Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Blind Guardian

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Blind Guardian

Arkadaşlar Blind Guardian hakkında ne düşünüyorsunuz? Benim gerçekten severek dinlediğim bir grup fakat forumlarda adına rastlayamadım. Dinleyen arkadaşlar lütfen yorumlarınızı esirgemeyin

) Bence fazla okumamışsın forumları kragen ve ben bir çok yerde bahsettik Blind Guardiandan ) severek dinleriz ne diyebilirim ki

Yorum

Bence harika bir grup.. Bazı şarkılarını arka arkaya 10 kez dinlesem de bıkmam. power metal tarzları. solistleri aynı zamanda bascı. dio dan esinlenerek kurulmuşlar gerci ama bence harika bir grup. mükemmel şarkıları var. örn. fiddler on the green, and the story ends, ashes to ashes, and then there was silence, ooo yaz yaz bitmez..

Yorum

and then there was silence süper bir şarkıdır.
        14 dk . İlk keşfettiğimde kulaklarım kanayana kadar dinliyodum neredeyse.
        Özellikle Nightfall, Into The Storm, Bard Song almanya konser kaydı süperdir.Adamların bütün şarkıları güzel. Özellikle Hansi'nin vokaline bayılırım.Haykırıyor adam bu kadar içten söylenmez.

Yorum

aslında beni etkileyen bir yönleri de koro gibi söylemeleri. adamların zaten "circle of bards" ları var. konserlere fln oradan adam seçip çıkarıyor, şarkıları koro gibi söylüyorlar. harika bir grup.

Yorum

evet o özelliği de grubu etkileyici kılan bir yönleri. Şarkılar koro halinde ve çok hoş. Gerçekten başarılı bir gruptur.

Yorum

Mükemmel desem yeri bu en sonki Metallica rezaletindende sonra onları değişmem kimseye gerçi son albümleri (a night at the opera) fazla beğenilmedi ama olsun krakerin de dedii gibi and the tere was silence yeter tek başına zaten tam 14 dk sürüo
              o şarkının son 2 dklık kısmına bayılıyorum ve ileri sarmaya üşenip sıkılmadan 12 dk dinliorum.
              çok sesli namına herşey var blind guardian da..

Yorum

ben blind guardian dinleyemem... nedense adamın sesini çekemiyom yani anlamıoyom neden... bi de sözler filan çok saçma geliyo bana...

Yorum

Nasıl saçma abi ya sanırım fantastik hikayeler takip etmiyosun aksine çok beğenilir sözleri..

Yorum

fantastik hikayeleri ben de fazla takip etmeme ama benim çok hoşuma gidiyor. harika bir grup

Yorum

Sözleri şovalyeler, kılıçlar, fantastik dünyalarda geçen savaşlar, Kahramanlık, ... vs Ben çok severim. Aslında Lord of the rings'in soundtrack'ında olması gereken bir gruptu benim için. Adamların bütün şarkıları neredeyle o tarz.

Yorum

Lord of the rings şarkıları var zaten ya. haklısın

Yorum

Into The Storm'u tavsiye ederim blind sevip dinlemeyenler varsa.
                          Lord of the rings'de güzeldir.

Yorum

FRP'den hiç anlamam ve takip etmem o yüzden anlamıyom sözleri....

Yorum

Anlamıo olabilirsin abi yinede saçma falan deme çok verim ben onları alındım valla..

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X