Duyuru

Collapse
No announcement yet.

eRepublik

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

eRepublik

Merhaba arkadaşlar eRepublik'i size tanıtmak ve oyuna başlamanızı teşvik etmek amacıyla bu konuyu açıyorum Öncelikle kayıt linkini veriyim (Benim referans linkimdir)

Multiplayer strategy game that allows users to rule a country, be an entrepreneur or gather your fellow citizens to start a resistance war. eRepublik the online strategy game.

"eRepublik nedir?" sorusuyla başlayacak olursak;
    eRepublik bir web browser oyunudur.Oyunda gerçek dünyada ki ülkelerin çoğu(hepsi bulunmuyor ne yazıkki arz-talepden dolayı) bulunmakta.Türkiye'de bulunan bu ülkelerin içinde.Oyunda normal bir vatandaş olarak başlıyorsun ve hergün hem bir işte çalışıp para kazanıyorsun hem de askeri eğitim alarak Strength seviyenizi artırıyorsunuz.Daha sonra tercihinize bağlı olarak şirket açıp işinizin patronu olabilirsiniz.Gazete açıp makaleler yazabilirsiniz.(Tabii bu ikisini aynı anda da yapabilirsiniz bi kısıtlama yok ) Ülkelerin başkanları mevcut ve siyasi partide kurabiliyorsunuz ayda bir seçim oluyor.

Ülkemizin son 1 aydaki sürecinden bahsedecek olursam eğer;
    Yaklaşık 1 ay önce alipoyraz başkanlığı altında Türkiye halkı oyun adminlerine karşı boykot kararı almıştı.Savaşlarda vurmayacak ve gold yakmayacaktık.Fakat bunu fırsat bilen Yunanlılar bölgelerimize saldırdı ve hepsini teker teker aldılar yaklaşık 2 hafta öncesine kadar haritadan silinmiş bulunmaktaydık.Sonra Yunanistan'ın müttefiki Romanya ülkemiz toprakları üzerinden Ortadoğuya açılmaya çalıştı.Bu sırada 3-4 başkan değişti ülkemizde görevi kim alsa bırakıyordu büyük bir yüktü ne de olsa silinmiş bir ülkenin başkanlığını yapmak.Neredeyse tüm gruplar (savaş grupları mevcut oyunda) ülkemizi terketti stok yapmak üzere.Zaten inci üyeleri (evet inci de oynuyor oyunu ve dünyanın en büyük gücü diyebiliriz neredeyse) Türkiye'ye küsmüşler ve hepsi Amerika'ya göç etmişti.Tam bu sırada başkanlığı ilkeratici isimli bir arkadaşımız devraldı.Kabinesiyle birlikte izlediği doğru politikalar sayesinde 1-1.5 hafta içerisinde Marmara bölgesi hariç ülkemizin tüm orjinal sınırlarını + olarak ege adaları bölgesini Türkiye topraklarına kattık.Özet olarak bu daha detaylısını öğrenmek isteyenler ulaşabilir bana

"Napıcam ben bu oyuna başlayıp hiç bir şey bilmiyorum?" demeyin;
    Oyuna başladığınızda ben size elimden gelen bütün yardımları yapacağım.Benim şirketimde piyasanın üzerinde bir maaşla çalışabilirsiniz.Bana sadece oyuna başladığınızı belirten bi p.m atmanız yeterli (oyun veya forum üzerinden farketmez) isteyen msn adresimide ekleyebilir:
    bahadir0073@hotmail.com

Başlangıç için ufak tavsiyeler;
    90-100 can arasında çalışmaya özen gösterin.Bu hem sizin yararınıza hemde çalıştığınız şirketin sahibinin yararına olacaktır.
    Her level atladığınızda gelen 1 gold,5 levele ulaştığınızda gelen treasure mapden gelen 5 gold ve kazandığınız heykellerden gelen 5 goldları 0.19 boost ile train ve work yapmakta kullanın.Böylece gelişmeniz hızlanıcaktır.
    Oyunda açılan makaleleri okumaya özen gösterin.Ülke gündemini takip etmeniz yararınıza olacaktır
    150-200 str civarına ulaşmadan SAVAŞMAYIN.Savaşmak sizin zararınıza olur size oyun başında hiçbirşey katmaz üzerine kaybettiğiniz hpyi karşılamak zorunda kalırsınız.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar daha detaylı bilgi için yukarda belirttiğim şekiller ile bana ulaşabilirsiniz.

Üyelik linki : https://www.erepublik.com/en/referrer/MaviCikoLata

Şimdiden iyi oyunlar

Ben de bu tip internet oyunları hakkındaki fikrimi söyleyeyim. Bu oyunlara kendinizi kaptırıp zaman kaybetmeyin...

Yorum

yigit20 isimli üyeden alıntı Mesajı göster
      Ben de bu tip internet oyunları hakkındaki fikrimi söyleyeyim. Bu oyunlara kendinizi kaptırıp zaman kaybetmeyin...
      Haklısın. Ama bu oyun OGame klan tarzı değil. Günde 10 dk girmen yetiyor. Fazlası boşuna yani bir işlevi yok fazla kalmanın.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
      Initializing Tabs & loading Content...
      Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
      X