Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Reenkarnasyon

Collapse
Bu konu kapandı.
X
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Geçen gün televizyonda izledim, bilmem sizde gördünüz mü? Küçücük çocuk çıkmış ben Barış Manço'nun
    ruhunu taşıyorum, önceki hayatımda Barış Manço'ydum diyordu, bu çocuk 5-6 yaşlarında, yok bilmeden
    Barış Manço'nun evini bulmuş, karısının çocuklarının adını söylüyor arada falan... Tam inanmaya
    başladım okadar inandırıcıydı gerçekten, içimden dedim "küçücük çocuk nasıl ezberlesin bukadar şeyi,
    demek doğruluk payı var" ama akşama başka bir programa canlı yayına çıkardılar çocuğu, çocuğa "Sen
    şimdi Barış Mançonun ruhunumu taşıyorsun?" dediler "Hayır ben Barış bilmemkimim dedi" Yapımcılarda
    hemen "Küçük Barış ailesi tarafından baskı altında söylediği idaaların doğru olmadığını itiraf etti, bizde sizi
    aydınlatmış olduk" a getirdiler, hem kendileri gerçekmiş gibi izletip, kendileri yalanladılar. Ondan beri
    sanırım inanmıyorum... Biri kanıtlamadanda inanmayı düşünmüyorum ama deja-vu bende de
    fazlasıyla olan birşey, bende çok fazla "aaa, bu sahneyi daha önce görmüştüm" derim.

Yorum

Şu aralarda Barış Manço'yum diye ortalarda dolaşan bir çocuk var. Biz reenkarnasyona inansakta inanmasakta kanıtlayamayız nasıl olsa, onun için boşuna kafamızı yormayalım

Yorum

bende de oluyor bu tarz seyler... arkadaşlar , bence hic birsey bizim bildigimiz kadar basit degil. bence cok daha ayri seyler var. din in daha da ustunde bisiler olablir. bu aralar karisigim tekrarda. sanki bana hayat sonrasi , bize anlatilanlar gibi degil gibime geliyor.... be nsimdi rebel miyim ? ?

Yorum

Evet arkadaşlar, Forum Kurallarını okuduysak sitede cin, büyü, ruh vs gibi şeyler konuşulmasına sıcak bakmıyoruz. Bu vesile ile bu başlığa yazan tüm arkadaşların karnelerini kırmaktan gurur duyuyorum diyip korkutmayayım sizi.

Seviyeli ve düzgün konuştuğunuz için takdir ediyorum ama yarın öbürgün buraya birinin gelip abuk subuk yazılar yazıp siteyi kötü duruma düşürmemesi için başlığı kilitliyorum.

Reenkarnasyon var mıdır, yok mudur? Güzel soru ama cahilane bir soru. Çünkü sorana arkadaş bunu hayalinde düşünmek yerine yeterli araştırmayı yapsa ve elde ettiği verilerin üzerinde düşünse mümkün olup olmadığını görebilir.

Eğer kafasına takılan, mantığına oturtamayan, gerçekten öğrenmek isteyen varsa özel mesajla bana danışabilir. Site için pek hayra alamet değil böyle başlıklar. O sebeple kapatılması uygundur.

Selam ve sevgi ile...

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
          Initializing Tabs & loading Content...
          Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
          X