Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Rhapsody

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Rhapsody

Evet bu italyan grup hakkında düşüncelerinizi almak istiyorum. Bence çok iyiler ve en beğendiğim parçaları Flames of Revenge'dir.

evet güzel bi grup. senfonisi çok iyi grubun. ancak sanki biraz blind guardian'a özeniyolar gibi gelio bana.

Yorum

blind guardiandan daha enerji dolu ve hızlı oldukları ortada ama blind guardian bir idoldür bu grubun en iyi albümü en sevilen şarkısı Emerald Sword'un içinde bulunduğu 'symphony of enchanted lands' olarak değerlendiriliyor. ama bana sorarsanız en iyisi 'dawn of victory' dir.rhapsody ve her ne kadar bu grup kadar melodik olmasa da tarzları çok benzeyen dragonforce için bi grup neden bu kadar hızlı çalabiliyorken bu kadar iyimser bi müzik yapar diye düşünmekten kendimi alıkoyamam.. melodiler çok canlı sözler de çok güzel..insanın kılıcını kalkanını kuşanıp dağlara çıkası geliyor!!

Yorum

saurona katılıyorum kesinlikle dinleyince karşıma bir ejdarha çıksında bi keseyim diye düşünüyorum

Yorum

Keşke Türkiye ye gerlselerde konserine gidebilsek

Yorum

Daha yeni yeni başladım ama sanırım Manowardan daha fazla sevicem gibime geliyo.Zaten mitoloji hep ilgimi çekmiştir grubun felsefesi zaten bu.Müzik olarak tamamen dolu.İnsan fazlasıyla doyuyor.Gitar soloları, bateri, vokal hepsi mükemmel uyum içinde.Ne diyebilirim ki başka?

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
            Initializing Tabs & loading Content...
            Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
            X