Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ozzy albümü Haziran'da !

Collapse
X
 
  • Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

  • Ozzy albümü Haziran'da !

    Ozzy Osbourne, merakla beklenen albümü "Scream"i 14 Haziran'da yayınlıyor. Osbourne, 10. solo albümü 2007 tarihli "Black Rain" albümünün prodüktörü Kevin Churko ile çalıştı.

    30 Eylül'de ülkemizde de konser verecek olan Ozzy'ye albüm kaydında Gus G (gitar), Blasko (bas), Tommy Clufetos (davul) ve Adam Wakeman (keyboard) eşlik etti. Albümde yer alması beklenen şarkılar arasında 'Diggin Me Down', ''Let It Die', ''Soul Sucker'', ''Fearless', ''I Want It All'', ''Time'', ''Crucify'' ve ''I Love You Al'' yer alıyor. Albümün ilk single'ı ''Let Me Hear You Scream'' geçtiğimiz günlerde internet üzerinden dinlenmeye açıldı.
    Son güncelleyen Seventh Rua; 13-05-2010, 22:47.

  • #2
    Ozzy şarkı listesini açıkladı!

    Ozzy Osbourne'un 14 Haziran'da yayınlayacağı albümü "Scream"in detayları belli oldu. 1986'daki "The Ultimate Sin"den bu yana Zakk Wylde ve 1995'ten bu yana baterist Mike Bordin olmadan kaydedilen ilk albüm olan "Scream"de bu ikilinin yerine Gus G (Firewind) ve Tommy Clefetos (Rob Zombie, Alice Cooper) enstrümanların başına geçiyor. Albümün kapağı ve şarkı listesi şöyle:


    Let It Die

    Let Me Hear You Scream

    Soul Sucker

    Life Won’t Wait

    Diggin’ Me Down

    Crucify

    Fearless

    Time

    I Want It More

    Latimer’s Mercy

    I Love You All
    Son güncelleyen Seventh Rua; 13-05-2010, 22:45.

    Yorum


    • #3
      Bu albümü kesin almam lazım.

      Yorum


      • #4
        kesinlikle almak lazım bu albümü....
        keşke şarkılardan kısa bölümlerden olsa

        Yorum


        • #5
          UnqBlooDo isimli üyeden alıntı Mesajı göster
          kesinlikle almak lazım bu albümü....
          keşke şarkılardan kısa bölümlerden olsa
          Sanırım istediğin böyle birşeydi :

          Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.

          Yorum


          • #6
            Seventh Rua isimli üyeden alıntı Mesajı göster
            Sanırım istediğin böyle birşeydi :

            http://www.youtube.com/watch?v=t-bLEskJbiE

            Mutlu ettin beni

            Yorum


            • #7
              Black Sabbath yeniden olabilir mi?

              Ozzy Osbourne, olası bir Black Sabbath toplanması üzerine Rolling Stone'a konuştu. Osbourne, yeni albümü "Scream" üzerine konuşmak için ziyaret ettiği Rolling Stone muhabirlerinin Black Sabbath soruları üzerine "Asla asla dememeli, çünkü hayatın size neler getireceğini bilemiyorsunuz. Bill, Tony ve Geezer'ı seviyorum" dedi. Yeni turnesinde Black Sabbath şarkılarına da yer vermeyi planlayan Ozzy, 'Iron Man' ve 'War Pigs'ten farklı şarkılar seçmek için çalıştığını 'Fairies Wear Boots' gibi şarkılarını deneyip neler olduğunu görmek istediğini belirtti. Söz 'Paranoid'e geldiğinde ise bu şarkının Ozzy Osbourne antemi olduğunu ve her zaman söylemesi gerektiğini ifade etti.
              Son güncelleyen Seventh Rua; 02-06-2010, 18:33.

              Yorum


              • #8
                Ozzy - Iommi

                Ozzy Osbourne ve Tony Iommi arasındaki sorun çözüldü. Black Sabbath'ın isim hakkı nedeniyle mahkemelik olan ikili, en sonunda aralarında anlaşmaya vardı. 29 Mayıs 2009'da Ozzy Osbourne'un Tony Iommi'yi Black Sabbath ismini yasal olmayan bir şekilde kullandığı iddiasıyla mahkemeye vermiş ve iddianamesinde Black Sabbath adının sadece Iommi'ye ya da kendisine ait olmadığını, bu markada Geezer Butler ve Bill Ward'ın da hakları olduğunu belirtmişti. İkili arasında süregelen dava geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamayla sona ermiş gözüküyor.

                Davayla ilgili yapılan açıklamada "Efsane heavy metal grubu Black Sabbath üyeleri Ozzy Osbourne ve Tony Iommi arasındaki Black Sabbath isim haklarına yönelik sorunlar çözülmüş ve New York'ta devam etmekte olan dava düşmüştür." ifadeleri yer alıyor. Açıklamanın devamında "Her ikisi de bu sorunu geride bıraktıkları ve gelecekte beraber işbirliği yapacakları için mutlular. Şunun bilinmesi gerekir ki bu sorun asla kişisel değil, her zaman işle ilgiliydi." deniyor.

                Sunday Mercury Gazetesi'ne konuşan Tony Iommi de Ronnie James Dio'nun cenazesinde Ozzy ile konuştuklarını, Ozzy ile arasında her zaman karışık bir ilişki olduğunu; ancak her zaman ne olursa olsun birbirleriyle konuştuklarını belirtti. Iommi, "Tekrar Ozzy ile çalar mıyım? Kimbilir?" diyerek de gelecek için açık kapı bıraktı.

                Yorum

                Unconfigured Ad Widget

                Collapse
                Initializing Tabs & loading Content...
                Initializing Tabs & loading Content...

                Trending

                Collapse

                Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

                Pitbull Strings Gold Series Gitar Telleri

                Collapse

                Çalışıyor...
                X