kendileri, oylarınızı bekleriz

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
          Initializing Tabs & loading Content...
          Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
          X