Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yemek

Collapse
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Yemek

bu sabah bir milkshake yapmışımmanyak güzel, 3 bardak içtim, verdiğim kiloları geri aldım.şaka-şaka..birçoğumuz yemek yapmaya bayılırız.bazılarımız bayağı iyi yapar.ben mesela iyi tiramisu yaparım..siz?

(alkollü-alkolsüz) meyve kokteylleri,
    salata (kuru kuru diil! meyve salatası, patates salatası fln) güsel yaparm..
    en azından yiyen ve içen beğeniyo

ya pişi sorcam bilene tabi hani kokteyllerde bardağın içinde kat kat renklerle meyve suları *****.. neyle yapıloar? biçok şey denedim olmadı gittiim otellerde fln sordm sölemiolar

Yorum

çok güzel tang karıştırırım. parmaklarınızı içersiniz . )

Yorum

walla ben de manyak yağda yumurta ve makarna yaparım ama nedense sadece ben yerim )

Yorum

çok iyi makarna yapamam sosisi yakarım ama çok iyi sipariş verebilirim...

Yorum

o kokteyllere mango suyu falan filan garip bi isimler diyolar onlarla renkleniyo ama inandırıcı değil hepsi boya insan zehirliyolar

Yorum

ben pek yemek yapmayı beceremem. hele hiç pratikliim filan da yoktur ))

yemeyi de pek sevmem zaten...

ne o yemek filan...

(yuh ulan, insan utanır biraz, bari tabakları kaldır da öyle yaz :P)

Yorum

sahanda yumurta, makarna, salata, menemen. benim mönüm bu kadar ama onlarda ne kadar oluyor bilmem

Yorum

bende makarna yaparım ama genelde kütle kütle oluyorlar bir çatal atıyorum tabağın 4/1 i geliyor ısırarak yiyorum

Yorum

yahu sitede amma yetenekli üyelerimiz varmış en iisi bigün toplanalım.. ama yemekler sizden!!eheheh..

Yorum

kısır yaparım ben, altın günlerimde ))

Yorum

ben bayağı iyi yemek yaparım...çok iyi ızgara, tiramisu, makarna, imambayıldı, çöp şiş, pilav, gözleme ve yaprak sarması yaparım. pardon ama hepiniz beceriksiniz. şaka..şaka..sadece öğrenmeye vakit ayırmanız lazım...

Yorum

patates ile de her türlü uçar kaçarım,
                          hatta patates ile karnıyarık gibi bir şeyler yapmayı düşünüyom, ismini de kumpir koyacam, nası icat ama!!!!!!

Yorum

mütiş icad abi ya! nası düşünemedim! olmaz böyle şey!!!!!

ali can kardeşim; onun insan zehirlediini sanmam.. açıkçası ben duymadım mango suyundan zehirlenenini ama mutlaka bi yan etkisi vardır!! doğadan gelmedii için olsa gerek buda..

veya!! demekki kokteyllerimden zehirlenenler benim yüzümden diiil!! mango dan zehirlenmiş!! oh ya vicdanım rahatladı!! saol kardeşeheheh

Yorum

walla ben bi tek manyak bi tost yaparım icinde her turlu sey bulunur ondan sonra ketcap mayonez fln muhtesem olu ama genelde sadece kasar sucuk salam la yaparım isteyen lere tarif verebilrim =)))) bi d bende siparis vermeyi cook iyi yaparım

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X