Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hayvanlar Alemi.

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Hayvanlar Alemi.

Sitemizde merak ediyorum evcil hayvanlar besleyen kimler ve neler besliyorsunuz ??
    kedi,köpek,kuş,balık,hemster, ve aklınıza gelebilecek herşey burda paylaşalım.

Ben tam bir hayvan severim ama sadece köpeklere karşı bu sevgim
    Bir boxer köpeğim vardı 4 aylıkken çalındı şimdi 6 aylık bir rottweiler im var.
    Şimdiden seviyorum ileride nasıl olsa bu kadar çok sıkıştıramıyacağım

Benim muhabbet kusum vardi.Yesil'di ismi

Sofradaki rakiyi icer,salatadan isirirdi

5 yasinda vefat etti :{

Yesil'i aniyoruz.

Yorum

Zamanında kablumbağa, muhabbet kuşu(11 yıl yaşadı) ve akvaryumum vardı. Kuşları özellikle de papağanları delicesine seviyorum, elinde fazla papağan yavrusu olan varsa isterim söyleyeyim. Şu anda arkadaşımın muhabbet kuşu, kanarya ve cennet papağınına bakmaktayım, sanırım cennet papağınını bana verecekler, geleli bir hafta oldu, habire dibimde; bir mıncıklama, öpme seanslarıdır gidiyor, arkadaşım da şokta nasıl olur o bizi yanına bile yaklaştırmazdı diye.

Bu başlık çok iyi olmuş iyi akıl etmişsin komşu.

Yorum

yaklaşık bir yıl önce hemster'ım vardı. ismi idris'ti çok güzel taklalar, parandeler atardısonra bigün kafesinde ölü buldum

Yorum

ben imde akvaryumum var içinde 3 yaşında olan 7 tane japon balığım var ama benim hayvan sevgim uzaktan bakarak olmuyor illaha dokunacam o yüzden balık bana göre değil en iyisi köpek.

Yorum

benim hayvan sevgim uzaktan bakarak olmuyor illaha dokunacam
            Aynen benimde öyle, zaten o yüzden irice guramilerimi bile mıncıklardım elimi suya sokup arada, el kadar astronot'umu da sosisle salamla kandırıp, bir yandan elimle yedirip bir yandan kafasını severdim. Çok tatlıydı kerata..

Yorum

Muhabbet kuşum vardı geçen hafta öldü...6 yaşındaydı. Heryere benimle gelirdi ve konuşuyordu. Rahmetliyi anıyoruz. Papağan istiyorum ama ona da bakması zor sanırım.

Yorum

kedim var iki tane ve ikisi de birbirinden tatlı

benim hayvan sevgim uzaktan bakarak olmuyor illaha dokunacam
                Katılmamak elden değil, kesinlikle fiziksel temas olmalı bence de..

Yorum

Açıkcası köpeklere karşı aşırı bir sevgim var ancak yer yokluğundan dolayı şehir içinde evde bakamıyorz ancak kedim diyebileceğim arada sırada evde arada sırada dışarda olan şehrin dışında olan evde Toygarsu adında bi kedi var isterseniz resmini çekiyim bi ara Kedileri sevmem fazla ekliyimde

Yorum

17-18 sene olmuştur rahat, su kaplumbağalarım var 2 adet... Tomurcuk ve Bıdık.

5 senedir falan da yeşil bir amazon papağanım var, Boncuk. Feci şımarıktır kendisi

Yorum

5 senedir falan da yeşil bir amazon papağanım var, Boncuk. Feci şımarıktır kendisi
                      Çok şanslısın lord, keşke bende de bir kakadu veya macaw olsaydı..

Yorum

Olur yahu, neden olmasın, hayvansever bloglarında falan yavrularını verenler vardır muhakkak (Eğer ki neden fiyatlarıysa).

Benimkisi bu:

Macaw ve kakadulardan küçüktür. Afrika gri papağanlarından çok az daha küçük denilebilir. Daha büyük olsaydı daha haşin sevilebilirdi, fena olmazdı

Feci heriftir... Evde bir dakika yanlız bırakmaz. Bir de yerde yürüyor bu sene hiç uçtuğu yok. Tuvalete gidiyorsun peşinde, mutfağa gidiyorsun peşinde, odanda peşinde. Ayaktayken omzunda otururken bacağında genelde... Böyle bir heyvandır kendileri ...

Konuşma monuşma hak getire ama bol bol bağırır, müzik sever, eşlik eder falan... Zaten çok insancıl olan papağanlar konuşmuyormuş genelde. İletişim problemi klasik... Bir şekilde ihtiyacını karşılayınca kastırmıyor demek ki hayvancağız.

En büyük şilayetim yaramazlığı ve etrafa zarar vermesi... Her boku kemirir piç kurusu.

Yorum

kedi(1), köpek(3), tavşan(2), hint bülbülü(2), muhabbet kuşu(sayısını hatırlamıyorum) bunların hepsini besledik. bi ara yılanda alcaktım vazcaydım

Yorum

benimde muhabbet kuşlarım vardıda hakkın rahmetine kavuştular tabi. Ben bu hayvanlara acıyorum ya bir kafese kapatılıyorlar. Hele o köpekleri küçücük kafeslere koymak ne kadar acı bırakın kendi doğal ortamında yaşasınlar

Yorum

Valla lord son 5 yıldır hayallerimdeki gibi bir kuşa sahipsin, benim de hayalim kakadu işte hastayım onlara, bir sürü videoları var elimde, en büyük özellikleri kendilerini mıncıklatmayı seviyorlarlar ve özellikle istiyorlar bunu

Şimdi baktığıklarımdan cennet papağını olanla kanki olduk bizde hemen. İlk günler elimi yaklaştırınca hemen alien misali o ampul dilini göstere göstere ısırmaya kalkıyordu heyecanla. Sonra ben tabi bunu kandırdım 2. gün hemen mandalina ve krakerle. Her güç açtım kafesini her gün çıktı, muhabbet kuşunu ısırmaya çalıştı vs. Bugünlerde açıyorum biraz sonra hoop masama geliyor, mouse'un yanına ya da omzuma konuyor, ortalıkta dolaşıyor, mouse'un kablosunu, bilekliklerimi arada parmaklarımı kemiriyor keyfine göre şiddet derecesi ile.

Bende arada bir tutup kafasını kaşıyorum, öpüyorum falan, hala tam alışamadı ama 1 hafta için iyi bir gelişme bence, eşşek sıpasının gagası da güçlü, neyi kemirse koparıyor kabloları,dergileri falan dikkat etmek lazım.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X