Duyuru

Collapse
No announcement yet.

I-doser

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

I-doser

Arkadaşlar yotube a ı doser yazın ve dinleyin

bu bir rock grubu değil

ama psychedelic etki yaratan sanal bir uyuşturucu
    araştırmalarıma göre hiçbir zararı yokmuş

gözlerinizi kapatın kesinlikle kulaklık takın kulaklıksız olmuyor ve rahat olduğunuzdan emin olun.

dinlemek isteyenler burdan buyursun.Bu magic mushroom.
    lsd,cocaine,heroine var ve en etkilisi hands of god gerçekten almış kadar oluyorsunuz bu konuyu açtıktan sonra uyarı alacağım gibi geliyor.inşallah böyle bir hadise yaşanmaz.

Ben daha önceden denedim birşey yaşamadım ama biz genede bunu burada yayınlamayalım, ne olur ne olmaz

Yorum

Beautiful_Death isimli üyeden alıntı Mesajı göster
      Ben daha önceden denedim birşey yaşamadım ama biz genede bunu burada yayınlamayalım, ne olur ne olmaz
      zaten 'abi 20 doz eroin aldım hiç birşey olmadı' gibisinden bir iş değil konsantre meselesi.placebo etkisi yapıyor.

Yorum

grunge_man düşüncelerine saygısızlık etmek istemem ama bu i-dose muhabbeti bence fazlasıyla abartılmış ve bir nevi şehir efsanesine dönüşmüş birşey. Daha önce hiç duymamıştım bu konuyu, gerçekten ilgimi çekti ve karanlık bir ortamda kulaklıkla dinledim ama sonunda harcadığım zamana yandım

Yorum

Daha önce bunun alkol etkisi yaratanı dinledim, sadece kulaklarım mahvoldu çıkan sesten, bir işe yaramadı. Şimdi de arkadaşın verdiği linkteki şeyi dinledim, ses bende gerginlik yarattı. Hele 20-25 saniyede bir yüksek bir ses verince irkiliyorum fena derecede. Bunun dışında da bir şey yaşamadım açıkçası. Yorumlarda bunu dinlerken ölü bir kız gördüğüne yemin eden de var bir işe yaramıyor diye sayıp söven de var. Ben açıkçası harcadığı zamana yananlardanım

Yorum

açıkçası bende çok etkilendiğimi söyleyemem zaten etkisi anca 2 saat dinleme ile oluşmaya başlıyormuş 10 dk lık video yu izleyince uykudan uyanmış gibi hafif bir yorgunluk yaşadım ve etki dinledikten sonra değil dinlerken oluşuyormuş.dinlerken hafif bi etki oluşturmasını istiyorsanız gates of hades i dinleyin en ağır ı doser dir ama en önemlisi konsantre olun.tabiki junkie gibi ortalıkta gezmeniz imkansız ama dinlerken hafif bi etki yapması mümküm.tamamen placebo etkisi. şizofreni tedavisinde kullanılan seslermiş duyumlarıma göre.

Yorum

Ben denedim bu olayı. Gerçekten bir etki yapıyor. Alkol ve mutluluk denedim. alkolde başın dönüyor, dengede duramıyorsun. Binevi uçuyosun mutlulukta ise belli bir süre sonra gülmeye başlıyorsun

Yorum

Bende dün gece 3 'te gates of hades'i dinledim yok böyle bir şey herkese tavsiye ederim

Yorum

Ya bu insanın iç dünyasıyla ilgili kendini şartlıyorsun etkilenceğine, sert bir metal müzik dinler gibi dinle hiç bir şey olmaz.

Yorum

Alkol etkisi istiyorsanız için,uyuşturucu etkisi istiyorsanız uyuşturucu kullanın,mutluluk istiyorsanız da mutlu olacağınız şeylery yapın.Boşuna da kulaklarınızı mahvetmeyin.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                    Initializing Tabs & loading Content...
                    Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                    X