Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sevgili meselesi

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Sevgili meselesi

Merhaba arkadaşlar okulda bir kız var benimle ilgileniyordu 1 yıldır kızla işi ileriettim(biraz geç kaldığımın farkındayım) kıza açıldım ama ben seni arkadaş olarak görüyordum dedi.Bugün de yanımda iki güzel kız görünce yüz tipini görmeliydiniz gördükçe yerlere yatıyorum gülmekten.Bundan sonra davranışlarım tavırlarım nasıl olmalı sizce?
    Teşekkürler..

Kanka moduna girersen kızla böyle olur,hiç sallama yeni sulara yelken aç

Yorum

Teşekkürler kardeşim...

Yorum

Hayatta hiç kimse vazgeçilmez değildir, dolayısıyla sen de vazgeçilmez değilsin, herkes senden bir gün vazgeçebilir. Aşk konusunda hayattan öğrendiğin nedir deseler "herkes bir gün herkesden vazgeçebilir" derim. Bugün hala yıllar önce yaptığım hataların acısını duyarım.

Yaşını bilmiyorum, bahsi geçen kıza ne şekilde baktığını, hayattan beklentilerini de bilmiyorum. ama günün birinde kızı iki yakışıklı erkekle görünce kendi yüz tipini düşün. Bu şekilde devam edersen olacağı bu çünkü. Kaldırabileceksen ya da umrunda olmayacaksa yeni sular konusunu düşünebilirsin. Ama kalbinin biraz da olsa sızlayacağını düşünüyorsan dört elle sarıl ona. Bir ilişkiye başlayıp herşeyi tüketip, anlaşamayıp hatta birbirinden nefret ederek ayrılmak, daha başlamadan biten ama yıllarca kalbinde duyacağın bir sevgiyi taşımaktan çok daha güzel.

Daha bugün, beni zamanında çok seven ama sırf senin düşünmeye meyilli olduğun şekilde düşünmem ve davranmam yüzümden biten bir ilişki yaşadığım kızın evlendiğini öğrendim. Tesadüf sen bu konuyu açtın.

Yorum

Diyorum sana,git çıkma teklif et,kabul etmezse boşver,yeni denizlere yelken aç.

Yorum

Mcs yine beni yakaladın
            Frusciante sana çok teşekkür ederim.
            Görüşlerini çok beğendim...

Yorum

frusciante fena konuşturmuş tecrübesini ,) Teşekkür etmek yetmez. Resmen bir ansiklopedi. Al hafızanın direk ana sayfasına koy kapağı açık şekilde. Benim de diyecek çok çok fazla sözüm olsa da tek diyeceğim gençliğinizi yaşayın takılmayın böyle ayrıntılara. Azıtmayın yoldan da çıkmayın ama yiyin için gülün eğlenin az biraz kederlenin sonra o kederin haddini bildirircesine yine gülün eğlenin. Bu yaşanan ve kafada soru işareti bırakan olaylar da tadı tuzu olsun gençliğinizin. Ben çok mu yaşlıyım hayır. Sadece hayatı yaşamayı seviyorum ve ölümlü dünya... Hak ettiğinizi bulmaya çalışın geçici hoşlantılar peşinde hırpalanmayın ,)

Yorum

Teşekkürler cankut

Yorum

Teşekkürler yorumlarınız için, benimki de farklı bir bakış açısı işte
                  Son güncelleyen frusciante_; 06-03-2011, 00:22.

Yorum

Ne hale geldi güzelim forum.

Yorum

sana düşen bir şey yok freefall . O adminin bileceği iş sen karışamazsın. Yasak yerde yazmadık bir şey yapmadık. ayıp etme bence.

Yorum

Sana kalmadı güzelim forumun ne olduğu.. Ona admin karar verir sen değil. Ayıp etme bence. :@

Yorum

Adam hızını alamadı 2 kez yazdı : ) Konu hortladı bu arada ee ne oldu amacına ulaşabildin mi?

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                          Initializing Tabs & loading Content...
                          Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                          X