Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Piercing ve Dövme

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Piercing ve Dövme

Piercing'li ve dövmeli arkadaşlar, durumlar nası??? =)
    yazın konuşalım.. enteresan dövmeler ilginç yerlerde piercingler...

walla benim bi kulağım delik o kadar... dövme için de 18'i bekliom.. ya siz?

Korkma ondan bundan.
    Ne ölümden ne hayattan.
    Bu dünyada gördüklerin,
    Hepsi bir.
    Hepsi Hak'tan...

PentagraM

piercing olayoı biraz sakat ... acaip acı veren bir şey. hele kaşına piercing yaptırırsan çok daha tehlikeli çünkü kaşın ufak bir darbede bile patlıyor... Dövme olayına ciddi karar vermek gerekir hayatın boyunca taşıyacağın sildirme olayının pahalı ve zor olduğu bir şey... o yüzden iyi karar vermen gerekir.

Karanlığın ortasındayken
    İleride bir ışık görürsen
    Ona yönelmeden önce düşün
    YA O YENİ BİR KARANLIĞIN BAŞLANGICIYSA!!!

Yorum

Bence vucunun orasına burasına saçma saoan demirler geçirmenin hiçbir mantığı yok.Kulak haricindekilerin hepsi gereksiz ve aşırı.Punkçılara ait acayip bi olay.

Yorum

Dövme olayı fena değil ama hayatın boyunca taşımak isteğeceğin gerçekten çok hoş bi şey olursa...

Yorum

ben şahsen dövmeyi düşünürdüm because iyi bir dövme insana fecii yakışıyo. ama karar veremedim bi türlü denizkızımı yaptırsam gitarımımı ne dersiniz

Ustam seslendi uzaktan 'işçisin sen işçi kal giy dedi tulumları...'

Yorum

gitar elektro ise tamam ama klasik gitar dövme olarak tuhaf durur.Sen denizkızını yaptır derim ben.

Yorum

piercing çok saçma birşey! piercinge karşıyım, hem çok zararlı ve tehlikeli. hiç yaptırmayın derim. Ben kız olmama rağmen şimdiye kadar hiç kulağımı deldirmedim! Ne öyle, vücudunun herbiyeri delik deşik. Dövme olayına birşey demiyorum. Gerçi dövmede yaptırmıyorum ama..sakın kalıcı dövme yaptırmayın. çok zararlı. Bazıları havalı olmak ya da özendikleri için yaptırıyorlar. Onlara diyorum ki; piercing ve dövme yaptırmayın, kendi sağlığınız için... Benim arkadaşım koluna kalıcı dövme yaptırdı, ailesi nasıl izin verdiyse...dövme alerji yaptı ve kolu yara dolu. Hekese alerji yapacak diye birşey yok ama yaptırmadan önce dezavantajlarını gözden geçirin.

Sometimes I feel like
              I dont have a partner
              Sometimes I feel like
              My only friend
              Is the city I live in
              The city of angel
              Lonely as I am
              Together we cry

Yorum

dövmenin steril ortamda yapılmasının insana hiç bir zararı yoktur.Bu işin ehli olan yerler var oralarda yapmak lazım.Hem çoğu tıb bilgisine sahip profösyönel insanlarda yaptırmak lazım kısacası dövme yaptırmak istiyorsanız kesenin ağzını açacaksınız ya da ömürboyu leke gibi duran dövmelerle dolaşacaksınız hastalıkta cabası.

If I Die Before I Wake

Yorum

geçen gün national georaphic channell da bi program vardı dövmelerle ilgili onu izlerken şaştım kaldım. mürekkepten midir nedir bilinmeyen bir sebepten ötürü dövme yaptıran insanlar duramıyomuş. dövmeyi yapan makinanın sesi bile onları acaip etkiliyomuş. garip bi şey walla...

I FEEL HOME IN DESPAIR ... [/quote]

Yorum

bu arada bildiiniz güvenilir dövmeci flan varsa yazın.. çekinmeyin...!

Korkma ondan bundan.
                    Ne ölümden ne hayattan.
                    Bu dünyada gördüklerin,
                    Hepsi bir.
                    Hepsi Hak'tan...

PentagraM

Yorum

*** kardeşim dövme falan yapmayın işinizmi yok
                      hele piercing sakın ha bi yumrukta kan kaybından gidersin hem Allah dövme yapanları da yaptıranlarıda lanetlemiştir dövme yapacaksan al tükenmez kalemi başla çizmeye zararlı olm hijyenik falan farketmez deriye zararlı gözenekler kapanıyo daha bissürü şeyi var ama siz bilirsiniz yapanlardan tiksinmem bende severim hatta arada bir boyarım kendimi (wes borland kadar olmasada) benden sölemesi

Yorum

hijnenik ortamlarda yapılmasının hiçbir sakıncası yok bende 1 senedir var hiç bir şekilde rahatsızlığı ya da zararını görmedim .Ama genel olarak ele alırsanız 100 kişiden bir bölümünde rahatsızlık görülür oda dövme mürekkebine alerjileri olduklarından.Yaptırmak isteyenlerin genede bir doktor tarafından alerji testine tabi tutulmalarının ilerde olabilecek sorunlar karşı önlemerini almasında büyük yararı olur bence

Bazen Pilavdaki taşı dişini kırmadan anlayamazsın

Yorum

arkadaslar avuc ıcı kadar olan bır yıng-yang ın
                          70 mılyona patladıgı da burdan duyurulur

Yorum

nokta koydursan dahi 40-50 milyona patlar çünkü yeni iğne açıyor adam sana sanırım kimse kullanılmış iğneyle dövme yaptırmak istemez )

Bazen Pilavdaki taşı dişini kırmadan anlayamazsın

Yorum

ying-yang in anlamını bile bilmeden heryere çiziktirip duranlardan nerfet ediom!! sırf özenti olsun diyee...!

Korkma ondan bundan.
                              Ne ölümden ne hayattan.
                              Bu dünyada gördüklerin,
                              Hepsi bir.
                              Hepsi Hak'tan...

PentagraM

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending