Duyuru

Collapse
No announcement yet.

en beğendiğiniz Nirvana şarkıları?

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

en beğendiğiniz Nirvana şarkıları?

nelerdir ?

ben her şarkısının yeri ayrı ama en iyisi the man who sold the world ve in bloom...
    Son güncelleyen yadiq; 15-12-2008, 22:26.

the man who sold the world
    smells like
    about a girl
    Jesus Doesn't Want Me For A Sunbeam
    Lake of Fire
    polly
    you know your right
    Come as you are
    RAPE MEEEE!!!

hepsini seviyorum bende nirvana hastasıyım

Yorum

bilmediğim şarkıları olabilir ama sevmediğim şarkıları yok.Ama şu sıralar love buzz hoşuma gidiyo

Yorum

love buzz ın bi' konser videosu var kurt kavga ediyor.. Gitarı adamın kafaya indiriyo filan
        Son güncelleyen yadiq; 12-07-2010, 17:26.

Yorum

adamda çakıyo yumruğu

Yorum

benim için de çoğu şarkısı güzeldir nirvananın ama "something in the way"in özel bi yeri vardır.polly de çok güzel bi şarkı.the man who sold'u da söyliycem ama malesef biliyosunuz nirvananın değil o parça,coverlamışlar.ama çok sağlam parça olmuş.varsa dinlemeyenler asıl sahibinden yani David Bowie'den de dinlesin bence.parçanın orijanili de ayrı bi güzel,çok otantik..

Yorum

(smells like)

konusu açılmışken Kurt öldü ama eskimedi bitmedi ÇOK İLGİNÇ çok fazla albümü de yok ve çok fazla hit parçası da yok , şeytan tüyümü varmış ne çok tuhaf. (smells like)

Yorum

evet aynen öyle!yıllanmış şarap gibi adam adeta.bu olay aslında bana büyük besteci Chopin'i de anımsatıyo.o da maalesef 39 yaşında ölmüştü.arkasında da diğer bestecilerde olduğu gibi-örneğin Mozart ve Beethoven- hit denebilecek çok fazla eser de bırakmadı..burda Schuman'ın onun için söylediği söz beynime adeta kazınmıştır:“Şapkalarınızı çıkarın baylar, bir dahi geliyor. Şair olmak için kocaman ciltler doldurmak gerekmez; bir iki şiirle bu ünvana layık olabilirsin. Chopin de böyle şiirler yazmıştır”.Kurt'le benzeşen bi durum sanırım,ne dersiniz?Sanatla uğraşanların kaderleri de benzeşiyo işte...

Yorum

breed, repertuara girdi bile ...

Yorum

something in the way de korkuyorum açıkçası ilk bu şarkıyı dinlerken karıştırmıştım suikasti hakkında bilgileri heralde bilinç altıma yerleşti

Yorum

aynen öyle hepsi güzel, hepsinin yeri ayrı ama;

the man who sold the world, lake of fire, rape me ve heart shaped box'un yeri benim için ayrıdır...

şu sıralarda dumb'a sardım (:

Yorum

rape me. rape me. rape me.

Yorum

suattaus isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                          something in the way de korkuyorum açıkçası ilk bu şarkıyı dinlerken karıştırmıştım suikasti hakkında bilgileri heralde bilinç altıma yerleşti
                          pardon ama ben biraz fransız kaldım malesef..ne suikasti ya?something şarkısıyla suiskatin ne ilgisi var...ayrıca kaldı ki var.bu seni neden korkutuyo onu da anlamadım

Yorum

ben en çok where did you sleep last night ı seviyorum niye acaba

Yorum

ama dave falam müdahale ediyo

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X